Jump to content
Juoksufoorumi.fi


hatapa

Jäsenet
 • Posts

  22 552
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  12

hatapa last won the day on March 28

hatapa had the most liked content!

About hatapa

 • Syntymäpäivä 17.11.1959

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olihan se upeaa katsottavaa ja tosi harvinaista herkkua meille suomalaisille. Toivottavasti ei jää näiden kisojen ainoaksi.
 2. Olen useamman kerran vetänyt ton Holmenin ohjelman ja aina sitä on joutunut hieman soveltamaan omaan tilanteeseen. 3.30 alittui "helposti" kun ensimmäisen kerran vedin koko setin. Sen jälkeen olen käyttänyt lähinnä vain ohjelman loppuosaa viimeistelyvaiheessa. Nyt en enää taida tehdä sitäkään, kun minkäänlaisia aikatavoitteita ei enää ole.
 3. hatapa

  Läskikerho

  Päivän lukema 23,4. Vähän laskusunnassa ollut viime aikoina ja sehän on tietenkin ihan kiva juttu.
 4. Loppuviikko etenkin on mielenkiintoinen. Perjantaina miesten 50 km:n kävely ja naisten 20 km:n kävely, lauantaina naisten maraton ja sunnuntaina miesten maraton.
 5. 10 km tosi rauhallista tahtia Laajavuoren metsäautoteillä.
 6. Harmittavan lähelle jäi Eetu Kallioisen mitali Skeetissä. Se kaikkein ikävin neljäs sija kuitenkin kotiintuomisina.
 7. Kevyt jarvenkierto: 13 km 7.29/km AVG 104
 8. Ei ole ihme, jos Olympialaisten kustannukset karkaavat kerta kerralta ylemmäs, jos sinne jatkuvasti lisätään uusia lajeja. Tuossa juuri tuli pätkä 3x3 koripallosta. Näitä uusiolajejahan voi itse kukin keksiä vaikka ja kuinka, mutta ei niitä pitäisi olympialajeiksi hyväksyä ennen niiden kansainvälistä vakiintumista.
 9. 40 vuotta sitten pilalle pyräillyt polvet eivät vieläkään kestä täysipainoista pyöräilyä tai mäkijuoksua. Vuosi sitten alkanut lonkkavaiva ei ole vieläkään täysin helpottanut. Mutta näillä mennään.
 10. Palautuskävely 2 Km Koronarokotus Palautuskävely 2 km Yhteensä 4 km
 11. Ottaakohan Marinín kopla mitenkään kuuleviin korviinsa tämän linkin viestiä? Luulisi ottavan. Viestihän on aivan selvä: ei lisää veroja, ainakaan sellaisia, joiden suuruutta ei kukaan voi vielä tietää tai ennustaa.
 12. Keskiviikon triathlon: Alkuverkka+koordinaatiot 2*5*1000m Palautushölkkä 2,5 km Pyöräily 40 min Hieronta, jalat ja selkä 2,5 km Pyöräily Savulohipastalounas Nyt jos menisi sänkyyn, niin kauan ei joutuis odottamaan nukkumattia.
 13. Osanottoni. Tämä oli jo toinen kuolinviesti tälle päivälle. Pitkä-aikainen nettituttuni Saksasta oli kuollut eilen. Tunsimme toisemme yli 20 vuoden ajan. Rauha molempien sieluille.
 14. Ainahan sitä lupaa ottaa vain yhden. Mutta sen jälkeen on eri mies, joka ei ole luvannut mitään.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy