Jump to content
Juoksufoorumi.fiUmpimähkä

Jäsenet
 • Content Count

  4 562
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  15

Umpimähkä last won the day on October 31 2018

Umpimähkä had the most liked content!

Community Reputation

2 710 Excellent

About Umpimähkä

 • Syntymäpäivä 20.06.1968

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Asuinpaikka
  Turku

Converted

 • Coopperi
  2200
 • Puolimaraton
  2:10
 • Maraton
  4:38

Recent Profile Visitors

2 388 profile views
 1. Liikuntatieteen tohtori Timo Vuorimaa kertoi lauantaina HS:lle, että tulevaisuuden ennätystehtailun kannalta kengät ovat todella merkittävässä asemassa. ”Joku kannanotto on tultava, sillä kaikki ennätykset on tehty jousikengillä. Jos kenkiä ei kielletä, niin kahden tunnin alitus virallisella maratonilla nähdään ennusteiden mukaan noin vuoden 2025 tienoilla. Hesarin artikkeli: https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006272116.html
 2. Lokakuun testijuoksu la 19.10.2019 kello 11.00 http://varsyjuoksee.blogspot.com/
 3. Meikämannea oikein hävettää oma arvaukseni, mutta sainkin heti rangaistukseni eli flunssaa pukkaa. 😄
 4. Muistisairaan tytär -nimimerkillä kommentoi tuota kirjoitusta ja olen kyllä täysin samaa mielstä asiasta: Kun katselee ympärilleen kaupungilla, ostoskeskuksissa ja julkisissa kulkuvälineissä, näkee selvästi, että paljon suurempi ongelma maassamme ovat ihmiset, jotka eivät harrasta minkäänlaista urheilua tai liikuntaa. Hälyttävän iso osa nuoristakin on ylipainoisia ja huonoryhtisiä. Näiden juttujen huono puoli onkin se, että moni sohvaperuna saa niistä hyvän tekosyyn jatkaa löysäilyä, kun ”liikunnasta tulee helposti addiktio ja se on vaarallista!” Kultainen keskitie on joillekin meistä se vaikein tie löytää, mutta jos ääripäitä tarkastellaan, paljon vaarallisempaa on olla liikkumatta ollenkaan kuin liikkua liikaa.
 5. Enneuni, maratonaikasi Vantaalta 👍
 6. On ollu hurja ja hieno kisa tänään. Finaalikakkukahvit paikallaan.
 7. Mutta saadaanhan me jatkoa #ollinvlogi lle? Joohan?
 8. Kyllä on ollu hurja yö, 34-asteen helteessä maraton. Kyllä Hyryläinen ja Vainio on paikkansa ansainnut. https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006254211.html Ruotsin ahvenamaalainen Johanna Backlund maaliin 37. aika 3.08.30
 9. Eikös Kuiviston pitänyt alun perin juosta 1500 m ja 800 m tuli ihan viime tipassa mukaan?
 10. Lehdessä on Suomalainen kuntokirja -kirjan esittely. Onko joku tutustunut kirjaan? Kiinnostaisi kovastikin Matti Jääskeläisen kirja.
 11. Kellonaika hiukan kyllä mietityttää, haasteellista puuhaa.
 12. Umpimähkä

  FEET kengät

  Evo+ Carbon on kyllä täydellinen kenkä. Pitänee laittaa suoraan valmistajalta tilausta vaan, ennen kuin koot loppuu. Mikä Mizunon malli sinulla on käytössä?
 13. Umpimähkä

  FEET kengät

  Feet Evo+ carbon -malli eilen ostoslistalla ja tuntui heti omaan jalkaan sopivalta. Intersportista löytyi 99 euroa, ihan kohtuullinen hinta. Pari testilenkkiä ja jos vaikuttaa hyvältä, niin taidan tilata toisenkin parin suoraan valmistajalta. Näissähän on tuo materiaalin kestävyys ollut hiukkasen huono, melkein 600 km on ollut maksimi, mutta onneksi sentään tuo pohjan rakenne on aika hyvin pitänyt mallinsa tuossakin kohtaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy