Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Umpimähkä

Jäsenet
 • Content Count

  4 298
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  15

Umpimähkä last won the day on October 31 2018

Umpimähkä had the most liked content!

Community Reputation

1 983 Excellent

About Umpimähkä

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Asuinpaikka
  Turku

Converted

 • Coopperi
  2200
 • Puolimaraton
  2:10
 • Maraton
  4:38

Recent Profile Visitors

2 153 profile views
 1. Camilla Richardsson on palannut hyvässä vireessä pitkältä kisatauoltaan. Richardsson juoksi Mt. Sac Relays -kilpailujen 10 000 metrin voittoon Kalifornian Torrancessa. Richardsson juoksi matkan aikaan 33.08,26 ja jäi noin puoli minuuttia ennätyksestään 32.39,01. https://yle.fi/urheilu/3-10748568
 2. Mahtavaa! Missä kohtaa tarkemmin? Iltaisin mustarastas laulelee niin suloisesti, ettei meinaa tohtia mennä nukkumaan ollenkaan. Sulosäveliä talven jälkeen.
 3. Kimalainen ja leppäkerttu, tänään aurinko lämmitti jo ihan kuin kesällä, sammakoita olin bongailemassa kutulammikolla, mutta hiljaista oli.
 4. Meriharakat etsiskelee sopivia pesäpaikkoja
 5. Kyllä koiran jälki on pyöreämpi kuin suden jälki.
 6. Ettei säärihiki valu kenkään?
 7. Joo, oikea eli takamuksen sopiva satula on tärkeää. Istuinluitten leveys kannattaa mitata, siihen löytyy ohjeet ihan kotona tehtäväksi. Jos satula on liian kapea istuinluille, voi tulla puutumista.
 8. Wikipedian mukaan 25 km/h 😉
 9. Minusta turha juoksuvaruste on liian pienet taskut juoksuhousuissa tai vetoketjuttomat taskut takeissa tai peräti taskuttomat takit, joita on viime aikoina näkynyt ihmeen paljon. Samoin turhaa on takit, joiden hihat on niin kapeat, ettei niitä saa tarvittaessa vedettyä ylös, kyynärpäiden kohdalle. Tai liian lyhyet hihat teknisissä paidoissa. Eli kaikki sellaiset tekstiilit, jotka on vaan pukattu markkinoille, ilman että joku olisi ihan oikeasti viitsinyt miettiä, että mites tämä oikeasti toimii. Sellaisia on hävyttömän paljon, pelkkää skeidaa.
 10. Umpimähkä

  Suunto Ambit3

  Erikoinen tapaus tänään lenkillä: sykkeenmittaus näytti ranteesta ihan oikeanlaisia lukemia ja keskisykkeeksi tuli tunnin lenkillä 137, kuitenkin kun siirsin datan Movescoutiin, niin syke oli huidellut 180 tuntumassa useampaan otteeseen ja keskisyke näytti siinä taulukossa peräti 154. Mistähän tässä mahtaa oikein olla kyse? Pitäisikö huolestua?
 11. Kävellessä kantapää tulee ensin maahan, mutta ei juostessa.
 12. Lohikeittoa ja rusinaleipää. Rusinaleipää muistan syöneensi joskus lapsena, se on ranskanleipää, jossa rusinoita, sopii lohikeiton kanssa kuin nyrkki silmään. 😄
 13. Ensimmäinen mehiläinen havaittu.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy