Jump to content
Juoksufoorumi.fivillho

Jäsenet
 • Content Count

  1 965
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About villho

 • Syntymäpäivä 29.04.1983
 1. villho

  Penikkatauti

  Kyllä näillä menetelmillä penikkataudissa saa kivun esille, vaikkei murtumaa olisikaan. Itse sain. Toisaalta... jos pystyy pomppimaan kivutta yhdellä jalalla, niin murtuman voinee rajata pois. Toki pitää pomppia sillä jalalla, jossa epäilee murtuman olevan :)
 2. Otos tämän vuoden Vaarojen maralta (huomatkaa, mitkä kengät!). Lisää kuvia täältä.
 3. Jos tietoja ei enää sinun viestistäsi tarvitse kenenkään mihinkään kopioida, niin itse tekisin melkein niin, että ottaisin ruudunkaappauksen halutuista soluista, tallentaisin sen kuvatiedostona (kierrätä vaikka Paintin kautta) ja lataisin tiedoston joko omalle kuvasivulle tai muuhun ilmaiskuvapalveluun. Sitten sieltä linkittäisin kuvan niin, että näkyy omassa viestissä. Tai kai sen kuvan pystyy liittämään viestiin suoraan koneeltakin, mutta muistelen, että Juoksufoorumilla tuo koko on todella rajattu.
 4. Minäkin sain alussa jonkun jalkaterän jänteen kipeytymään aika mallikkaasti, mutta juoksutaukoa ei tarvinnut pitää, vaan homma meni ohi kylmähoidolla, Voltarenilla ja juoksumäärän vähentämisellä. Maltti on valttia. Kannattaa pitää huoli, että jalkaterä tulee kenttään tosiaan jännittyneenä. Itsellä toimii, kun kuvittelen harittavani varpaita.
 5. villho

  Montrail

  Minä olen kyllä näillä näkymin valitettavasti feidaamassa tämän reissun - olen tässä nyt viikon seuraillut sääennustetta ja tuollainen ennustettu +25 on mulle pahin mahdollinen keli. Näillä keleillä mä hikoilen niin saakelisti, että minusta ei varmasti ole ~50 km matkan juoksijaksi lauantaina. Kaikki kilometrit maratonin jälkeen ovat minulle muutenkin tuntematonta, joten en ehdoin tahdoin aloita ultrahupailuja minulle epäsuotuisissa olosuhteissa.
 6. villho

  Montrail

  Ok. Seurataanpa sitten tilannetta. Itse en ole reittiä mennyt kertaakaan - mites te muut, alustavasti ilmoittautuneet? Masison jättäessä tämän väliin, minulla ei tosin taida olla kyytiäkään lähtöpaikalle.
 7. villho

  Montrail

  Itse kuulun siihen osaan ihmisiä, jotka hikoilevat liikunnan aikana paljon, ja haluan etenkin kuumana päivänä, että hörpittävänä on tarvittaessa koko ajan juotavaa. Vedensuodatin painaa karvan verran yli 300 g. Siitä voi sitten tehdä vertailua mitä ja kuinka paljon haluaa repussaan kantaa. Itse hommasin tuon vedensuodattimen juuri sen vuoksi, että reissuilla/vaelluksilla ei tarvitse olla riippuvainen vesipisteistä.
 8. villho

  Montrail

  Vesihuollosta ei muuten tarvitse huolehtia (tokihan siellä on pari vesipistettäkin matkan varrella), sillä voin ottaa mukaan tuollaisen MSR:n vedensuodattimen. Sillä suodattaa tehokkaasti värit, maut ja bakteerit vedestä joten vettä voi ottaa jokaisesta vähänkään isommasta Nuuksion 'lätäköstä'.
 9. villho

  Montrail

  Kuulostaa hyvältä. Reissun periaatteet ok minullekin.
 10. villho

  Cooper

  Missä sinä juoksit tuon testin? Cooper kannattaisi aina tehdä juoksuradalla ja jos näin teit, niin sittenhän se toinen osa matkasta oli myötätuulta Ei vaan, kyllähän se tuuli radallakin vaikuttaa häiritsevästi. Ethän muuten vilkuillut sykemittaria juoksun aikana?
 11. Teinien lukumäärän suuruus on suoraan verrannollinen mahdollisten kommenttien esiintymisen todennäköisyyteen. Kun lukumäärä lähestyy 10, niin todennäköisyys on jo lähellä 1.
 12. villho

  Montrail

  Mulle käy. Tosin olen mitä luultavimmin kyydin tarpeessa, ellei bussiaikataulu natsaa. Voin tulla Kauklahdesta junalla johonkin radan varteen, josta joku ystävällinen autoileva voisi napata kyytiin Kommentoikaa muutkin tuota päivää.
 13. villho

  Montrail

  Tuon heinäkuun ekan viikonlopun voisi lukita. Avokki lienee tuolloin reissussa, joten viikonloppu on vapaa tällaisille kouhotuksille. Jos lähden, niin edellytän, että mennään hitaimman vauhtia (oli se hitain sitten minä tai joku muu).
 14. villho

  Forerunner 310XT

  Hatapalla on käytössä korkeuskorjaukset, joten mahdollisesti tarkemmin piirtyvä reitti ei vaikuta korkeuskäppyröihin, kunhan alkuperäinen (smart-recording) reitti on edes yhtäänkään oikein. Ymmärtääkseni korkeuskorjausten ollessa käytössä systeemi hakee korkeuskäppyrät joltain maanpinnan muototiedot sisältävältä palvelimelta ja piirtää käppyrät sitten noiden tietojen mukaisesti. Epäilen vahvasti, että esim. Tukholman maralla Västerbrolla mentiin käppyrän mukaan veden pinnan tasossa, eikä korkealla sillan päällä. Tämä siis, jos nuo korkeuskorjaukset ovat käytössä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy