Jump to content
Juoksufoorumi.fiUmpimähkä

Jäsenet
 • Posts

  5 149
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  19

Umpimähkä last won the day on June 25 2020

Umpimähkä had the most liked content!

About Umpimähkä

 • Syntymäpäivä 20.06.1968

Recent Profile Visitors

3 478 profile views

Umpimähkä's Achievements

 1. Ei taida Suuntoa enää kiinnostaa. Ajattelin jo että laite oli simahtanut lopullisesti, kun yksi päivä oli tyhjentynyt, eikä tuntunut ottavan edes latausta vastaan, ja parin tunnin latauksen jälkeen oli taas kunnossa. Ehdin jo katselemaan uusia sykemittareita. 😄
 2. ja borrelioosi...pentele sentään, huomasin punkin liian myöhään
 3. Sattumalta löytyi borrelioosi ja lääkäri määräsi kolmen viikon massiivisen antibioottikuurin. Ensimmäiseksi tietenkin tuli mieleen, että kyllä kai sitä voi lenkkeillä, kun minulla ei ole mitään oireita. Toki punkkeja on löytynyt, runsaasti ja sen takia testattiinkiin. Lääkäriltä en viitsinyt kysyäkään, koska sen mielestä jo yleisesti lenkkeily on vaarallista puuhaa...
 4. Ambitissa ei ole lentokonetilaa, mutta olen kytkenyt synkronoinnin pois päältä ja kuten mainitsin, akku kestää viikon muuten ja toisaalta tyhjenee muutamassa tunnissa nopeimmillaan, jos synkronointi koko ajan päällä. Sen takia näitä ohjeita kyselinkin.
 5. No tuota mietin, mutta kun aamulla lähden töihin ja töiden jälkeen lenkille, niin mieluiten olisi kello mukana. Eikä sitä kieltämättä työmaalla voi viedä eri paikkaan. Tuota olen nyt tehnytkin, koska vie akun tyhjäksi muutamassa tunnissa tätä nykyä. Muuten akku kestää melkein viikon verran, ellei nyt kauhean pitkiä suunnistuksia ole mukana. Mutta sekin tuntuu olevan hölmöläisen hommaa, kun esim. Polarin sovelluksesta voi yhteyden katkaista. Toivottavasti joku Suunnon ihminen tätä nyt lukisi. Yritin laittaa palautettakin tuosta, mutta en edes löytänyt mistään palautelomaketta. 😞
 6. Kyllä vaan, mutta valikosta ei voi erikseen valita, minkä laitteen katkaisee, vaan katkaisee kokonaan bluetooth-yhteyden. Pitää valita sieltä: Yhdistetyt laitteet ja jos sieltä katkaisee, pitää aina erikseen muodostaa yhteys rannelaitteesta. No toki tämäkin on yksi vaihtoehto, vaan kamalan vaivalloista puuhaa, kun pitää erikseen laittaa pin-koodi.
 7. Tietääkö joku, miten mobiilisovelluksen bluetooth-yhteyden saa katkaistua, ilman että koko puhelimen bluetoothin ottaa pois päältä? Tyhjentää Suunto Ambitin hetkessä, kun yhteys jää päälle. Toisaalta haluan pitää bluetoothin puhelimessa päällä, enkä joka kerta ottaa sitä pois päältä.
 8. Suunto appista oli kysyttävää: nyt on alkanut oma Suunto Ambitin akku tyhjenemään satunnaisesti ihan kokonaan. Sitä on sattunut pari kertaa ja olen huomannut, että yhteys mobiiliappiin on ollut päällä. Liittyykö toisiinsa, kuluttaako yhteys akkua ja jos kuluttaa, niin miten sen saisi pois päältä?
 9. Pari tuntia metsässä eli 9 km suunnistusta. Kivaa oli, kuten aina. Muutama pummi, mutta sellaista se nyt vaan välillä on. Mustikka kukkii ja kielot kukkii kohta, lämpöaalto sai taas kevään ottamaan aimoharppauksen.
 10. Juuri niin, kuten @riopenttimainitsi, pitää löytää ongelman aiheuttaja. Itselläni asiansa osaava fyssari katsoi, että mistä kipu johtuu ja antoi siihen ohjeet. Kun sain tiedon, että mistä johtuu, ja osasin välttää kipua aiheuttavan väärän ponnistustavan, niin parani oikeastaan välittömästi. Toki siinä ehti mennä useampi vuosikin, koska ensimmäiset viisi asiantuntijaa eivät osanneet tehdä asialle mitään.
 11. Lämmittelyn jälkeen (esim km hölkkää) taivutuksia niin pitkälle kun vaan menee, kumpaankin suuntaan. Askelkyykky on ihan hyvä liike, kunhan katsoo, että päkiä tulee suoraan maahan ja ponnistaa myös suoraan eteenpäin. Ikivanha vaiva ja nivelen liikerata supistuu koko ajan, ellei sille tee mitään.
 12. Joo tuttu vaiva, jonka itselläni aiheutti heikko päkiä ja isovarpaan nivelen jäykkyys. Sain ohjeeksi vahvistaa päkiää ja mobilisoida niveltä ja homma hoitui sillä.
 13. Kuulemma nyt on paljon siitepölyä ilmassa. Toivottavasti olo kohenee. 👍
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy