Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Lanttu

Jäsenet
 • Posts

  2 750
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Lanttu

 1. Jos toteaa, että lenkin jälkeen olutta, niin tarkoittaako se, että pikkuisen yhdestä vai paljon monesta tölkistä?
 2. En ole selannut ketjua alusta lähtien, joten en tiedä mitä helmiä täältä löytyy. Tänään kävin 6 asteen pakkasella intervallilenkillä. Toisessa ranteessa oli Garmin Fenix 3 sykevyön kanssa, toisessa Polar Vantage V. Ensimmäinen veto jäi Polarilta kokonaan näkemättä, sen jälkeen rannemittaus pelasi kohtuullisesti. Keskisyke Garmin 134, Polar 131. Sykekäyrät liitteenä
 3. Noora on keskeyttänyt. Ei halunnut riskeerata tulevia juoksuja jatkamalla matkaa!
 4. Onnittelut yhdeksän (9) tunnin sprintistä! :)
 5. Mää vähän luulen, että me tavattiin tänään, kun juoksit lenkkiäsi.
  Mä ulkoilutin Kideä ja Friscoa!

  1. erkka

   erkka

   Kyllähän se niin on että tavattiin. 

   Pitää yrittää saada kuntoon kohdilleen, että Vantaalla tulee uusi ennätys. 

  2. Lanttu

   Lanttu

   Vantaalle mäkin olen harkinnut osallistua.
   Mutta ennätystä en havittele, jos nyt SB:n tekisi!

   Mä olin aktiivinen täällä foorumissa muutama vuosi sitten, mutta nyt kirjaan lenkkini OnTrailiin.
   Lanttuna sielläkin...

    

  3. erkka

   erkka

   Itse luen enimmäkseen, välillä jotain kirjoitan. Oma PB on suht helppo saavuttaa, kun viime vuonna joutui juoksemaan ruuhkassa Berliinissä. Kyse myös vasta uran toinen Marathon, niin pitää ottaa ilmat pois tuloksesta. 

 6. Jos on janttu lähdössä Hampuriin, niin on myös Lanttu! Juoksin Hampurissa jo armon vuonna 2010, hieno tapahtuma.
 7. Tuo kovan luokan ultraajan suoritus. Mulla oli 42 kpl yli 5 min kierroksia!
 8. Se on täytetty! 101,8 km ei tyydytä, mutta parempaan ei pystynyt. Tällä kertaa! :)
 9. Lanttu

  Spartathlon 2015

  Janne kiipes just korokkeelle
 10. Lanttu

  Rogaining

  Pitäähän täälläkin hieman hehkuttaa. Lanttu ja Lantun sisko osallistuivat rogainingin SM-kisoihin viime viikonvaihteessa kohtuullisella menestyksellä: 301124XUVSister and her brotherIlkka Lainema Maija Lainema 12:16:30 92 09224XO:8. 24XV:5. 24XSV:1. 24XUV:1.
 11. Tervehdys SaSa. Taidan tuntea sinut, vaikka olet muuttunut SS-mieheksi - varmaan tän tulevan SSS-hallituksen takia... ;)
 12. Lanttu

  Garmin Fenix3

  Reitin näkymistä kartalla. Useimmitenhan juoksen teitä ja polkuja pitkin, joiden sijainnin tiedän. Ja suunnistusmetsässäkin tiedän 10 m tarkkuudella mistä olen kulkenut, jos on ollut kartta mukana - yleensä suunnistaessa on!
 13. Lanttu

  Garmin Fenix3

  Minulla on 52 suoritusta tehtynä Fenix 3 kanssa. Ei ainuttakaan yli kymmenen metrin virhettä. No jaa, kun heti lähtee liikkeelle laitteen löydettyä satelliitit, niin voi olla 20 metrin heitto alkupisteessä...
 14. Lanttu

  Garmin Fenix3

  Paluu Fenixiin ja uudet testit sekunnin tallennusvälillä Ensin Glonass-satelliitit päällä: https://connect.garmin.com/modern/activity/748720448 Ja sitten Glonassit putinin taskussa: https://connect.garmin.com/modern/activity/748720465 Laiskuuttani tein vain yhden kiekan ilman glonassia. Eipä ne tunnu vaikuttavan tarkkuuteen ainakaan parantavasti!
 15. Lanttu

  Garmin Fenix3

  Mulla oli älykäs tallennus päällä. Muutin tallennusväliksi 1 s. Pitää mennä tekemään uusi testi tällä tallennuksella! Huomenna.
 16. Lanttu

  Garmin Fenix3

  Vein Fenixin gpx-tiedoston kartalle. Ei siitä yhtään sen parempaa kuvaa saa.
 17. Lanttu

  Garmin Fenix3

  Sen tiedän, että FR620 antaa maratonilla mitaksi noin 42,6 km eli prosentin liikaa. Ja kun olen näitä pitänyt juostessa yhtä aikaa ranteessa, niin Fenix3 näyttää lenkille mittaa noin prosentin vähemmän kuin FR620. Hätäisesti tästä voisi tehdä sen johtopäätöksen, että Fenixin matkan mittaus on varsin tarkkaa...
 18. Lanttu

  Garmin Fenix3

  Nonni, seuraava testi on suoritettu Jaggen ohjeiden mukaisesti. Nyt mittarit olivat samassa ranteessa. Fenix 3: https://connect.garmin.com/modern/activity/747211299 FR 620: https://connect.garmin.com/modern/activity/747215582 Fenixissä oli päällä tämä Glonass-satelliittien tunnistus. FR 620 mittarin jälki oli kyllä astetta tai kaksi parempaa, vaikka Glonassien kanssa pitäisi olla päinvastoin. Eli tämän perusteella Garminilla on vielä töitä Fenixin softan kanssa - siitähän tämä huonompi jälki johtuu. Vai johtuuko??? P.S. Olisiko mahdollista, että velivenäläiset ottaen huomioon maailmanpoliittisen tilanteen olisivat jollakin tavalla häirinneet Glonass-satelliittien tarkkuutta???
 19. Lanttu

  Garmin Fenix3

  Toi Jagge on ollut kärpäsenä katossa ja nähnyt miten mulla oli Garminit käsissä. Pitää mennä ennen auringonlaskua uudelleen testaamaan jaggen ohjeiden mukaan. Raporttia tulee...
 20. Lanttu

  Garmin Fenix3

  620:ssä korkeusmittaus perustuu satelliitteihin ja sehän ei ole lainkaan tarkkaa. Fenix 3 sen sijaan tarkkuus on hyvää luokkaa. Fenixillä on neljännellä kierroksella yksi suurempi heitto. En nyt kyllä sanoisi, että vispaa miten sattuu. Mutta näillä mittereilla on taipumus sankassa ja korkeassa metsässä heittää muutaman metrin. Eivätkä ne avoimellakaan paikalla millimetrin tarkkuudella paikkaa ilmoita. Se ei ole oikeastaan vika vaan ominaisuus. Jos absoluuttisen tarkkaa reittiä haluaa, niin pitää ottaa teodoliitti, etäisyysmittari ja laskukone mukaan... ;)
 21. Lanttu

  Garmin Fenix3

  Tässä tietoa Fenixin tarkkuudesta metsikössä. Pohjoinen osa kulki korkeassa ja tiheässä metsässä. Kuljin neljä kertaa samaa reittiä, eroa oli korkeintaan metri sivusuunnassa. Fenix 3: https://connect.garmin.com/modern/activity/746077272 Toisessa ranteessa oli Forerunner 620, sen reitti oli yllättäen tarkempaa! FR 620: https://connect.garmin.com/modern/activity/746080764
 22. Lanttu

  Garmin Fenix3

  Olin eilen Fenix 3 kanssa hankkimassa nousuja. Fenix näytti nousuksi 508 metriä. Tarkistin reitin GPSPekan ohjelmalla. Se antoi nousuksi 528 m, se lienee varsin tarkka. Joten kyllä Fenixin korkeusmittaus on varsin hyvää tasoa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy