Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Triathlon

Näytä topics in Triathlon, Harjoittelu, Yleistä triathlonista, Varusteet and Kilpailut posted in for the last 365 days.

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Viime viikko
 2. Umpimähkä

  Järveen!

  Meikämanne harjoittelee koko talven salaa avannossa 😉
 3. villea

  Järveen!

  Minulla jää vapaaehtoisesti märkäpuku pois, kun veden lämpö on yli 25 C. Siihen on vielä matkaa tänä keväänä.
 4. Umpimähkä

  Järveen!

  Avovesiuintikausi avattu virallisesti tänään ja meressä ja ilman märkäpukua, merivesi 19-astetta. Olikin aikamoinen yllätys, kun hikisen lenkin jälkeen piti mennä virkistäytymään mereen, mutta sehän oli kuin kylpyammeessa olisi yrittänyt virkistäytyä. Tyyni keli ja superlämmin ilma on näköjään tehnyt tehtävänsä. Kunnollinen tuulinen keli tosin sekoittaa vedet ja märkäpuvulle vielä käyttöä.
 5. Earlier
 6. jep..kovaa tekemistä kerta kaikkiaan...plus logistiikka..ei oo huono kuntosille...
 7. + logistiikka. Usa:n 50 osavaltiota kun eivät ole ihan vierekkäin, matkaa tulee hyvälläkin suunnittelulla monta sataa kilometriä 🙂
 8. okei..hurja suoritus ..jos vetää hiljjasempaa vauhtii saattaa yö unet jäädä vähiin... ja muutenkin palautuminen...
 9. Tuossahan tuo: 50 x 50 x 50 Kaikissa USA:n osavaltioissa Ironman, 50 peräkkäisenä päivänä. https://www.dailymail.co.uk/news/article-3179042/Iron-Cowboy-completes-astounding-50-triathlons-50-states-50-days-clench-world-record.html
 10. Toki, 50 krt lienee ennätys.
 11. mutta jos meinaa vetää 7 iron mania 7 päivään..silloin niin on tehtävä.. yksi lepo väliin ei ole enää sama asia..pystyisivätkö edes huippu kuntoiset täyden matkat tri ukot-akat...moiseen rykäisyyn...
 12. No noin ovat tosiaan huollossa päättäneet. Onhan sitä jo kyllä neljässäkin tekemistä. Lepopäivän jälkeen jatkuu. Hope so.
 13. Aika oikeaan osuit sillä ilmeisesti eilinen päivä oli kaverilla aika tuskaa ja tänään joutuu ottamaan lepopäivän. Tarkoitus olisi ilmeisesti jatkaa hommaa kuitenkin huomenna.
 14. Tuo Double Deca on kova: 20 krt Tämän ex-futarin uskon pääsevän 4 krt
 15. kova yritys..jos yön unet jää noin vähiin..jaksaako..eikö vähempikin riittäisi..
 16. Sitkeä sissi. Uusi reitti edessä, kohta puolet urakasta takana.
 17. Näistä löytyy sitten lisähaasteita: https://www.swissultra.ch/en/ http://www.decaultratri.co.nf/
 18. Eiköhän toi cut off -aikoja hipoen tule eli jotain 16 h luokkaa.
 19. En äkkiseltään löytänyt paljon eilen meni, mutta somepostauksista päättelin että johonkin 16 tuntiin olisi suorittanut.
 20. tulipas siinä linkkejä roppakaupalla. Varmasti jokainen klikkaa noista jokaista ainakin 10 kertaa. Paljos niihin ironmaneihin menee aikaa?
 21. Entinen ammattijalkapalloilija, Valioliigaa Southamptonissa pelannut 50-vuotias Francis Benali on aloittanut hurjan haasteensa. Kaveri meinaa hyväntekeväisyystarkoituksessa suorittaa seitsemän ironmania peräkkäisinä päivinä. Kaveri aloitti haasteensa eilen, ja jatkoi sitä tänään neljän tunnin yöunien jälkeen. https://www.ironfran.co.uk/ edit. Jätetään oleellisin linkki tuohon
 22. Baltsu

  Triathlon-messut

  Vähän vaisu meininki siellä oli, mutta easyfit tapiolalla oli hyvä osasto. Siellä joku jannu opetti mua käyttämään Wattbikea. Niitä on meillä salilla, mutten oo kokeillut. Muistin vasta nyt, että ongelma taisi olla, että niissä ei oo Lookin polkimia. No en oo varma. Tosin en silti ollut osannut aiemmin käyttää. Sain sieltä osastolta muutakin hyvää infoa. Compressportilla odotin 10 minsaa pääsemättä juttelemaan tuotteista. Se oli jo toiset messut sama juttu. Uskomatonta touhua. Kaikki oli alennuksessa, mutta millä se äijä saa jotain kaupaksi, kun ei edes juttele. Recovery pump palautumissysteemi oli mielenkiintoinen ja tyypit osastolla hyvää, rentoa jengiä. Tuote vain pirun kallis. Muilla osastoilla tuntui olevan vähän flegmaattinen meininki. Mulle ei edes yritetty myydä tai esitellä mitään. Kamat oli sikisokin monella kuin jossain kirppiksellä. Ursuitin uintipoijun voisin kyllä hommata. Oltiin joskus 2000-l alussa niiden pelastuspukujen jälleenmyyjäkin, joten tiedän, että ne tekee hyviä tuotteita ja jos oikeasti tulisi niin lämmin merivesi kuin viime kesänä, niin se olisi fiksu systeemi. Katselin ennen lähtöä tonne videoita Lontoon maran exposta ja olihan tossa vähän eroa. Oon ollut itse joskus aikanaan maailmalla duunissa messuosastoilla, jotka ovat maksaneet miljoonia ja rakennettu esim. kuukauden, niin kyllähän nyt tuli vähän sellainen fiilis, että tuolla Otahallissa haettiin minimipanostuksella minimitulos. Jos olisi vähän vähemmän flegmaattista porukkaa ja joku, joka ymmärtäisi jotain designista ja estetiikasta, niin aika pienilläkin kustannuksilla voisi rakentaa asiallisen osaston ja sen jälkeen pitäisi olla nuori ja innokas promohenkilökunta saamalla viestiä perille. Onhan noissa messuissa potentiaalia, mutta nyt se oli vähän sellainen marketin parkkiksella järjestetyn vaalitilaisuuden luonteinen kotikutoinen häppeningi. Vähän enemmän Juupajokea kuin Espoota. Nyt monet olivat varmaan tyytyväisiä siihen, että saivat viettää viikonlopun siellä, eikä tarttenut olla muijan kanssa kotona, mutta tuskin ne messut kauheasti myyntiä lisäsivät. Juoksija-lehti ei petä koskaan. Läjä lehtiä pöydällä, eikä henkilökuntaa.
 23. villea

  Triathlon-messut

  Enpä jaksanut sittenkään mennä messuille, kun oli taloyhtiön pihatalkootkin aamulla. Viimeistelin kisakunnon siellä parilla makkaralla ja oluella. Tuttu oli löytänyt messuilta uuden swimrun märkkärin ja vaikutti tyytyväiseltä. Pohjoismainen uimataito tuli nyt osoitettua, mutta oli kyllä hapokasta. Aika 2.42.39 jää 3,5 s ennätyksestä. Puolivälissä tuli altaan seinän lisäksi joku muukin seinä vastaan.
 1. Näytä lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy