Jump to content
Juoksufoorumi.fivillho

Jäsenet
 • Content Count

  1 965
 • Liittyi

 • Last visited

About villho

 • Syntymäpäivä 29.04.1983
 1. Onkohan ketjun lukijoilla tiedossa henkilöä, keneltä uupuu Vaarojen maran (43 km) lähtölupa? Saattaisinpa tietää henkilön, jolta lupa joutaisi. Älä vastaa tai kommentoi tähän ketjuun, vaan lähetä minulle YV.
 2. Kävin prätkällä Siikarannassa ja Solvallan mäen alapäässä tallentamassa juoksijoita kameran kennolle. Näytti olevan porukalla varsin hauskaa (ainakin vielä tuossa vaiheessa :) Kuvat löytyvät täältä. Kuka bongaa eniten foorumilaisia?
 3. villho

  Penikkatauti

  Kyllä näillä menetelmillä penikkataudissa saa kivun esille, vaikkei murtumaa olisikaan. Itse sain. Toisaalta... jos pystyy pomppimaan kivutta yhdellä jalalla, niin murtuman voinee rajata pois. Toki pitää pomppia sillä jalalla, jossa epäilee murtuman olevan :)
 4. Itse siinä kuvaillessani pääsin bongaamaan jos jonkinlaista popoa. La Sportivat, Salomonit ja Inov-8:it olivat suosiossa. Normaaleja lenkkareita bongasin lennosta vain yhdet (kuvista varmaan tosiaan näkisi enemmänkin) ja nekin vain sen vuoksi, että ko. juoksija manasi ohi mennessään kenkävalintansa.
 5. Ja met:ille tosiaan kiitokset kamerakaluston lainaamisesta. Kunnon laitteilla oli ilo kuvata. Hieman vaan hirvitti lasketella maastofillarilla sieltä hotellilta alas satamaan jotain tuntemattomia pikkupolkuja, kun tiesi, että rypemisen jälkeen kaluston korvaamiseen menisi parin kuukauden palkat... :P Loppuosa mäestä piti tulla vielä aika reippaasti, kun kahvoissa tunsi jarrujen ylikuumentuneen ylivarovaisesta jarruttelusta.
 6. Otos tämän vuoden Vaarojen maralta (huomatkaa, mitkä kengät!). Lisää kuvia täältä.
 7. Ja nyt sitten lämpimäisiä katsottavissa täällä - olkaapa hyvät: http://villhon.kuvat.fi/kuvat/Juoksu/Vaarojen+maraton+8.10.2011/ Linkin takaa löytyy myös ohjeita, mikäli mielii käyttää kuvia jossain.
 8. Juu, tulee. Tässä paraikaa pyörittelen niitä julkaistavaan kuntoon. Linkkiä tulee tänne ja Vaarojen maran fb-sivulle ja mikäli Karsu jatkaa edellisvuosien linjaansa, niin varmaan ihan virallisille kisasivuillekin.
 9. Mä kun olin siinä ennen satamaa olevan harjoittelunousun (jokuhan kutsuisi niin helppoa nousua myös lasten nousuksi) jälkeisessä alamäessä valokuvaamassa, niin kyllä siinä aika moni kirosi jo nyt niitä nousuja, vaikkeivät niin juurakkoisia siinä lopussa enää olekaan. Saattoipa siinä kuvauskohdalla jokunen kirota myös laskujakin :P (he eivät kyllä sitten olleet mihinkään tyytyväisiä). Minulla on tosin silti pieni aavistus sen loppunousun olevan kaikessa helppokulkuisuudessaan silti tarpeeksi vaativa varsin vakuuttavan nousukulmansa ansiosta...
 10. Te taisitte saada koko kisan parhaan maalivastaanotonkin vielä kaiken lisäksi :)
 11. Karataan aiheesta, mutta minä voin vastata, koska aika monilla maastopyöräkimppalenkeillä olen ollut mukana. En nyt sitten tiedä, tarkoittaako herra Baldini maastopyörälenkillä sitä, että ajetaan keskuspuiston ulkoilureittiä vai oikeasti maastossa teknisillä poluilla ajettavaa ajoa. Poluilla ajettavilla oikeilla maastopyörälenkeillä taukoja tulee jo ihan siitä käytännön syystä, että ajajat ovat eritasoisia ja teknisissä paikoissa toiset saattavat joutua tunkkaamaan pyörää. Tämä aiheuttaa katkoja letkaan, joka jossain vaiheessa pitää saada kerätyksi kasaan. Lenkeillä, joilla olen ollut mu
 12. Espoosta/Helsingistä tilaa kyydissä yhdelle hengelle (paluumatkalla kahdelle). Lähtö perjantaina klo 11-12 aikoihin ja paluumatkalle startataan Kolilta hetikohta hotelliaamupalan jälkeen. Dieselkulut jakoon. Jos kyydille tarvetta, niin YV.
 13. Espoosta/Helsingistä tilaa kyydissä yhdelle hengelle (paluumatkalla kahdelle). Lähtö perjantaina klo 11-12 aikoihin ja paluumatkalle startataan Kolilta hetikohta hotelliaamupalan jälkeen. Dieselkulut jakoon. Jos kyydille tarvetta, niin YV.
 14. Jos hinta 1. kriteeri, niin täältä voisi kannattaa katsoa. Hinnat dollareissa ja ne sisältävät postituksen. Toimitusaika kaikkea 2 viikon ja 2 kuukauden väliltä. Suosittelen lukemaan asiakkaiden arviot tuotteista, sillä iso osa tuolla myytävästä on enempivähempi huttua.
 15. No itse tässä kuitenkin ajattelin, että tähän väliin olisi hyvä hankkia flunssa, joten rupesin eilisiltana kasvattamaan kurkkukipua... No, ehtii vielä mennä ohi ja tokihan sitä voi lähteä vaikka retkisarjaan rentoilemaan. Lisää Strepsilsiä koneeseen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy