Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kaikki tapahtumat

Tämä sivu päivittyy automaattisesti     

 1. Tunnin sisään
 2. juusok

  Big's Backyard Ultra

  382km ja 57h täynnä, kolme kisaajaa jäljellä, Courney, ruotsalainen Johan Steene ja amerikkalainen Gavin Woody. Palkintona tosiaan pelkkä pääsy "siihen toiseen" kisaan. Hullua hommaa.
 3. Today
 4. juusok

  Big's Backyard Ultra

  Ja viime vuoden voittaja Guillaume Calmettes keskeytti noin vain, neljä siis jäljellä kun kierroksia eli tunteja täynnä 55 ja kilometrejä 369. Courtneyllä selvästi miehiä parempia kierrosaikoja viime aikoina, paras keskikierrosaika ja jäljelläolevista kirkkaasti kisan nopein hitain kierros (52:11). Olisi se aika temppu jos voittaisi! No onhan hänellä toki voittoja aiemminkin, mutta yleinen sarja olisi kova juttu:
 5. Numerolapun paiskaaja

  Puolimaraton alle 1.30

  Olisit juossut vielä vähän enemmän 😀 Itsellä n. 3700 km vuodessa näytti olevan kynnysarvo, joka vaadittiin että 1,5 h alittui puolikkaalla. En ole alittanut tuota aikaa yhtenäkään vuonna, jolloin vuosikilsat ovat jääneet alle 3700 kilometrin. Tosin ominaisuuteni sopisivat enemmän voimalajeihin. 💪
 6. juusok

  Big's Backyard Ultra

  54h / 362 km täynnä, Courtney edelleen mukana ja juostussa ajassa toisena, mutta sehän ei merkkaa tässä kisassa yhtään mitään. Kisassa on näemmä muuten käytössä oma terminsä RTC - refused to continue. Kierrosajat 0-50 kierrosta, ei tuossa aivan hirveästi jää aikaa torkuille kun lähteä pitää aina tasatunnein - no sentään melkein 20 min parhaimmillaan mutta usein alle 5 min:
 7. 2013 syyskuussa rantapuolikkaalla meni ensimmäisen kerran alle 1.30, ja se oli myös ensimmäinen vuosi kun harjoittelin triathlonia varten. En ollut tosin puolikasta tavoitteellisesti juossut oikeastaan ennen tuota, kokonaisia kylläkin. Ennen kisaa oli tuona vuonna aika tasan 1000 km juostu. Koko vuoden aikana treenitunteja kaikki mahdollinen laskien tuli yhteensä n. 350.
 8. perttu

  Jalkapallon EM 2020

  Kyllähän Roman pelasi eilen heti hyvän pelin Venäjän liigassa, jalka nousi vinhasti ekaan maaliin johtaneessa tilanteessa ja antoi hienon pitkän ja millintarkan syötön, joka johti Spartakin toiseen maaliin. Pappa sanoi että haluaa päästä ensin hyvään kuntoon ennenkuin ilmoittaa siitä onko jatkossa majun käytettävissä. Tuolla menolla on kyllä aika pian mukana jos vain sitä haluaa, ei Suomella niin paljon osaamista löydy. Markku sitten päättäköön minkälaisessa roolissa häntä haluaa kokeilla.
 9. mä en muista paljo meni aikaa viime 24km lenkillä.. reenaan niin vähän enää...näillä reeneillä ja iällä 1.30 ois jo mulle kelpo aika...
 10. Sanoisin, että minulla meni noin 2000km vuodessa ennen kuin 1.30 alittui. Keväällä HCRssä juoksin noin 1.32.30 ja syksyllä espoossa 1.29.30.
 11. Allsprite, kiitos @Snakster ja @hoppana. Näitä tietoja ei ole helppo kaivaa mistään muualta. Edit: Kiitos myös @hatapa. En hoksannu vastausta ku oli eri sivulla selaimessa. Samoin muille kommentoineille. Muiltakin ois mukava kuulla vastaavia lukuja. Mutta vähän oli ajatus itselläkin, että 2000 vuosikilsoilla vois olla 1:30 otettavissa. Tänä vuonna tulee 1500 mutta toisaalta jäi 1:35 alittamatta. Arvioisin että 1:37 kunnossa olin. Ei kai muuta kuin eteenpäin ja tossua toisen eteen.
 12. juusok

  Big's Backyard Ultra

  Mutta vastaavasti suorastaan ruhtinaallisesti aikaa kierrosten välissä... ps. tuloksia aiemmilta vuosilta: https://vacationwithoutacar.com/Big's/Backyard Results 2011-2017.pdf pps. 342 km jo täyynä. Uskomaton kisa.
 13. vmaksi

  Big's Backyard Ultra

  Siinä kisassa on vaan vähän pidemmät kierrokset 😉
 14. juusok

  Big's Backyard Ultra

  Järjestäjä on erityisen tunnettu nimenomaan hauskoista hupailumuotoisista (20 min/km) hieman verttiä (20000m++) sisältävistä kisamuodoistaan 🙂 Samaan aikaan Courtney 49 kierrosta / 329 km. Neljä miestä koittaa pistää hänelle kampoihin, yksi ruotsalainenkin vielä mukana (Steene). Kisan epävirallinen motto: "This is a very slow way to die."
 15. Jani Räsänen

  Juoksua inhoavan lyhyen matkan treenit

  Oon minä mielestäni levännytkin. Ja nyt en uskalla levätä, ennen kun olen saanut edes yhen 12min testin juostua, mikä tapahtuikin tänään. Ensin 1km lämmittelyä, siihen venyttelyt ja sit cooper. Koetin seurata kellosta vauhtia koko matkan. Ekat 900m meni ihan ok, hieman yli tavoite vauhdin. Sitten hidastin tietoisesti, että en hyydy. Meni ihan ok, mutta sitten kun yritin taas yhen 350m helpomman kierroksen jälkeen kiristää, niin ei onnistunutkaan ihan helposti, joten annoin mennä sillä vauhdilla mikä tuntui järkevältä sen puolesta, että jaksan juosta koko 12min. Lopussa onnistuin jonkinlaisessa loppukirissä viimeiset 150m. Loppuun verryttely 1km "hölkkäkävelyllä". Mutta ei hyvältä näytä eikä tunnu, tulos parantunut "Huimat" 42m yli 2kk säännöllisellä harjoittelulla. Tavotteeseen siis vielä 160m matkaa. Ei näytä paljolta tuolla kentällä, mutta tuntuu paljolta juostessa. Ehkä olisi voinut alottaa loppukirin aiemmin, tai olisi pitänyt juosta väkisin sitä tavoite vauhtia vaikka pyörtymiseen asti ja kahtoo pääseekö perille. Jos saan hieronta- ajan, niin pidän ainakin 2pv huilia välillä. Penikat alkaa olla aika kireällä. Tarkoistus on nyt syödä ainakin normaalimäärät hiilareita siihen saakka kun varsinainen testi on.
 16. vmaksi

  Big's Backyard Ultra

  Hauska kisamuoto. Joskus on pohdittu vastaavantyylistä hupailutapahtumaa reilusti verttiä sisältävällä ~3 km lenkillä 😃
 17. juusok

  Big's Backyard Ultra

  Liveseuranta: https://my5.raceresult.com/110552/results#0_B3DC1F Hurja tuo Courtney, 47 kierrosta täynnä (315 km) ja hyvin pysyy mukana. Voitti toki jo Moab 240:n. Ainoa tapa välttää DNF on voittaa 🙂
 18. JH1

  Otsalamppua hankkimassa

  Valaisimen ja akun paino ja hinta rajoittaa valotehoa käytännössä pyöreästi n. 5 000 lumenin paikkeille, kun puhutaan parin tunnin toiminta-ajasta. Yli 100 Wh:n akku ja riittävällä jäähdytyksellä varustettu valaisin alkaa olemaan jo melkoinen paketti kannettavaksi. Suurempi valoteho ei enää tuo sellaista hyötyä, että se kompensoisi lisäpainon tuoman vauhdin putoamisen.
 19. JH1

  Otsalamppua hankkimassa

  Ei ole, mutta löytyy painonappikytkin. Yksi painallus sytyttää täydelle teholle, toinen painallus vaihtaa pienemmälle teholle ja n. 2 sekunnin painallus sammuttaa. HS2 on vaivaton helppokäyttöinen otsavalo lenkkipoluille ja valotehokin on ihan eri maailmasta kuin paristokäyttöisissä otsavaloissa. 39,90 euron hintaansa (XXL 2017) nähden ihan nappiostos.
 20. 1:30 jäi itseltäni alittumatta 3500 km:n vuosikilometreillä. Pikajuoksijat ovat oma rotunsa.
 21. 1:30 meni puhki ensimmäistä kertaa siten että tätä juoksua edeltävä 12kk:n jakso kilsoja kertyi 2088. 1:25 puolestaan alittui ekaa kertaa 2719km juoksumäärällä edeltävän 12kk:n aikana.
 22. skikemies

  Skiket ja Skikkaus

  Miten skikettäjillä meni kesä? Kesän aikana meno vaan parani, mutta valitettavasti hyvät skiketyskelit loppuivat melko aikaisin ja kun hyviä kelejä olisi ollut, niin olin reissussa tai reissussa ei sattunut skiket mukaan. Myös kesän pahimmat helteet tekivät skikettämisestä hieman raskasta, jolloin lenkit jäivät lyhyemmiksi. Kesän lopulla lähdin Vuokattiin rullahiihtoradalle kokeilemaan vaihteeksi rullaluistimia. Sadan metrin luistelun jälkeen piti palata autolle ja laittaa skiket jalkaan. Rullaluistimet olivat vain niin "liukkaat" jalassa ja tärisivät todella pahasti asfaltilla. :) Skiket ovat paljon miellyttävämmät, vaikka vähän raskaammat. Ensi kesänä pitää yrittää käydä hieman enemmän myös rullaluistelemassa, jotta ei täysin menetä otetta siihen. Samaisella rullahiihtoradalla oli myös kiinalaisia maajoukkuehiihtäjiä harjoittelemassa. Kovakuntoisia kavereita, joilla kuitenkin tekniikka oli vielä pahasti hakusessa. Ylämäessä ohitin jopa kaksi, jotka vaihtoivat kuokalle heti mäen alussa ja itse menin wassulla ohi. :D Kokonaisuutena ensimmäinen skikekesä oli mainio. Skiket ovat todella hyvät Kainuun kuoppaisille pyöräteille. Normaaliksi lenkiksi muodostui noin 22 kilometrin mittainen mukava reitti, jonka hiihti noin tuntiin. Muutaman kerran kävin hieman pidemmän, vajaan 30 kilometrin lenkin. Tarkoitus oli vielä loppukesästä käydä hiihtämässä yli 50 kilometrin lenkki, mutta kelit eivät suosineet. Tarkoitus oli saada 1000 kilometriä rikki, mikä ei onnistunut. Matka jäi noin 700 kilometriin. Harmittavan paljon oli pitkiä kesäreissuja yms. jotka veivät sitten aikaa hiihtämiseltä. Ensi kesäksi pitää tilata uudet renkaat. Mietin, että tilaisiko nuo erillisinä osina (laakerit, vanteet, renkaat) vaiko vain uudet renkaat, jotka sisältäisi sitten nuo kaikki. Sauvojen piikit menivät todella lyhyiksi. Toisessa ei taida olla kuin puoli senttiä jäljellä. :) Uudet piikit tilasin kesällä ja jäävät odottamaan asennusta ensi kesään. BorntoRun, pitäisi kyllä itsekin kokeilla, että miten skiket toimivat monojen kanssa. Istuvuus olisi varmasti parempi. Toki kesällä voi saada hassuja katseita, kun pysähtyy lenkillä ostamaan juomista ja kävelee kauppaan monot jalassa. :)
 23. hatapa

  Keikalle/konserttiin/festareille

  Ja Blackmore uudelleen Hyvinkäällä 06.06.2019. Tuossa päivässä on jotakin tuttua.... hmmm... Ai niin, sehän on hääpäivämme. 🙂
 24. Eilen
 25. 2013 kesällä meni ensimmäisen kerran alle 1.30 ja kyseisenä vuonna tuli 1562 km juoksua. Edellisvuoden 1200 kilometrillä ei alittunut. Seuraavina vuosina lisäsin edelleen treenimääriä (2014 n. 2200 km ja 2015 n. 3100 km juoksua) ja tuloksetkin paranivat niin, että 2015 syksyllä päästiin jo alle 1.22.
 26. Minkä verran pitää olla vuodessa tai viikossa juoksukilometrejä, että 1:30 alittuu? Tiedän, että on yksilöllistä ja että pyöräily/uinti/hiihto toimii pk treeninä. Mutta jos pääosin juoksentelee, niin mitä teillä alittajilla tulee/tuli vuodessa mittariin?
 1. Näytä lisää×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy