Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Umpimähkä

Jäsenet
 • Content Count

  4 039
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  12

Umpimähkä last won the day on August 16

Umpimähkä had the most liked content!

Community Reputation

1 227 Excellent

About Umpimähkä

 • Syntymäpäivä 20.06.1968

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Asuinpaikka
  Turku

Converted

 • Coopperi
  2200
 • Puolimaraton
  2:10
 • Maraton
  4:38

Recent Profile Visitors

1 913 profile views
 1. Tosiaan mielenkiintoista @second että aikaisemmin aktivinen pakara vaan tipahtaa ns kyydistä ja alkaa passiiviseksi. Mutta niin itsellänikin kävi, kun kuntosalitreeni jäi, niin maastavetoa ja kyykkyjä tein lenkkeilyn ohessa, mutta jossain vaiheessa takareidet alkoivat oireilemaan eli väsymään kaikesta treenistä, en vaan silloin osannut yhdistää, että pakaraosasto tosiaankin passivoitui. Kiitokset kaikista vinkeistä, sumomaastaveto on kyllä hyvä. Toinen hyvä liike, mikä menee suoraan pakaraan on levytangolla yhden jalan vaaka, hyvin hitaasti tehtynä.
 2. Itse aloitin kaksi kuukautta sitten 30 kg:n painolla ja nyt menee 3x8, 70 kg mukavasti. Levytangon pehmusteen hankin kyllä välittömästi. Eetulla taitaa tuossa olla 170 kg 😁
 3. Umpimähkä

  Plogging

  Muoviroskaa metsässä: https://yle.fi/uutiset/3-10457338
 4. Umpimähkä

  järviveden kylmyys

  Vinkkinä vielä @Antti N korvatulpat ainakin itselleni tarpeen, kun uimavesi jäähtyy alle 16-asteen. Kylmä vesi korvakäytävässä jäädyttää ja aiheuttaa huimausta.
 5. Umpimähkä

  Kohti Hawaijia ja kolmatta sijaa ?

  Ylessä Kaisasta: https://yle.fi/urheilu/3-10455095
 6. Umpimähkä

  Päivän kevennys

  Työterveyshoitajan vastaanotolla normiterveystarkastuksessa: Paljonko käytät alkoholia? Noin kolme annosta... Herrajumala ...vuodessa. Aha, entä olutta? ???
 7. Hesaria lainaten: Vainion 16-vuotias harjoituskaveri Moona Korkealaakso voitti naisten 10 kilometriä ajalla 34.49 parantaen ennätystään lähes minuutin. Vain Sandra Eriksson on juossut maantiekympin Korkealaaksoa nopeammin tänä vuonna, tiedotteessa todetaan.
 8. Umpimähkä

  Mizuno

  Nyt on ollut testissä Wave Rider 22 ja ensimmäinen lenkki oli kyllä aikamoinen, jalanpohjia sattui ihan järkyttävästi. Päätin kuitenkin testata vielä toisenkin kerran ja yllättäen lenkki sujui ilman mitään ongelmaa ja ainoastaan kenkien kireyksien kanssa vähän säätöä. Nyt on useampi lenkki takana ja kengät ovat todella hyvät. Ovat myös lestiltään oikeastaan kaikkien nykyisten (Feet, iRock, Inov) vastakohta ja hyvä niin. Verraten kivi ja untuvatyyny 😉 Mistä muten tuo numero 22 kertoo, aikaisemmin joku mainitsi numeron 19 ja 20?
 9. Umpimähkä

  Liveseminaari

  Suora lähetys Pajulahdesta: Puheenjohtajat: Rami Virlander ja Nikke Vilmi 1 15:00-16:00 pyöräily – harjoittelun ja suorituskyvyn seuranta pyöräilyssä, Tommi Martikainen 16:00-17:00 pikaluistelu – Maajoukkueen toimintamallin muutos, Janne Hänninen 17:30-18:30 kestävyysjuoksu – Sara Kuiviston harjoittelu, Ari Suhonen 18:30-19:30 uinti – Uinnin testaus ja seuranta, Jari Varjonen ja Antti Kauhanen 19:30-20:30 yhdistetty – YH:n maajoukkuekausi 2017-2018, Petter Kukkonen
 10. Umpimähkä

  järviveden kylmyys

  Uimalakki suojaa ja lämmittää mukavasti, jos vaan päässä tuntuu kylmältä.
 11. Umpimähkä

  Mitä tänään syötäisiin

  Kiinnostaa kovasti, että millä reseptillä kotikontuisia kalapuikkoja eli reseptiä kehiin! 😄
 12. Umpimähkä

  Sienestäminen ja metsän herkut

  Luetaanko hunaja metsän herkkuihin? En yleensä ole ollut hunajan ystävä, mutta tämän kesän hunajassa maistuu mesi, kesä ja joku appelsiini. Pari purkkia on jo mennyt ja tänään hain pari lisää naapurin puutarhalta. Sikahyvää!
 13. Umpimähkä

  Päivän kevennys

  Identtiset kaksoset Turust: https://yle.fi/uutiset/3-10408902
 14. Umpimähkä

  Plogging

  Niinpä, miksi? Itse näen asian ainakin kahdelta suunnalta ja toinen on tavallaan yhteisöllisyys, välittäminen ja empatia; pidetään huolta niistä, jotka eivät sitä voi tai pysty tekemään tai eivät edes välitä, arvostus luontoa kohtaan ja jokaista sen yksilöä kohtaan. Toisaalta taas hyvinkin itsekkäistä syistä, koska metsä ja sen polut ovat itselle tärkeitä, lähes pyhiä paikkoja ja asioita. Ei yksi roska välttämättä mitään haittaa, mutta kun roska haluaa olla laumaeläin ja hetken päästä siinä on useampi.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy