Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Umpimähkä

Jäsenet
 • Content Count

  4 100
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  15

Umpimähkä last won the day on October 31

Umpimähkä had the most liked content!

Community Reputation

1 419 Excellent

About Umpimähkä

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Asuinpaikka
  Turku

Converted

 • Coopperi
  2200
 • Puolimaraton
  2:10
 • Maraton
  4:38

Recent Profile Visitors

1 981 profile views
 1. Vanha vaiva 8 vuoden takaa ilmestyi jälleen. Oikean jalan nilkka kipuilee ja aikaisemmin meni myös satunnaisesti lukkoon, nilkkaa tutkittiin ja magneettikuvattiin silloin, mutta mitään ei näkynyt. Silloinen fysioterapeutti teki jotain ja nilkkalukko saatiin auki ja sitä avattiinkin muutaman kerran. Vaiva on ollut läsnä kipuilemalla satunnaisesti vuosien varrella, kunnes tänä syksynä tuli takaisin. Olen saanut kiertojäykillä kengillä pidettyä vaivaa poissa, mutta nyt ohjelmaan on tullut paljon reipasta treeniä ja vetoja ja vaiva sen myötä palannut. Onneksi löytyi tuon nyt jo edesmenneen takareisivamman takia mainio (helmi) fysioterapeutti ja hän tutki jalat ja huomasi heti, että jalkaterän lihakset heikossa kunnossa, oikeastaan kummassakin jalassa ja antoi jumppaohjeet ja vielä laittoi kinesioteipin jalkaa tukemaan. Jalkaterän laiskat lihakset eivät tue jalan oikeaa liikettä juoksussa, vaan siinä tapahtuu kiertymistä vääriin suuntiin sekä nilkassa että päkiän kohdalla.
 2. Nuoruuden lähde on löytynyt: https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005929260.html
 3. Umpimähkä

  Ehdottomasti parhaat talvitrikoot ?

  Nämä nyt ei ole sanan varsinaisessa merkityksessä talvijuoksutrikoot, mutta minusta oikein hyvä hinta-laatusuhde, Suunnistajan kaupasta bongattu, käytän kylmällä trikoiden päällä, kotimainen, lämmin, ei hiosta, suunniteltu juoksuun, kevyet, edullinen https://www.suunnistajankauppa.fi/p309-tex-runner-harjasun-housut-fi.html Kuva vähän pieni, tässä parempi: https://www.suunnistajankauppa.fi/p1917-tex-runner-harjasun-housu-fi.html
 4. Umpimähkä

  Plogging

  Hiukkasen pitempi viikonloppu tarjosi erinomaisen tilaisuuden kiertää ja siistiä kaikki tutut polut ennen lumen tuloa. Noin 40 km sekalaista polkua ja yhteensä pieni hedelmäpussillinen roskaa eli helppoa kuin heinän teko. Heti kun kelit vaihtuu vähän pilviseksi ja muutama pisara sataa taivaalta, niin ihan yksinään saa noita polkuja melkein tallailla. Oikein pelästyy kun joku tulee vastaan, niin harvoin ihmisiä näkyy. Hyvät puolet silläkin, saa liikkua ihan rauhassa luonnon helmassa. Toisaalta roskien kyykistely on oikeastaan yksi parhaimmista palauttavista liikunnoista, mitä on ja kyykistely tekee jäykistyneille jäsenille hyvää.
 5. Löytyykö tästä tuloksia jotain? Kiitos! Melkein yhtä hieno keli siellä Hollannissa, kuin täällä, komea maaliintulo ainakin miesten puolella.
 6. Umpimähkä

  Mitä tänään syötäisiin

  Pinaattikeittoa, kananmunasilmät
 7. Umpimähkä

  Päivän kevennys

  Vähän sinne päin meni https://yle.fi/uutiset/3-10544507 😄
 8. Umpimähkä

  Aki Nummelan vauhti kiihtyy

  Tänä vuonna Tourilla näkyi tuota paljon, vai oliko se Girossa.
 9. Umpimähkä

  Isovarpaan jäykistys

  Isovarpaan tyvinivelen niverikon takia keskustelin lääkärin kanssa asiasta ja hän sanoi, että ei onnistu juoksu enää jäykistämisen jälkeen. Tosin se oli vain yksi mielipide, jonka jälkeen sain vaivan onneksi kuriin kahdella venytysliikkeellä, joita teen nykyään satunnaisesti. Vaiva ehti vaivaamaan kymmenen vuotta ja isovarvas on tavanomaista jäykempi, esim. askelkyykyssä sen huomaa, mutta ei muuten.
 10. Umpimähkä

  Suunto Ambit3

  Nyt en kyllä saa tuota mittaria skulaamaan eli tavoitteena, että pimeällä näyttää valoa esim. kun kilometri tulee täyteen ja valoisalla ei näytä. Saan sen vaan päälle tai kokonaan pois päältä, vaikka olen mielestäni kokeillut vaikka mitä vaihtoehtoja.
 11. Juoksuharrastus ja maraton saivat pitkästä aikaan positiivisen puheenvuoron ja se on mielestäni pelkästään hyvä asia. Yleensähän niitä pidetään vaarallisina ja vahingollisina. Ilosanomaa on ilo viedä eteenpäin.
 12. Iloinen, optimistinen ja elämäniloinen ihminen, joka osaa ottaa rennosti. Mainiota!
 13. Mielenkiintoinen aihe, jään mielenkiinnolla seuraamaan, vaikka minulla ei polvikipuja (vielä) olekaan.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy