Jump to content
Juoksufoorumi.fi


hatapa

Jäsenet
 • Posts

  22 552
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by hatapa

 1. Olihan se upeaa katsottavaa ja tosi harvinaista herkkua meille suomalaisille. Toivottavasti ei jää näiden kisojen ainoaksi.
 2. Olen useamman kerran vetänyt ton Holmenin ohjelman ja aina sitä on joutunut hieman soveltamaan omaan tilanteeseen. 3.30 alittui "helposti" kun ensimmäisen kerran vedin koko setin. Sen jälkeen olen käyttänyt lähinnä vain ohjelman loppuosaa viimeistelyvaiheessa. Nyt en enää taida tehdä sitäkään, kun minkäänlaisia aikatavoitteita ei enää ole.
 3. hatapa

  Läskikerho

  Päivän lukema 23,4. Vähän laskusunnassa ollut viime aikoina ja sehän on tietenkin ihan kiva juttu.
 4. Loppuviikko etenkin on mielenkiintoinen. Perjantaina miesten 50 km:n kävely ja naisten 20 km:n kävely, lauantaina naisten maraton ja sunnuntaina miesten maraton.
 5. 10 km tosi rauhallista tahtia Laajavuoren metsäautoteillä.
 6. Harmittavan lähelle jäi Eetu Kallioisen mitali Skeetissä. Se kaikkein ikävin neljäs sija kuitenkin kotiintuomisina.
 7. Kevyt jarvenkierto: 13 km 7.29/km AVG 104
 8. Ei ole ihme, jos Olympialaisten kustannukset karkaavat kerta kerralta ylemmäs, jos sinne jatkuvasti lisätään uusia lajeja. Tuossa juuri tuli pätkä 3x3 koripallosta. Näitä uusiolajejahan voi itse kukin keksiä vaikka ja kuinka, mutta ei niitä pitäisi olympialajeiksi hyväksyä ennen niiden kansainvälistä vakiintumista.
 9. 40 vuotta sitten pilalle pyräillyt polvet eivät vieläkään kestä täysipainoista pyöräilyä tai mäkijuoksua. Vuosi sitten alkanut lonkkavaiva ei ole vieläkään täysin helpottanut. Mutta näillä mennään.
 10. Palautuskävely 2 Km Koronarokotus Palautuskävely 2 km Yhteensä 4 km
 11. Ottaakohan Marinín kopla mitenkään kuuleviin korviinsa tämän linkin viestiä? Luulisi ottavan. Viestihän on aivan selvä: ei lisää veroja, ainakaan sellaisia, joiden suuruutta ei kukaan voi vielä tietää tai ennustaa.
 12. Keskiviikon triathlon: Alkuverkka+koordinaatiot 2*5*1000m Palautushölkkä 2,5 km Pyöräily 40 min Hieronta, jalat ja selkä 2,5 km Pyöräily Savulohipastalounas Nyt jos menisi sänkyyn, niin kauan ei joutuis odottamaan nukkumattia.
 13. Osanottoni. Tämä oli jo toinen kuolinviesti tälle päivälle. Pitkä-aikainen nettituttuni Saksasta oli kuollut eilen. Tunsimme toisemme yli 20 vuoden ajan. Rauha molempien sieluille.
 14. Ainahan sitä lupaa ottaa vain yhden. Mutta sen jälkeen on eri mies, joka ei ole luvannut mitään.
 15. 13,5 km kevyttä 6.29/km AVG 115 Talviturkin heittoaika lähenee, vedenlämpö Tuomiojärvessä oli +25.
 16. Olen tykännyt noista New Linen perus sukista. Käytän niitä maratonilla kahta sukkaa päällekkäin, eikä rakkoja ole sen koommin tullut, kun noita aloitin käyttämään. Lyhyemmmillä matkoilla riittää kun käyttää yhtä sukkaa/jalka.
 17. Kesän kuumin päivä. Mitä juoksija silloin tekee? Treenaa tietenkin. Verkka+koordinaatiot 2*6*400m Rennon kovaa(?) Palutuskävely Yhteensä 9 km
 18. Vaikka et minulta kysynytkään, niin vastaan sitli. Sipilän hallitus pyrki pitämään talouden pyörät pyörimässä ja velkaantumisen kurissa. Ja onnistuikin siinä hyvin. Marinin orkesteri on taas keskittynyt pysyvien menojen kasvattamiseen velkakrahalla. Siinä touhussa pää tulee vetävän käteen hyvin pian varsinkin, kun Koronan laskutkin lankeavat samaan aikaan.
 19. Hellekelit jatkuvat. 12 km VL 7,41/km AVG 108
 20. hatapa

  Jalkapallon EM 2020

  Juuri näin. Jalkapallo voitti. Olin aivan varma, ja jopa toivoin pelin menevän rankkareille, että Italia hoitaa viimeistään rankuilla homman kotiin. It's coming home - It's coming to Rome.
 21. Tuo on hyvä muistisääntö näille helteille. Tosin aika vaikea sitä on huomata, milloin hikoilu alkaa vähenemään. Itse pyyhin aina kädellä otsaani ja siitä kyllä huomaa, jos käteen ei jää mitään kosteutta.
 22. Hellepitkis 23 km 7.32/km AVG 109 Kaksi kertaa kävin kastelemassa pääni järven rannassa.
 23. Hupsista. Kellomies soitti timanttiliigan 3000m:n esteissä kelloa kierroksen liian aikaisin. Juoksijat olivat hieman hämmennyksissään ja voitto karkasi johdossa olleelta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy