Jump to content
Juoksufoorumi.fi


teha

Jäsenet
 • Content Count

  18
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Eka Pyynikki 46, toinen 45.47 ja nyt kolmas 44.17. Sen kummempaa treeniohjelmaa ei ole ollut kuin pääasiassa talvi maastopyöräilyä ja nyt kevät maantiepyöräilyä ja juoksua. Lähes kaiken peruskestävyysharjoituksen olen tehnyt pyörällä (2-5 tuntia) ja juoksussa olen keskittynyt tuohon vauhdikkaampaan osastoon (4.30 - 5 min/km). Juoksukilsoja ennen Pyynikkiä oli 190 ja pyörällä reipas 2000 km.
 2. teha

  Tampereen ladut

  Tänään pääsi vielä hyvin Kaupista Olkahiseen, mutta huomenna jotkut pätkät voivat olla jo aika kehnot. Niihamaan luultavasti vielä pääsee, ja keinolumilatu on varmasti kunnossa.
 3. Myydään mulle hitusen liian pienet Asicsin DS-trainerit, koko 45. Kilsoja näillä on takana noin 80. https://www.dropbox.com/s/a53o72721twgieg/Asics-ds-trainer.jpg Hintapyyntö 75 euroa. Kengät ovat Tampereella, mutta posti kuljettaa ostajan laskuun. Yhteydenotto privana tai tekstiviestillä o5o neljä8nolla 2723.
 4. Minä tykkään juosta Kaupista Mannerheimin kallioille ja sieltä Linnainmaalta "pururataa" eli sitä sorapintaista kevyenliikenteenväylää Kissanmaalle ja lopulta Hakametsän kautta takaisin Kalevaan. Näin ei tarvitse juosta edestakaisin Kauppi - Niihama -väliä. Matkaa mulle tulee noin 24 kilometriä.
 5. teha

  Tampereen ladut

  Niihaman latu oli jo tänään pohjattu, ja luistelemalla sinne pääsi ihan hyvin. Ehkä en ykkösparilla lähtisi, mutta kakkosparilla ei ollut mitään ongelmia. Pohjattu pätkä päättyi tänään Luhtaantielle. Vesitornin lenkki on hyvässä kunnossa.
 6. teha

  Tampereen ladut

  Latu Kaupista Kyötikkälän hiihtomajalle Kangasalle oli tänään erinomaisessa kunnossa. Oli oikein mukava hiihdellä aurinkoisessa kelissä.
 7. teha

  Pyöräjuttua

  Suurin ero taitaa olla ajomukavuudessa. Hiilikuitu suodattaa paremmin tien epätasaisuudet. Alurungolla epätasaisella tiellä saattaa tuntua, että paikat irtoavat hampaista, kun hiilikuitu täryttää vain pikkaisen.
 8. teha

  Mistä geelivyö?

  Yksi vaihtoehto on käyttää pyöräilypaitoja, joissa on kolme taskua takana ja laittaa geelit sinne. Itse olen testannut toimivaksi tämän ratkaisun. Toki muotipoliisi huomauttaa heti vääränlaisesta teknisestä paidasta. ;)
 9. Tarkoittaisikohan tuo Rajasalmen sillan lenkkiä? Siitä tulee hieman yli 30 kilsan lenkki riippuen siitä, että mistä sen aloittaa. Koko Pyhärven kierto (Tampere, Nokia, Tottijärvi, Vesilahti, Lempäälä, Pirkkala) on lähes satasen lenkki, joten sitä tuskin tässä haetaan.
 10. Onko Kauko Röyhkän Cooperin testi paras vai huonoin biisi kuunnella cooperin testissä / lenkillä? ;)
 11. Minä juoksin oman puolikkaan ennätykseni (1:39) täysin ilman mitään mittausvälineitä. Juoksu meni teknisesti aivan päin peetä; en osannut arvioida yhtään omaa vauhtiani, juoksin suurin piirtein sen mitä pääsin, mutta mitenkään kovalta vauhdilta juoksuni ei missään vaiheessa tuntunut. Tällä Kankaanpään maratonilla juostiin pitkän matkaa maantienlaitaa, joten vauhti ei siinä tienlaidassa tuntunut yhtään samalta kuin tutulla metsäpolullani. Lopussa luulinkin, että olen jäänyt omasta ennätyksestäni muutaman minuutin, mutta lopulta tulosliuska kertoi miellyttävän lopputuloksen. Mutta vauhti teki koko ajan pahaa, ja luulenkin, että sykemittarin ja gps:n kanssa olisin lyönyt jarrut päälle, koska en olisi uskaltanut juosta tuota vauhtia. Joten tässä kävi mulla mukavasti onni onnettumuudessa, kun jätin nuo modernit vehkeet kotiin ja juoksin juoksun ihan fiilispohjalta.
 12. Minäkin juoksen usein Iidesjärveä ympäri mustissa. Pitkät lenkit tulee kesäisin usein juostua Kauppi - Niihama - Atala -polulla.
 13. teha

  Forerunner 310XT

  Mulla se jäi eilen päivällä pyörittämään "uploading"-ikonia, mutta mitään ei tapahtunut. Yhdentoista jälkeen illalla lataus Connectiin viimein toimi. Monilla muillakin tuntui olleen ongelmia latauksen kanssa, kun kävin etsimässä ongelmanratkaisua Connectin troubleshooting-foorumilla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy