Jump to content
Juoksufoorumi.fihatapa

Jäsenet
 • Content Count

  22 398
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by hatapa

 1. Tämänhetkisen kehityksen nojalla kohdentaminen on täysin turhaa. Tartunnat pääkaupunkiseudulla ovat jyrkässä laskusuunnassa ja hyvä niin. Kohdentamisella saadaan vain vastakkainasettelua pääkaupunkiseutu vs. muu Suomi syvennettyä. Ja se ei ole ollenkaan toivottava kehityssuuunta.
 2. Kevyt kävelylenkki kuntoradalla. 4,5 km
 3. Kulta Katriinaa. 😆 Piti siis olla tietenkin 6.34/km
 4. Huhtikuukin jo puolivälissä. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, muutama lämpöaste aikä tuulevirettäkään. Mainio ilma siis piu lenkille. 7 km 6.34/km AVG 120
 5. Nyt kun se Johnson&Johnson firman rokotetoimitus jäädytettiin määräämättömäksi ajaksi ja huomioidaan tuo edellä linkattu Iltasanomien juttu rokotusten siirtymisestä entistä nuorempiin työikäisiin ikäluokkiin, niin hallituksen puuhastelu rokotusten keskittämisestä pääkaupunkiseudulle ja Turun suunnalle näyttäytyy ihan uudessa valossa. Menee ihan tarpeettomaksi puuhasteluksi. Näennäistekemistä, että näyttäisi siltä, että edes tehdään jotakin.
 6. Vetoharjoituksentapainen. 12,7 km sis. 5*1000m 5.26-5.14/km Vaatimatonta on kulku vielä talven jäljiltä. Mutta josko tämä tästä.
 7. Nyt kun tiedämme miten hallitus ja THL yksissätuumin ovat tätä koronakriisiä hoitaneet, niin tuon jakelun muuttaminen olisi todennäköisesti heille liian vaikesti toteutettava operaatio.
 8. Voisihan tuo olla järkevääkin, mutta kaikki ylimääräiset säädöt tässä vaiheessa sotkisivat koko jakelusysteemin. Annetaan nyt vaan viranomaisten hoitaa jakelua. Ensi viikosta alkaen maahan on tiettävästi tulossa isompia lääke-eriä, joten sitä riittää kohta kaikille.
 9. En tiedä, miten tuon pitäisi vaikuttaa, mutta ainakaan nuo lukemattomat viestit ketjulistauksessa ovat merkattuina niin vaatimattoman pienellä, ettei niitä ilman suurennuslasia huomaa.
 10. Olan sanonut tämän aiemminkin, mutta menköön taas... Jos ei varatulla vuorolla rokote kelpaa, niin siirto jonon hännille. Vuoro tulee sitten kaikkien muiden rokotettujen jälkeen.
 11. No onkos tullut kesä nyt talven keskelle vai uusi päivitys kevään korvalle? Käytettävyys romahti taas, jos jotakin on muutettu.
 12. No eipä tuo yksistään tuosta johdu, vaan siitä, että meillä on 309 kuntaa, vaikka noin kymmenellä pärjäisimme ihan mainiosti.
 13. Pitkispäivä. 23 km 7.04/km AVG 119
 14. Taas liigan loppu meni ihme pelleilyksi kun sarjasijoitus ratkaistaan pistekeskiarvolla ja ottelusiirtojen vuoksi loppuohjelmassa Tappara ja Kärpät pelaavat viimeiset kaksi runkosarjanottelunsa vastakkain maanantaina ja tiistaina. Tämän jälkeen tosennäköisimmin samaiset joukkueet pelaavat ensimmäisen kierroksen pudotuspelisssä vastakkain. Toiselle kestomenestyjälle koittaa siis kesäloma totuttua aiemmin. Tältä olisi toki voinut välttyä pelaamalla kauden aikana vähän paremmin.
 15. Slovakiaan on toimitettu muuta Sputnik-rokotetta, kuin mikä on testattu "turvalliseksi". Tämähän menee mielenkiintoiseksi.
 16. Vastaako sen kansansuosio Putinin kansansuosiota?
 17. hatapa

  Kevätseuranta

  Meillä vielä järvet jäässä ja veneet maalla.
 18. Jep. Nyt kun on nähtävissä, että tämä virus ja sen variantit taitavat jäädä kiusaksemme täältä maailman tappiin, niin omalle rokotetuotannolle olisi kyllä tilausta. Emme voi enää jäädä muiden valmistajien varaan ja antaa taloudellisen ja terveydellisen hyödyn rokotevalmistuksesta valua ennestään paremmassa hapessa oleviin maihin.
 19. PK 14,8 km 6.12/km AVG 121 Oikein mainio juoksukeli.
 20. Kun tuo tilastointi näyttä olevan luokkaa "julkaistaan tarkoituksenmukaiset luvut", niin rokotusten painottaminen alueellisesti joutuu vähintäänkin outoon valoon.
 21. 313 on Aku Ankan rekisterinumero. (Jos nyt tämmöinen kevennys asiallisessa keskustelussa sallitaan)
 22. Koska nuo sykerajat ovat kohdallasi ihan puhtaita arvauksia, kun et ole niitä testauttanut, niin parempi on mennä ihan vaan tuntemusten mukaan. PK-lenkin pitäisi olla niin kevyt, että kotiin päästyäsi voisit yhtä hyvin lähteä juoksemaan toisen samanlaisen lenkin. Tuosta voit sitten lähetä varioimaan harjoitteluasi nopeampaan ja kevyempään suuntaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy