Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Umpimähkä

Jäsenet
 • Content Count

  4 211
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  15

Umpimähkä last won the day on October 31 2018

Umpimähkä had the most liked content!

Community Reputation

1 776 Excellent

About Umpimähkä

 • Syntymäpäivä 20.06.1968

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Asuinpaikka
  Turku

Converted

 • Coopperi
  2200
 • Puolimaraton
  2:10
 • Maraton
  4:38

Recent Profile Visitors

2 092 profile views
 1. OT: Heppu puhuu kyllä ihan asiaa tuossa videolla; dude has a lot of anxiety ja siihen liike on lääke
 2. Ja taisivat sanoa vaan Päivää Lahden dopigskandaalin paljastuttua
 3. Muistaako joku, että onko klo viiden Ylen uutisissa aina sanottu, että Päivää! Itselläni sellainen muistikuva, että siinä sanottiin aikaisemmin Iltaa!, vai muistanko ihan väärin?
 4. Keväinen auer ja katupöly, köh köh
 5. https://www.liikennefakta.fi/markkinat/henkilot_ja_tavarat/taksiliikenne
 6. Ihan kuin meikämanne, ikä tosin hionut särmät, lälly siis
 7. Pef-seurannasta hiukkasen negatiivista sanottavaa; useamman flunssavuoden jälkeen lääkäri halusi, että mitataan keuhkojen kunto ja kaikenlaisia mittauksia laittoi tekemään ja siitä sitten selvisikin, että keuhkot toimivat vain 75-85 % mitä olisi pitänyt toimia ja eikun astmalääkkeitä iso kasa. Seurattiin ja lisättiin astmalääkkeitä, kunnes tuli tilanne, että farmaseutti kysyi apteekissa, että: "Onkos keuhkoahtaumataudin viimeisiä vaiheita menossa, enempää ei yksi ihminen voi astmalääkkeitä enää käyttää?" Kolme vuotta vetelin astmalääkkeitä ahkerasti; oli hengitettävää hoitavaa ja avaavaa ja pilleriä monen moista, allergialääkettä ja montelukastia ja kortisonia. Kunnes olin käynyt sairaalan kaikki astmatestit läpi, eikä minulla (vieläkään) todettu astmaa. Jätin kaikki lääkkeet vähitellen pois kohta jo kolme vuotta sitten ja olotilakin alkoi kohenemaan. Viimeiset sanat jotka astmalääkäri sanoi minulle puhelimessa oli, että: "Kyllä kuitenkin kannattaa niitä astmalääkkeitä käyttää, vaikka ei astmaa olisi diagnosoitukaan." En ole käyttänyt, eikä keuhkoissa ole mitään vikaa, vaikka siis pef-arvot ovat hiukkasen tavanomaista huonommat... PS. pef-tulokset eivät muuksi muuttuneet, vaikka kaikki lääkkeet otin
 8. Laitetaas tänne oikeaan ketjuun sama uusiksi: Topi Raitanen voittanut 5k kisan https://www.fastrunning.com/events-and-races/race-reports/steph-twell-and-topi-raitanen-in-armagh/23326?fbclid=IwAR0GfX5Vd_MOEmYB5AzsY2N39VEVmv74fODRDZynK1GkWZsXSq13b8Bzs_Y In the final stages it was the strong finishing Finn who clinched the victory in a course record breaking 13:43 and led home a plethora of personal best performances.
 9. Topi Raitanen voittanut 5k kisan https://www.fastrunning.com/events-and-races/race-reports/steph-twell-and-topi-raitanen-in-armagh/23326?fbclid=IwAR0GfX5Vd_MOEmYB5AzsY2N39VEVmv74fODRDZynK1GkWZsXSq13b8Bzs_Y In the final stages it was the strong finishing Finn who clinched the victory in a course record breaking 13:43 and led home a plethora of personal best performances.
 10. Umpimähkä

  Oura sormus

  Miten kulutuksenkestävä tuo sormus on käyttäjillä ollut? Lähinnä tarkoitan tuon laitteen toimivuutta ja ulkonäköä, pariston kestoa.
 11. Umpimähkä

  21. Kaukopartiohiihto

  Tuo oli @AnttiSnniin hienosti kirjoitettu, että meinaa näin ihan hiihtoa harrastamatonkin innostua moisesta.
 12. Oliko tuo nyt sitten rikolliseen toimintaan osallistumista tai rikokseen yllyttämistä? 😉
 13. Mielenkiintoinen Hesarin artikkeli jalkateräasioista: https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000005999435.html
 14. Mahtavia kuvia taas kerran, ihana katsoa nuoria ja tietenkin kaikki raastokuvat nyt vaan on parasta viihdettä!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy