Jump to content
Juoksufoorumi.fiUmpimähkä

Jäsenet
 • Content Count

  4 942
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  19

Umpimähkä last won the day on June 25

Umpimähkä had the most liked content!

Community Reputation

4 068 Excellent

About Umpimähkä

 • Syntymäpäivä 20.06.1968

Converted

 • Coopperi
  2200
 • Puolimaraton
  2:10
 • Maraton
  4:38

Recent Profile Visitors

2 714 profile views
 1. Ei kai suoraan voida näin sanoa, koska monihan juuri nipistään unestaan niitä tunteja ruuhkavuosina. Toki usein vähän nukkuvat voivat muuten olla hyvinkin terveitä, nuoria ja vetreitä ja esim. kiireinen vanhempi ottaa unitunneista sen liikuntatuntinsa eli myös hyväkuntoisia.
 2. Liika nukkuminen on väärin ymmärretty vaaralliseksi, mutta se on itse asiassa toisin päin eli jokin sairaus aiheuttaa sen, että ihminen nukkuu liikaa.
 3. Ukkosen pauhuessa taustalla 9 km PK2/VK1 ja loppuun uudella ulkokuntosalilla sellainen 30 min jämäkkä treeni. Mitä on pahinta mitä ukkosella voi juoksulenkin aikana tapahtua? No että salama iskee ja seuraavana päivänä paikallislehti kirjoittaa, että: "Salama tappoi keski-ikäisen lenkkeilijän..." Pahempi varmaan vielä olisi: "Salama tappoi vanhuksen" 😄 😄
 4. Jossain vaiheessa nukkumisen kanssa oli ongelmia eli heräämisiä ja huonolaatuista unta, päiväväsymystä ja ilmenikin, että olen aneeminen, mutta nyt kun veriarvot kiitettävällä tasolla, niin ongelmaa ei enää ole. Silloin olin mukana myös TYKS:n unitutkimuksessa, mutta siinä ei ilmennyt mitään. Toki laadukas uni on kullanarvoinen asia ja kyllä täällä myös 8 h on tarvittava määrä.
 5. Myös täällä yritin lähteä aamun viileyteen, mutta hiki siellä tuli. 13 km vaihtelevan reippaasti ja paljon mäkiä. Tuulta ja vain vaivaset 25 'C.
 6. Maileri, 3000m estejuoksija ja maratoonari olivat yhdessä pitkällä lenkillä. He näkivät piikkilanka-aitaan juuttuneen lampaan, jonka peräpää oli tielle päin. -Voi kun tuossa olisi Marilyn Monroe tuossa asennossa, sanoi maileri -Olisipa tuossa edes joku nainen noin, totesi estejuoksija -Voi, olisipa pimeää! huudahti maratoonari Kenenkään ei pidä tästä loukkaantua, sillä juttuhan on huumoria. Eivät mailerit juokse oikeasti pitkiä lenkkejä.
 7. Meille päin kotiutunut mölysammakko. Pieni ja kovaääninen
 8. Jos hänelle tuli ihan tasalukema mittariin ja sen takia kääntyi kotio. Helpompi kirjata treeni ruutuvihkoon 😉
 9. Lämmin ja hikinen reilun 6 km:n suunnistus. Huippukivaa! Aurinkoiset ja lämpimän hikiset juhannukset kaikille!
 10. Kiitos videosta! Hauska tuo heikon lonkankoukistajan testi, itselläni ei mitään tuntemuksia lonkankoukistajassa, mutta maassa olevan jalan keskimmäisessä pakaralihaksessa kyllä tuntui.
 11. Satunnaista lenkkeilyä 9 km. Vauhti hidasta, syke korkealla, kestää aikansa ennen kuin hellelukemiin tottuu, mutta ihan sikakivaa oli taas kerran.
 12. Ollaanpas täällä nyt vakavia, hmm
 13. Naapurilla on sähkönsäästöprojekti meneillään
 14. Tää oli @hatapa tarkoitettu päivän kevennykseksi, turha sitä on naamaa vääntää alaspäin 😉
 15. Olen aina sitä miettinytkin (kun kerran yhden hotellin ovessa oli ilmoitus, että pihalla voi olla kyitä), että jokaiseen ulko-oveen sisäpuolelle pitäisi laittaa sellainen kyltti, jossa olisi nuo kaikki lueteltuna, hyttysiä, ampiaisia, hirviä, ym. ym. unohtamatta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy