Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Forerunner 310XT


Rollaattori

Recommended Posts

Kyseessä on syyskyyn loppupuolella hommattu mittari. Mutta ainoastaan pari kolme kertaa ladattu. Eli pitäiskö yrittää purkaa sisätiloissa akku kokonaan ja sit ladata uudellen enne resettiä? Tätä purkua en tehnyt kun mittarin sain.

Tuota voisi yrittää, etenkin jos haluaa säilyttää mittarissa sinne tallentuneen historiatiedon.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Täytyy sanoa, että ei oo ollu mitään ongelmia mittarin kanssa. Ihan loistava! Pois en vaihda.

Samat sanat, aivan loistava peli ja samoin on toiminnoiltaan vastaava Edge 500 fillarimittari. Kunhan Garmin nyt vain saisi korjattua siihen ANT-agenttiin jo reilu kuukauisi sitten uuden version myötä tulleen ikävän "pysähdysaikabugin".

Sille joka etsi pitempää ranneketta:

Helppo tapa saada pitempi ja vaikkapa joustava ranneke kelloon on hankkia uuden mallinen "Quick Release Kit" tuotenumero "010-11215-02". Sen hihnan, vaikka sellaisen velcro tyyppisen, voi sitten ostaa jostakin Tiimarista, Tarjoustalosta tai kellopuodista. Kaupanpäälle saa kellolle fillarikiinnityksen.

Tuo kiinntiyssarja kustantaa 15-25 € ostopaikasta riippuen. Eli kyseessä tämä versio siitä 310XT Quick Release Kitistä:

fr310xtbikekit2.jpg

post-12903-14304184975812_thumb.jpg

post-12903-14304184975936_thumb.jpg

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

No niin. Latauksen jälkeen kerkes olla n. 24h päällä (vain ajanotto, ei gps) kunnes ilmoitti että akku vähissä ja kohta sammui. Lataukseen ja prosentit heti 48. Sitten hard boot. Lähti kyllä käyntiin ja pykäliä akkunäytössä n. 2,5. Kunnes kohta taas ilmoitti että akku vähissä ja sammui. Nyt en ole käyttänyt laturissa mutta varmaan taas prosentit siellä n. 50. Kuin kauan tuon akun pitäs noin suurin piirtein kestää ilman gepsiä?

Pitäis varmaan huoltoon laittaa menemään?

Semmonen vielä että hard bootin jälkeen kun käynnistin niin kieltä valittaessa alussa jos painoi nuolta alaspäin niin laite sammui mutta nuolta ylöspäin laite antoi vaihtaa kieltä.

Link to comment
Share on other sites

Nonniin. Viikonloppuun täydellä akulla. Viikonloppuna päällä gps/ajanotto ja ei valoa niin käytössä noin 8h. Ja pykäliä noin 2.5 jäljellä. Eilen sitten huollon suosituksesta ohjelmiston päivitys 3.2:seen. Kello päälle, valot täysille koko ajan palamaan sekä gps/ajanotto päällä. Päällä noin 6.5h eli yht. noin 15h. Aamulla nyt kello sammunut ja päälle laitettaessa ilmoittelee että akku virta vähissä, akkupykälä lähes olematon. Sitten lataukseen ja lataus alkaa 5 prosentista. Eli laite vissiinkin pelaa nyt oikein? Ja tuo akun kulutuskin tuntuu oikealta koska tuskin se 20h kesto ei valoa koko ajan täysillä kestä pitää päällä?

Ehkä tuon 5 prosentinkin sais vielä alemmas jos jaksais aina viimeiseen asti rassata kelloa niin kauan että ei enää käynnistyisi.

Mikä ohjelmisto muilla ja miltä prosentilta teillä alkaa lataus? Tais tuo ohjelmistopäivitys vaikuttaa vai voiko olla että akku nyt ajettu sisään, kun sitä tosiaan ei niin älyttömän montaa kertaa ladattu?

Link to comment
Share on other sites

Tein myös joitakin sammumis/lataus kokeiluja kohta vuoden ikäisellä 310XT vehkeelläni:

- Jos annan akun kulua loppuun ja kellon sammuttaa itseään gps päällä ja taustavalo kiinteänä täysillä, niin kun sen sitten muutaman minuutin kuluttua sammumisen jälkeen laitan lataukseen, niin se aloittaa tasosta 15-17 %. Vaikka toistan tämän kokeen välillä lataamatta, niin latauksen aloitus alkaa aina tuosta 15-17 % tasosta.

- Jos annan akun kulua loppuun ja kellon sammuttaa itseään gps päällä mutta taustavalo sammutettuna, niin kun sitten muutaman minuutin kuluttua sammumisen jälkeen laitan lataukseen, niin se aloittaa latauksen 15 % tasosta. Kun toistin tämän kokeen useaan kertaan välillä lataamatta, niin pääsin lopulta siihen, että latauksen aloitus alkoi 0 % tasosta. Noin 5-10 minuutin latauksen jälkeen varaustaso oli kellon mittarin mukaan noussut jo 18 %. Ja lataus 0 -> 100 % kesti sitten liki 4 tuntia.

Eli, sanoisin kyllä, että nimim. "jiiteepeen" kello on varmasti kunnossa.

Itse olen joskus vime syksynä pitemmällä reissulla saavuttanut omalla kellollani sellaisen 18 tunnin käyttöajan ennen kuin sammui tyystin ja tuolloin oli taustavalo koko reissun ajan asetuksella 15 sekuntia puolella tehollaan. En tosin kauheasti nappuloita silloin painellut

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Mulla se jäi eilen päivällä pyörittämään "uploading"-ikonia, mutta mitään ei tapahtunut. Yhdentoista jälkeen illalla lataus Connectiin viimein toimi. Monilla muillakin tuntui olleen ongelmia latauksen kanssa, kun kävin etsimässä ongelmanratkaisua Connectin troubleshooting-foorumilla.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

  • Kaikista tuotteista -5% koodilla SEPPO (affiliatelinkki)

     

    Screenshot 2022-10-17 at 12.33.21.png

     

     

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy