Jump to content
Juoksufoorumi.fi

22.02 Laskiaissunnuntai


Savotar
 Share

Recommended Posts

Esport Arenalla 21,2km avg 152 1h49min25s. Kotirataultraajia näytti olevan n. 15kpl paikalla, itse tyydyin vähän lyhkäsempään ja reippaampaan lenkkiin tällä kertaa. Viikon päästä ollaankin jo Maltalla juoksemassa kauden ekaa maratonia.

Illalla vielä kuntosalilla sykkeet kohottavaa hikiliikuntaa, sitten palauttelua /lepäilyä/tankkailua ensi viikko.

Link to comment
Share on other sites

Tänään sitten malliesimerkki hölmöilystä: Kokeilkaapa pukea päälle vähän enemmän kun mitä laittasitte -15 asteeseen tälläseen -2 keliin - ja vielä vaikka ihan siitä syystä, että vauhti pysyis kurissa.

Leppäkoskenlenkki väärään suuntaan (tai eri suuntaan mitä viimeksi opastettu kierros mentiin sen ainoan kerran kun tämän lenkin olen mennyt) 20,27km aikaan 1:46:04 avg 159 (80%). Tosi luotettava keskiarvo? Maksimi näytti olevan 206bpm (106%).. P3rhana, kuten eilen. Pisto Katinkalliontielle ja takaisin oikealle polulle, muistikuvat eivät näyttäneet enää samalta. Kamalaa juostavaa koko tuo ei-isolla-tiellä ollut pätkä.

Link to comment
Share on other sites

PK pitkis 23 km. Helvetillisessä lumipyryssä ja tuulessa. Oli aikamoista tarpomista, kun lunta oli 10-15 cm + aikaisemmat sohjot seassa. Oli kuin olisi suolla juossut.

Turun aura-autosedät ja -tädit: pitäkää vaan auranne tallissa, kyllä se lumi huhtikuussa sulaa. Käsittämätöntä, että pääväylien pyöräteitä ei aurata. Stn prkl.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Kilpparin kanssa aamulla klo 6.00 startattiin pitkälle lenkille pitkästä aikaa yhdessä. Kiitos seurasta, oli kivaa vaihteeksi kaverin kanssa hölkätä! Vauhti oli maltillista ja keskisykekin jäi kerrankin tarpeeksi alhaiseksi:)

25.6km - 02:46:37 - 6.30min/km - syke 137.

Iltapäivällä palauttavaa hiihtoa 6km tytön tahdissa. Tahti olikin aika kova noin ekaluokkalaisen menoksi, yllätyin miten on koulussa hiihtäessään kehittynyt! Pieni hiki tuli itsellekkin. Nyt murua rinnan alle ja sitten luistelemaan pariksi tunniksi tyttöjen kanssa:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy