Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tuhat mailia, tuhat tuntia (Robert Barclay Allardice, v.1809)


Esko
 Share

Recommended Posts

Malm Ultraintervall-ketjussa tuli puhetta kotirataperiaatteella järjestetystä ultraintervallista. Siitä tuli mieleeni "The Celebrated Pedestrian" Robert Barclay Allardicen tempaus.

Tuhat mailia.

Tuhat tuntia.

Yksi maili jokaisen peräkkäisen tunnin aikana.

Mahtaisiko Suomesta löytyä kiinnostunutta yrittäjää? Tai yrittäjiä?

Jos löytyisi, voisin mahdollisuuksien mukaan olla mukana huoltojoukoissa. Huoltojoukkoa toki tarvittaisiin aika paljon, kun koko tempaus kestää melkein puolitoista kuukautta tauotta. Ajallisesti yhtä kauan kuin Sri Cinmoyn 3100 mailin juoksu. Matkaa tulee vähemmän, mutta henkistä kanttia vaadittaisiin uskoakseni vielä enemmän. Koko aikana yhtäjaksoista unta saisi korkeintaan puolentoista tunnin annoksissa (eka maili tunnin loppuvaiheessa, ja seuraava heti seuraavan tunnin aluksi, jonka jälkeen ~1½ tuntia taukoa. Toistetaan 500 kertaa...). Tuollaiseen tapahtumaan löytyisi varmasti myös sponsoreita ja yleisöäkin, jos joku haluaisi esim. kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen. Ei ole ollut kotimaan piireissä tapana, mutta kerta se olisi ensimmäinenkin, jos joku haluaisi. Halutessaan saisi varmasti kansainvälistäkin huomiota, sillä eipä tule juuri vastaavan tasoisia tempauksia mieleen lähiaikojen ultramaailmasta.

Alkuperäinen "ultraintervalli" alkoi 1.6.1809, joten ensi kesänä tulisi passelisti kaksisataa vuotta täyteen Barclay Allardicen suorituksesta. Tavallaan eräänlainen juhlavuosi siis.

Loppukevennykseksi aiheeseen sopivasti pieni zombie-hymiö:

zombie3.gif

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy