Jump to content
Juoksufoorumi.fiTriathlon

Näytä topics in Triathlon, Harjoittelu, Yleistä triathlonista, Varusteet and Kilpailut posted in for the last 365 days.

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Earlier
 2. Päivitys: suoravetotraineri myyty. Vielä myytävänä: Trek Speedconcept, M-koko, päivitetyllä ohjaamolla ja satulalla (Use1/Adamo Racing Ism) hiilarikammilla (Dura-ace): 800€/tarjous
 3. Päivitys: märkäpuku+uimalasit myyty.
 4. Taputellaan vähän hintaa ales, eli 175€.
 5. 2015 ostettu miesten S-kokoinen märkäpuku, kunnon puolesta kuin uusi! Uitu vain järvessä ja ainoastaan noin 20 kertaa. Ei repeytymiä tms. Hinta: 225€ https://www.tori.fi/uusimaa/Sailfish_Attack_markapuku_S_koko_70013500.htm?ca=18&w=3
 6. Trek Speedconcept, M-koko, päivitetyllä ohjaamolla ja satulalla (Use1/Adamo Racing Ism) hiilarikammilla (Dura-ace): 800€/tarjous Sailfish One, 2019 malli, käyttämätön, säilytyspussilla, M-koko): 400€/tarjous Suoravetotraineri, Tacx Neo 2 Smart (syksyllä 2019 hankittu, kuitit löytyy): 500€/tarjous yht: YV
 7. Päivitys: voidaan myydä myös eri tuotteet erikseen. Hinnat kysymällä YV.
 8. Garmin Forerunner 935 GPS-kello, (Helmikuussa 2020 takuuna vaihdossa saatu täysin uusi kello, takuuta 2-vuotta jäljellä)1 pakkaus lisähihnoja (musta)HRM-Tri™-mittariHRM-Swim™-mittari (uusi ei käytetty)PikakiinnityssarjaLatauskaapeliOppaatHintapyyntö: 350€Paikkakunta: TampereLisätietoa Garminin sivuilta:https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/564291/pn/010-01746-06#
 9. Myydään (rahan puutteen vuoksi) kokonaisuutena triathlonin harrastamisen mahdollistava paketti: tt-pyörä (Trek Speedconcept, M-koko), märkäpuku (Sailfish One, 2019 malli, käyttämätön, säilytyspussilla, M-koko), avovesiuntilasit (Sailfish Blizzard) suoravetotraineri (Tacx Neo 2 Smart, tämä talvi ajettu) ja aerokypärä. Löytyy Keski-Suomesta. Kuljetus mahdollista erikseen sovittaessa. Hinta paketille: 2000€. Lisätiedot YV.
 10. Komeasti kaveri teki urakkansa loppuun; aikaa kului 8:33 ja sai samalla kokoon yli 200000 euroa hyväntekeväisyyteen. https://yle.fi/urheilu/3-11303587
 11. Viime vuonna ostettu, kaksi (tai kolme) kertaa käytetty. Koko medium tall (valmistajan mukaan 175-191cm, 68-78kg, rintakehä 97-102cm). Ei vekkejä. Puku on Helsingissä. Voidaan lähettää, ostaja maksaa postimaksun. Hintapyyntö 220e.
 12. Tuo Suomessa kehitelty Ramusseat on USA:ssa useammalla triathlonistilla testeissä ollut satula , ja on nyt tullut myyntiin .Ensimmäinen myyty Texasiin 36 kertaiselle Ironman urheilijalle.
 13. Hikeä pukkaa kampia sisällä veivatessa kyllä ihan perkeleesti. Salille saatiin onneksi jo syksyllä sellainen n. 40 cm halkaisijan lattialla seisova puhallin. Auttaa hyvin, kun vielä pitää vielä ovea käytävälle hiukan raollaan.
 14. Laittelin jokunen aika sitten tuon uuden pyöränkin telineeseen. Sellaisen huomion tein, ettei tuollainen makuualusta ole riittävä suoja hikeä vastaan, vaan tuohon pitää hommata isompi kumimatto tai kaukalomainen viritys. Hikeä kyllä tulee. Tuollainen viritys kun nyt lötköttää keskellä olohuonetta, niin aina ohi kävellessä pikku pistos tulee sydänalaan ja kohta huomaa olevansa virittelemässä lyreksihaarniskaa niskaan. Kovemmat treenit olen tehnyt wb-salilla, mutta toistaiseksi peruspyörittelyyn välttää tämä kotoinen viritys mulle. Wattikampiahan olen tässä suunnitellut sekä himoinnut , mutta vielä on sellainen budjetin kokoinen aukko meikäläisen hankintasuunnitelmassa, joten pahakaan rasti siis...
 15. Thx. Hyvä kun oikaisit. 👍
 16. Eilen lätkyteltiin #upouudenvegaanityttöystävän kanssa pitkää lenkkiä Mordorissa. Kuten edellisen viikon sunnuntaina, niin samat oli lähtökohdat sekä fiilikset nytkin; lunta satanut vitutukseen saakka, eikä aura-autoja mailla halmeilla, joten kyllähän lenkuttelu friskasi sekä tympi hyvin vahvasti. Tänään pidin lepopäivää - ainakin jaloille. Kävin pari kertaa purlaamassa altaassa ja kotiin tultua olikin nälkä. Jonkin verran olen pyöritellyt wattibikea, ja täytyy myöntää, että sellainen moka tuli syksystä talveen siirryttäessä tehtyä, ettei ole tullut ajettua pyörää juuri ollenkaan. Pers’tuntuma on JÄLLEEN ihan syvältä hanurista, sillä välilihaan koskee eikä oikeen mihinkään pääse - jalat eivät vain toimi. Olisi vissiin kannattanut uhrata muutama tunti viikkoon, ihan vain tuntuman ylläpidon vuoksi. Eipä tässä muuta kaksisempaa ole tapahtunut.
 17. Todellakin ikävä tapaus. Tapahtumapaikkana tosin Kolari eikä Rovaniemi.
 18. kaikkea voi tapahtua.. ei voi koskaan tietää..onneks ei henki lähteny . Mulla kaksi tuttua kuollu täs lähiaikoina...
 19. Ikäviä uutisia. Kaisa Salia puukotettu kotipihallaan, Rovaniemellä. Teon motiivi epäselvä. Sali on teholla, mutta ilmeisesti ei enää hengenvaaraa. YLE uutinen
 20. Surullinen uutinen, Kaisaa ilmeisesti puukotettu kotipihassa jonkun tuntemattoman henkilön toimesta selkään/rintakehään ja joutunut tehohoitoon Lapin keskussairaalaan. Ei kuitenkaan ilmeisesti akuutissa hengenvaarassa tms. Toipumista. Kyllä kummallisessa jamassa olevaa porukkaa on liikkeellä maassamme.
 21. X66

  Projektina matka

  Kyllä siinä oli keskikoroke ja valot .. vaihdetaanko palstaa .. meinasin mennä valitusketjuun mutta ehkä tässä pään kestävyysharjoittelussa kuitenkin uppoaa vielä pari mukia kahvia..
 1. Näytä lisää
 • Our picks

  • Garmin osti Firstbeatin dataosaamista ja dataa
   Garmin osti Firstbeat Analytics Oy:n, joka keskittyy lisensoimaan analytiikkaohjelmistoja. Emoyhtiö Firstbeat Technologies Oy jatkaa itsenäisenä yhtiönä.

   https://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/2020/06/30/garmin-osti-firstbeat-analytics
    • Like
   • 6 vastausta
  • Post in Polar Unite
   Tämä fitness kello Polar Unite julkaistaan tänään. Kokosin yhteen mitä kellosta tällä hetkellä tiedetään:
    
   Katotaan mitä sieltä illalla tulee. 
    
    • Thanks
  • Post in Nuuksio Backyard Ultra 26.6.2020 ->
   Onnittelut molemmille hienosta kisasta! Toki pitää myös onnitella kaikkia muitakin 57 juoksijaa ketkä rohkeni lähteä kisailemaan noihin olosuhteisiin. Se on raakaa peliä kun mittarissa on +30. Siinä käynnistyy äkkiä kierre joka päättyy keskeyttämiseen. 
    
   Se on kyllä hienoa kun juoksuun tupsahtelee aina välillä mukaan tällaisiä nimiä kuten Kati Ahokas. Nainen tulee ihan puskista ja parissa vuodessa ollaan Suomen huippuja. Juoksija-lehden maratontilastot löysi ensimmäisen maraton tuloksen vasta 14.10. -17 Vantaalta 3.59.21. Ennätys seuraavalta keväältä 3.40.04. Ennätysjuoksun jälkeen Karhunkierros 80km ja loppuvuodesta pari muuta maratonia. 
    
   Vuonna 2019 UTTF läpi ja ilmeisesti siinä sivussa yksi maraton treeninä. 2020 24h 204km ja sitten tämä eilinen juoksu. Onko tämä juoksuharrastus alkanut oikeasti vasta 4-5 vuotta sitten? Kyllä on kova nainen ja kuten on nähty niin pää näyttää kestävän hyvin. Millasia tuloksia tässä vielä nähdäänkään tulevina vuosina. 
    
    
    • Like
  • Post in Mattojuoksun 50km matkan ME yritys menossa
   Tänään tuo tuore ennätys yritetään rikkoa huippusuunnistaja Matthias Kyburzin toimesta klo 18:30 alkaen: 
    
    
    • Thanks
  • Testissä Jaybird Vista -kuulokkeet
   Uutta testiä pukkaa. Tällä kertaa Jaybird Vista -kuulokkeet. Omasta mielestä parhaat kuulokkeet mitä on tullu tähän mennessä testattua. 
    
   https://www.juoksufoorumi.fi/testit/testissä-jaybird-vista/
    

    
    • Like
   • 0 vastausta
 • Seuraa keskusteluja helpommin

  Avaa oma tunnuksesi
 • Käyttäjätilastot

  12 020
  Jäseniä
  458
  Eniten paikalla
  Rokkijumala
  Uusin jäsen
  Rokkijumala
  Liittyi
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy