Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Umpimähkä

Jäsenet
 • Posts

  5 279
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  20

Umpimähkä last won the day on June 18

Umpimähkä had the most liked content!

About Umpimähkä

 • Syntymäpäivä 20.06.1968

Recent Profile Visitors

4 577 profile views

Umpimähkä's Achievements

 1. Ne olivat erityisen makeita, tyypillisesti niistä tosiaankin tulee vetisiä. Myös suppilovahveroita näkyi paljon.
 2. Eilen taas Turku-Rasteilla seikkailemassa ja kivaa oli. Tosin kiinnitin huomiota, että mustikoita oli ihan hirveä määrä ja kaikki mustikkapensaat lehdettömiä eli olisi helppo kerätä. Mustikat olivat myös hyvälaatuisia, isoja ja makeita. Ei mikään ihme, että suunnistus ei meikämannelta oikein suju; hetki mustikoita syödessä ja kun vilkaisen taas karttaa, en tiedä yhtään, missä olen. 😄
 3. Toki monenlaista syytä voi olla, mutta voin vaan sanoa, että lenkillä on voinut myös sattua jotain todella ikävää.
 4. Aamulla varhain polkuja pitkin reilut 12 km. Jännä ilmiö tapahtui, kun aurinko nousi ja yhtäkkiä kaikki märät pinnat menivät hetkeksi jäähän. Kyllä oli hieno aamu!
 5. Onneksi ei ollut kahvitauko 😄 Irtokäsi liikkeellä https://yle.fi/uutiset/3-12106945
 6. Tuppeensahattu tammi; Bauhaus myy sitä. Voiko sitä käyttää sisätiloissa sellaisenaan? Vääntyykö ja rapiseeko kaarna?
 7. Oikeastaan tämä kuuluisi Päivän kevennys -osioon, mutta menkööt nyt. Perinteiset Turku-Rastit ja koska viimeksi pummasin aika pahasti, niin päätin suunnistaa ihan vaan helpon 3 km:n radan. Maasto oli mukavan haasteellista, puoleen väliin kun pääsin, oli jo tunti mennyt ja olin väärällä rastilla, sitten pakka hajosi kunnolla. Päätin kävellä takaisin lähtöalueelle, mutta eksyin ja siinä meni toinen tunti. Yhteensä reilut 7 km... Mutta ulkoilua tuli ihan koko rahan edestä. 😄 😄
 8. Iltasella reilun 6 km PK1 palauttava lenkki. Ihana normiarki taas alkoi ja maanantaisin aina perinteiset harrastukset eli maalausta ja silloin tulee seistyä oikeastan koko ilta, monta tuntia jaloillaan ja viikko sitten kun alkoi, niin huomasi kyllä hyvin, kun en ole sellaiseen tottunut. Tiistaina sopi kevyt palauttava, kunnes taas tottuvat. Mutta kyllä oli ihana mennä ihan tavallisten harrastusten pariin ja nähdä puolituttuja, joita ei kohta nähnyt 1,5 vuoteen. 🙂
 9. Ja toisaalta, jos hemoglobiini ja ferritiini matalalla, niin syy pitää myös selvittää, että mistä johtuu. Jos syö huonosti, niin se saattaa olla syy, mutta myös suolistosta vuotava veri. Yksinkertainen testi ja taas voi sulkea yhden syyn pois.
 10. Rautaa ei kannata syödä ilman mittauksia, vaan ennemmin selvittää väsymyksen syy.
 11. Ainakin Turussa Suunnistajan kauppa kauppasi keskiviikon Turku-rasteilla suojalaseja, joissa oli alareunassa lukulasiominaisuus. Hinta reilut 30 €, muistaakseni. Olisin itse tarvinnut nollavahvuiset suojalasit tavallisten silmälasien päälle. Itselläni taas se ongelma, että näen lukea ilman laseja, mutta metriä pidemmälle en näe mitään.
 12. Jos teillä on tuhatsivuinen PDF-asiakirja ja teidän tarvitsee tehdä vain yhdestä sivusta Word -dokumentti, niin miten se onnistuu?
 13. Törmäsin tänään erikoiseen siirtolohkareeseen keskellä metsää: yhdellä sivulla näkyi selvästi poran jälki, noin 60 cm pitkä. Tai siis puolet siitä jäljestä. Mitään havaintoja en tehnyt siitä toisesta puolikkaasta, joka siirtolohkareesta lienee irronnut. Miksi kiveä on porattu? Missä on se toinen puoli? Voiko se poraus olla vanha?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy