Jump to content
Juoksufoorumi.fihatapa

Jäsenet
 • Content Count

  22 398
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  12

hatapa last won the day on March 28

hatapa had the most liked content!

About hatapa

 • Rank
  Viestigeneraattori
 • Syntymäpäivä 17.11.1959

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tämänhetkisen kehityksen nojalla kohdentaminen on täysin turhaa. Tartunnat pääkaupunkiseudulla ovat jyrkässä laskusuunnassa ja hyvä niin. Kohdentamisella saadaan vain vastakkainasettelua pääkaupunkiseutu vs. muu Suomi syvennettyä. Ja se ei ole ollenkaan toivottava kehityssuuunta.
 2. Kevyt kävelylenkki kuntoradalla. 4,5 km
 3. Kulta Katriinaa. 😆 Piti siis olla tietenkin 6.34/km
 4. Huhtikuukin jo puolivälissä. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, muutama lämpöaste aikä tuulevirettäkään. Mainio ilma siis piu lenkille. 7 km 6.34/km AVG 120
 5. Nyt kun se Johnson&Johnson firman rokotetoimitus jäädytettiin määräämättömäksi ajaksi ja huomioidaan tuo edellä linkattu Iltasanomien juttu rokotusten siirtymisestä entistä nuorempiin työikäisiin ikäluokkiin, niin hallituksen puuhastelu rokotusten keskittämisestä pääkaupunkiseudulle ja Turun suunnalle näyttäytyy ihan uudessa valossa. Menee ihan tarpeettomaksi puuhasteluksi. Näennäistekemistä, että näyttäisi siltä, että edes tehdään jotakin.
 6. Vetoharjoituksentapainen. 12,7 km sis. 5*1000m 5.26-5.14/km Vaatimatonta on kulku vielä talven jäljiltä. Mutta josko tämä tästä.
 7. Nyt kun tiedämme miten hallitus ja THL yksissätuumin ovat tätä koronakriisiä hoitaneet, niin tuon jakelun muuttaminen olisi todennäköisesti heille liian vaikesti toteutettava operaatio.
 8. Voisihan tuo olla järkevääkin, mutta kaikki ylimääräiset säädöt tässä vaiheessa sotkisivat koko jakelusysteemin. Annetaan nyt vaan viranomaisten hoitaa jakelua. Ensi viikosta alkaen maahan on tiettävästi tulossa isompia lääke-eriä, joten sitä riittää kohta kaikille.
 9. En tiedä, miten tuon pitäisi vaikuttaa, mutta ainakaan nuo lukemattomat viestit ketjulistauksessa ovat merkattuina niin vaatimattoman pienellä, ettei niitä ilman suurennuslasia huomaa.
 10. Olan sanonut tämän aiemminkin, mutta menköön taas... Jos ei varatulla vuorolla rokote kelpaa, niin siirto jonon hännille. Vuoro tulee sitten kaikkien muiden rokotettujen jälkeen.
 11. No onkos tullut kesä nyt talven keskelle vai uusi päivitys kevään korvalle? Käytettävyys romahti taas, jos jotakin on muutettu.
 12. No eipä tuo yksistään tuosta johdu, vaan siitä, että meillä on 309 kuntaa, vaikka noin kymmenellä pärjäisimme ihan mainiosti.
 13. Pitkispäivä. 23 km 7.04/km AVG 119
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy