Jump to content
Juoksufoorumi.fiKaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti

 1. Tunnin sisään
 2. olmi

  Kevätseuranta

  Kevään ensimmäiset västäräkit Satakunnan Merikarvialla.
 3. Juttu täällä: https://www.yleisurheilu.fi/uutinen/kokemus-oli-valttia-maantiejuoksun-sm-kisoissa-jarvenpaa-ja-manninen-mestareiksi-pyhtaalla/?fbclid=IwAR2nnPQ3dCNvAkI4bZh1aZCH8u3PH0RJrAM43W7_4f4WhVrgQzYUElgYbkg Kiekara keskeytti. "Siinä kun Järvenpää kiitteli nykyisiä hiilikuitulevyllä varustettuja kilpakenkiä, Ihamäki oli tyystin eri linjoilla. – Minusta se ei ole mistään kotoisin, että tällaisilla saa juosta. Se on ihan itselleen valehtelemista, että tällaisilla parannellaan ME-tuloksia, mutta juostaan nyt näillä, kun muutkin juoksevat, Ihamäki sanoi."
 4. Älä yllytä tai ostan kohta molemmat 😂 Tällä hetkellä nuo Carbon X2:t löytyis suoraan paikallisen Intersportin hyllystä (oletettavasti se koko mikä muissaki Hokissa). Rocket X tällä hetkellä uupuu. Olen mä noita tilannutkin, mutta se on sitten ollut sama malli mikä ollut aiemminkin käytössä. Ensimmäisen kerran oikean koon mieluiten varmistaa kokeilemalla. Ainakin nuo Carbon X:t oli viimeksi maratonille hyvät kengät. Mahtaako tuo Rocket X olla enemmän sitten lyhyemmille matkoille (ehkä puolikkaaseen asti?) sopivat. Vuoden verran mulla olleet nuo Carbon X:t nyt ja niissä o
 5. Ja kyseisen liikkeen nettikauppa löytyy täältä: https://www.temporunningstore.com
 6. Kauppalehdessä juttu Joonas Laurilan Tempo Running Storesta: https://www.kauppalehti.fi/uutiset/uuden-juoksutyylin-aika-ihmiset-haluavat-luontoon-ja-toisaalta-ottaa-kaupunkitilaa-uudella-tavalla-haltuun/7c0ec253-dd81-4046-a2b1-73c77aceeb04
 7. Tänään
 8. Vieras

  Hoka One One

  Käytän asfaltilla/soralla asicsen ds-traineria joka on toiminut kohtuu hyvin.Mikähän hokan kenkä vois olla tuota lähimpänä?Tekis mieli kokeilla eri merkkiä,mikä toki voi olla virhe🙂
 9. Lauantai 17.4. Reipas 20km (@3.58/164) -Kontrolloitu reipas. Hyvä treeni sopivasti väsytetyillä jaloilla. Toukokuussa sitten vastaava, mutta napsu lisää vauhtia. Ollaan ihan aikataulussa. Tänään olisi ollut helppo vetää sankaritreeni kovaa kun oli ihan hyvä kulku, mutta rakennellaan rauhassa.
 10. Itellä carbon x:t ja rocket x:t niin noi rocket x:t ovat vielä nopeammat kovempiin vetoihin. Kannattaa kokeilla
 11. Pe lepo La 19.88km 7:59min/km 134bpm +694m Sählytutkaparin kanssa lähiseudun mäkien valloitusta ja hänelle toistaiseksi pisin lenkki
 12. Tänään aamusta reilut 17km juoksentelua, ja nyt alkaa armoton tankkaus. Huomenna en simahda. Harmi että ei ole vielä tänään sushibuffat auki, nyt olisi juuri sellaisen aika.
 13. To 15.4. Verryttelyt + 50min/13,3km "TV kova", yht 19,1km/1h20min. nm 221m, keskisyke 155/min. Ihan hyvävauhtinen lenkki. Olis voinut kyllä vielä mäkisempää reititystä hakea. Poluiltahan sitä mäkeä löytyisi mutta nyt on kyllä just tasan tarkkaan kelirikko siellä. Pe 16.4. PK1 1h11min/13,3km, nm 133m, keskisyke 127/min. Kevättä ilmassa Tänään Äkäslompoloon päästyä pikku verkat, koordinaatiot ja loikat. Huomenaamulla varhaispitkis, 3,5h. Uskoisin talvipolkujen pohjan olevan niillä leveysasteilla vielä napakka. Ainakin aamusta.
 14. Onnittelut-komea veto jolla ansaittu palautussetti 👍
 15. Väliaikaseuranta näyttää löytyvän: http://onlineresults.fi/yu/maantiesm2021_yl.html Vähän jännän näköistä tuloslistaa, mutta selvän saa.
 16. Hyi hitto...Se oli testijuoksu tänään. Eilen (ja oikeestaa koko viikon) jo jännitti vähänku olis oikeesti kisaan valmistautunu, mikä toisaalta ihan hyvä asia. Tuntu, että lepo löi jalat ihan lukkoon, pohkeet meinas krampata ja tunnusteli kaihertaako kurkussa. Ihan kohtuullisen hyvät unet sai alle kuitenkin ja aamulla olo, että lenkille tekee mieli eikä ollu sellasta väsymystä kuten vaikka viikko sitten. Hyvää lämpöä lupas iltapäivälle, mikä olis kelvannu oikein hyvin, mutta samalla myös ennusteiden mukaan tuuli nousee, joten testit heti aamusta. Hieno auringonpaiste kui
 17. Umpimähkä

  Suunnistus

  Muutama simppeli kysymys simppeliltä suunnistajalta: kun karttaan on merkitty se pallo, mistä se rasti löytyy, niin löytyykö se pallo myös metsästä? No ei vaineskaan eli kun karttaan on merkitty se pallo, niin onko rasti sen pallon alueella noin yleisesti vai suurinn piirtein keskellä palloa? Jos on pitkä suunnistus, esim. 2-3 h, niin itselläni huomaan, että siinä 2 h kohdalla ei jaksa enää keskittyä ja homma menee sen takia metsään, niin käytättekö esim. geeliä tai jotain muuta vai onko se vaan harjoitustekninen asia?
 18. Sivistysmaassa tuolta olisi striimi saatavilla.
 19. Uskoo ken tahtoo. Erikssonin tapaista on juosta hyvin kauden alla merkityksettömissä kisoissa, mutta alisuorittaa koko kausi surkeasti.
 20. Reipas kävely metsässä reilu tunti. Illalla kuus kilsaa juoksua.
 21. Pe: 14 114 kävelyaskelta La: 25,31km@2h31min30sek@5min59sek@117 Mahtavan upeassa ☀️ säässä rantoja pitkin @sverreja @kiljander kanssa. Rasitusta oli kropassa sillä la-la tuli 133 km juoksua ollen eniten koskaan. Viikon treeniseurasta kiitos mainituille juoksutovereille, myös @isi, ensi viikko kevyesti kohti työwäen juhlaa.
 22. Sandra näyttäisi päässeen ongelmistaan eroon. Hienoa!
 23. En löytänyt tapahtumasta aiempaa ketjua eli tiedoksi. SUL SM MAANTIEJUOKSU 17.4.2021 M17 & M19 10km lähtö klo 10:30 N17 & N19 10 km lähtö klo 10:40 M 1/2 maraton lähtö klo 12:00 N 1/2 maraton lähtö klo 12:10 Sivut: http://www.pyhtaanyritys.fi/page36.php Tulosseuranta: https://live.tuloslista.com/8963 kilpailukalenteri: https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=27756
 24. kari.t

  Hyvä biisi

  niin joo oon ajannu ajokortin autokouluautoksi vääneyllä rekan nupilla scania 69 vm. 67 mutta sehän ei tossa oo oleellista. . .
 25. https://www.yleisurheilu.fi/uutinen/eriksson-pinkoi-5-kilometrin-tiejuoksun-sen-kova-tuuli-esti-16-minuutin-alituksen/ Sandra Eriksson parantanut Ruotsissa viiden kilometrin tiejuoksun Suomen ennätystä.
 1. Näytä lisää


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy