Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Today
 2. Myydään Suunto Spartan Ultra All Black + sykevyö. Siistissä kunnosa ja käytetty valitettavan vähän. Alkuperäinen pakkaus löytyy. Akku kestää todella hyvin. Hp. 155€ Sijaitsee Espoossa. https://www.suunto.com/fi-fi/Tuotteet/Urheilulaitteet-ulkoiluun/Suunto-Spartan-Ultra/Suunto-Spartan-Ultra-All-Black-Titanium/
 3. kitara ilmeisesti soittimesi..rock n roll.. 👊
 4. Ymmärrän toki, mutta tokkopa heitä kaivataan näiden hieromisten ja sähläysten jälkeen. Olisivat heti laskeneet eu-lipun salosta 2016 vai mitä se oli. Tuskin pitkitetty eroprosessi on ollut kunniaksi kenellekään osapuolelle. Kävin Skotlannissa taannoin, ja siellä oli EU-myötämielisyyttä. Skotlanti voisi irrottautua Britanniasta.
 5. @kimmoke, osta minulta hyvä Transitti, vuosimalli 2005 eikä ole ajettu kuin 2000 km. Tietysti kysyt, että miten on muka noin vähän kilometrejä? No, kun on ollut yhdellä romanimiehellä työautona... Eräs 34-vuotias suomalaisnainen, joka jätti kolme lastaan Suomeen lasten isälle seitsemän vuotta sitten, sanoi elokussa 2019: "Menen ennemmin sharia-valtioon kuin Suomeen" ja "Tällä erää Islamin viholliset saivat meidät, mutta Allah on luvannut muslimeille lopulta voiton". No nyt sitten kysyy lähes päivittäin äidiltään, että milloin meidät tullaan hakemaan täältä... No voi perkele, eikö se Allah auta?
 6. juusok

  Garmin Fenix 5

  FR945 wifi-synkka toimii 10/10. Kannattaa kokeilla toisella verkolla. Puhelimen hotspot on aina vähän erikoistapaus.
 7. Et taida ymmärtää koko asiaa? Eihän EU ole brittejä pois ajamasta? Britit on eroamassa. Sitäpaitsi kaikkea hyvää briteille niille riitti Saksan ja Ranskan dominointi. Kolmantena pyöränä homma ei toimi.
 8. Mitä tätä edelleen ihmetellään ja haudotaan? Eikö se kansanäänestys asiasta pidetty jo vuosia sitten? Briteille kenkää EUsta. Hus, mene pois.
 9. Jälleen hieman uudistunut Super PEP 2020 järjestetään 21-22.8.2020 Pyssymäellä, Nivalassa. Tapahtumasta on muotutumassa hiljalleen (järjestetään nyt kuudetta kertaa) polkujuoksu heimon kokous paikka. Paikalla olivat viime vuonnakin mm. Mikael Heerman, Jaakko Eskelinen, Mia Tuoriniemi, Sirkka Särkioja, Pasi Koskinen, Ismo Eskelinen ja Tommi Sorvoja ym. Tapahtumasta saat kattavan INFON TÄÄLTÄ. Jos tulee jotain kysyttävää niin vastaan mielelläni ( onni.cosmos@gmail.com tai 040-5186766) Ilmoittautuminen aukeaa TO 2.1.2019 klo.18.00. 57km matkalle (juoksu + pyörä) on yhteensä vain 50 paikkaa ja 171km Suomen pisimpään polku-ultraan on tarjolla vain 15 paikkaa. Kannattaa siis olla heti ilmon auetessa hereillä. 😊 Toki tuossa 171km matkassa on sellainen vaade, että 29.2.2019 mennessä täytyy olla vähintään 7 ilmoittautunutta, jotta matka pidetään. Tämän vuoden kisaesittely videon voit tsekata tästä ja viime vuoden kisavideon tästä. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!
 10. Ei ihan vielä, mutta vaalien tulos näyttäisi vievän eroamisen puolesta. Vahva kannatus Boris Johnsonille ja konservatiiveille. Kohta nähdään, kun Yle ja koko EU aloittaa taas propaganda uutisensa mitä britit menettää. Siihen ei mene kauan.
 11. Transut, korjasin. Olikos vielä sukupuolettomatkin? 4 taitaa olla, vaikka kaksi on vaan aitoja, hehe.
 12. laitettiinko brexit lodjuun..vai miten kävi..en oo seurannu...
 13. Konsulirakenteet palauttamiselle on eli koko porukka tulee (lapsia ei voi erottaa) ja se on vain ajan kysymys. Ensin puidaan poliittiset vastuut, eli hallitus voisi lopettaa kiemurtelun.
 14. äkkiä ne vanhenee tosiaan, taitaa olla kännyköis sama..en oo läppäriä- käyttöjärjestelmääkään uusinu aikoihin . vanha hp läpyskä pelittää..
 15. Kyllä. Who’s next ? ( enkä tarkoita hyvää LP tä )
 16. Papoista sen verran, että islamistisessa lainsäädännössä on mies ( tai miehen sukulaiset ) aina perheen kiistaton pää ja yksinvaltainen päättäjä lasten ja vaimon olinpaikasta. Naisella, tai lapsella on islamilaisen lain ja käytännön mukaan vain miehen tahto. Onko Haaviston toimesta jo kyselty isäpappojen ( tai sukulaistensa ) näkemyksiä Suomeen lähtemisestä. Ehkä pitäisi kunniottaa maan lakeja ?
 17. Kalleimman mittarin ostajat haluaa tavallisesti uusimmat ominaisuudet. Se taas tarkoittaa että mittari vanhenee vuodessa tai kahdessa.
 18. Seppo

  Mikä mittari minulle?

  Onko tuo Android -sovellus? En nyt mistään löydä tuollaista manuaaliset -kierrokset näkymää. Mulla näkyy kaikissa kymmenien metrien tarkkuudella. Tuo synkronointi on ominaisuus. Ellei halua sen toimivan niin Bluetooth yhteys pitää katkaista tai käyttää nettisivua tietojen ihmettelyyn.
 19. Olisin itse mieluummin liittynyt Chldren of Bodomiin, mutta en osannut soittaa tarpeeksi nopeasti. Joten perustammekin tänne Suutarilaan järjestön nimeltä "Väinämöisen miehet, naiset ja transitit". On tuo SoO kyllä vähän koominen: West, East, North ja South Division ja toimintaa Maltallakin. Kotiinhaluavista suomalaisnaisista "Farah" on ilmeisesti suomensomali Pk-seudulta ja kunnostautunut uhkailemalla Fb-tilillään Suomen shiia-muslimeita. "Leyla" on puolestaan suomensomali Hämeestä ja tviittaillut ISIS:n väkivaltaa ihannoivia kommentteja. Nyt vihapuhepoliisit tarkkoina! Ja kai noilta vaaditaan edes anteeksipyyntö...
 20. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/00024a54-69b6-4ae6-8c29-878ca538b26f No nyt se on melkeinpä selvää, nimittäin Brexit...
 21. Toivon - toivotaan topille ehjää kautta ..sen myötä hyviä juoksuja..täytyy vielä palata ajassa taakse päin ..ei 70 luvulle vaikka se kieltämättä välähti pienessä pääkallossani..vaan -90 luvun alkuun..ulmalan juoksema 3000m 7.44+ ..hyvä aika maestrolta..niin hyvä et aika neljänneksi nopein suomalainen..ei paha..armoton harjoittelia..seurasin aikoinaan Riston uraa..musta jotenkin sympaattinen .aito ukko..mut näin... söi rautaa paskansi rautanauloja..ja juoksi kovaa.. maran ukko juoksi 2.13.58..
 22. Eilen
 23. Raitanen valittiin odotetusti rajan alittajana jo ensi kesän olympiajoukkueeseen. Kestopuolelta myös Aku Partanen, Lotta Henttala ja uimari Matsson (200m ru) valittiin tässä vaiheessa.
 24. No, palautusta ei tietenkään voi junailla konsuli tms velvoitteiden vuoksi.. Jos vertaamme Suomen toimintaa naapurimaihin, joita voimme pitää varsin suvaitsevina, ei voi tuota vaatimusta että palautetaan vain orpot, pitää epäsuvaitevana..... Jos haluaa palauttaa myös naiset pitää perustella myös se, että lapsilla on myös isät....
 25. Suunto Spartan sport urheilukello, + sykevyö ja latauspiuha. Loistava kello joka toimii niin kuin pitää, ei naarmuja eikä kulumaa, todella helppokäyttöinen. Hinta 130€
 26. sellasia politiikot ovat..eivät sano kyllä ei..vaan yrittävät mielyttää kaikkia... melko pliisua toimintaa..jos ja varmaan pelkäävät pestinsä puolesta... mutta täytys jo sanoo kyllä vai..kolmas vaihtoeho on puoleen väliin..onko muita vaihto ehtoja...on m...noi poltiikot..ei voi muuta visertää..
 27. Pakolaisten "pelastaminen" (tarkoituksella lainausmerkit) tuntuu ihan kiihkouskovaisten touhulta. Uskovaisille, kun ei voi alkaa järkipuhetta käyttämään.
 1. Näytä lisää×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy