Jump to content
Juoksufoorumi.fihatapa

Jäsenet
 • Content Count

  22 077
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by hatapa

 1. Siellähän se. Pitää vaan kaivaa riittävän syvältä. Ja se on syvältä.
 2. Paino tänään 76 kg. Ei aiheuta toimenpiteitä.
 3. Ylimenokausi jatkuu. Kävely 12 km 10.00/km AVG 82
 4. Ensi kevään Tukholman maratonin päivä osuus aika sopivasti Holménin ohjelman maratonpäivälle. Taidanpa vetää tolla ohjelmalla ylimenokauden jälkeisen lyhyen pk-kauden jälkeen. 3:45 lienee oma tavoitevauhtini maralle. Sen kovempaa ei näillä vuosilla ja kilometreillä kannata edes yrittää.
 5. Ylimenokausi jatkuu. Kävely 7 km mahtavassa syyskelissä. Pakko oli ottaa muutama neuvoa-antava juoksuaskel.
 6. En yhtään epäile, etteikö noin voisi olla. Ketju pakarasta akillekseen voi vaikuttaa pitkältä, mutta samaa lihasten ja jänteiden ketjua se on.
 7. Mulla alkaa olemaan 30 vuotta juostuna. siis puoli elämää.
 8. Kävely 3,5 km Hieronta 35 min Kävely 3,5 km
 9. Tästä tuli mieleeni kun olin intissä sotaharjoituksessa. Marssimme taisteluvarustuksessa umpihangessa kohti ampumapaikkaa. minulla oli taisteluvyössä 10 kg:n telamiina ja kannettavana ladattu konekivääri. Mitään järkeä tuossa ei ollut. Pieni kompastuminen ja koko joukko olisi ollut vainaita.
 10. Kun näin tuon jutun naamakirjassa, niin ajattelin ekana, että Karhunkierroshan se on pieni Karhunkierroskin. Eli epäilen , että kiertää tuota lyhkäisintä reittiä tuon 24 h.
 11. Tuolla ei liene merkitystä, kun ratatasoitukset otetaan huomioon. Treeneissä voi juosta samaa rataa vaikka maailman tappiin, mutta harvemmin kai kukaan kisassa niin tekee.
 12. Kympin ylimenokausikävely.
 13. Niin, Polarin näyttämän matkahan on aina voinut tarkastaa Garminista.
 14. Emme siis ole sellanen brändiseksikäs sivusto.
 15. Hupsista, tuohon oli tullut näppishärö. oikea osoite on lausuntopalvelu.fi https://www.lausuntopalvelu.fi/FI/Proposal/Participation?proposalId=79ffc91d-0465-4d46-ae45-4558063e4ef4
 16. Kävelyllä jatketaan toistaiseksi. Tänään 6,6 km.
 17. Tää on hyvä. Kiitos Seppo.
 18. Ymmärsit oikein, mitä tarkoitin. Ongelmia varmasti on saada sivustosta helposti luettava ja skaalautuva eri päätelaitteissa. Itse käytän tätä pääosin läppärillä ja jonkin verran myös puhelimella. Tämän ongelman kanna voi tietysti elää, mutta ainahan olisi mukavampaa, jos käytettävyys olisi parempi. Käyttäjiä ja tapoja käyttää foorumia on varmasti yhtä monta, kuin on käyttäjääkin, joten vaikea on noiden sivuston asettamisen rajoitusten kanssa säätää kaikille miellyttävää.
 19. Hyvää keskustelua mainoksista. Varmasti kaikki ymmärrämme ja myös hyväksymme sivuston ilmaisuuden johtuvan meille näytettävistä mainoksista. Tähän samaan kategoriaan voisin ottaa keskusteluun nuo viesteissä olevat isokokoiset kuvat. Nythän ne pompsahtavat tuohon etusivun yläreunaan, kun foorumin avaa. Viesteihin päästäksesi joudut skrollaamaan tolkuttomasti sivua alaspäin. Tuohon kun saisi jonkun toimivan systeemin, niin helpottaisi foorumin seuraamista.
 20. Kevyt kävelylenkki Laajavuoren ympäri. 6,5 km
 21. Nyt kaikki kirjautumaan tuonne ja antamaan palautetta vapailla kanavilla lähetettävistä urheilulähetyksistä. Oman korteni annoin jo kekoon. Hopi, hopi.
 22. Hummer H2 taitaa olla eksoottisin auto, jossa olen apumiehen penkillä ajon aikana istunut.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy