Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lapland Ultra 2009


Käpy
 Share

Recommended Posts

  • 4 months later...

Tämä juostaan ensi viikonloppuna. Mukana lähtölistassa Suomesta Eppu ja yksi espoolainen. Hyvää juoksua Epulle Lapin yössä!

Tämä Comradeksen up-runinkin juossut espoolainenhan voitti maratonin Perniössä, jossa teki suunnitelmansa mukaisen tasaisen 4min/km vauhdinjaon.

Epulle ja Manulle zemiä sataselle!

Muokattu
kijroitusvihreitä
Link to comment
Share on other sites

Tämä Comradeksen up-runinkin juossut espoolainenhan voitti maratonin Perniössä, jossa teki suunnitelmansa mukaisen tasaisen 4min/km vauhdinjaon.

Niinpä tosiaan. Kas kun en osanut yhdistää. Kyseessä on siis se ohjus, joka puolen yön jälkeen tiheään tahtiin singahteli ohi Perniön yössä usammankin kerran. Kova kaksikko tuolla siis. Tsemppiä myös Manulle.

Link to comment
Share on other sites

Mukavasti meni suomalaisilla. Manu Kauppila juoksi käsittääkseni varsin raskaalla reitillä voittoon ajalla 8.43.52 ja Eppu kolmanneksi ajalla 9.19.56, onnittelut!

Mainittakoon, että Eppu paransi ennätystään, joka oli peräisin miehen ensimmäiseltä sataselta (Masokistin unelma 2006: 9.26.26). Kauppila ei kaiketi satasta ole ennen juossut, vaikkakin Comrades lienee vaativuudeltaan samaa luokkaa.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Tuo oli tosiaan Manulle ensimmäinen satanen. Comradesin lisäksi hän on juossut Swiss alpine marathonin (78,5 km) viime kesänä aikaan 8.20. Manuhan juoksi Perniössä oman maraton ennätyksensä, oli sitä mieltä että olisi voinut vielä muutaman viikon palautella ennen satasta, mutta hienostihan juoksu kulki Ruotsissa.

Link to comment
Share on other sites

Sellane juoksu taas että huh huh. Keli oli loistava ja lämpötila alimmillaan +15 hujakoilla. Tapahtuma on kokenut jonkilaisen inflaation kun ei ollu kunnon menoja Adakissa ennen kisaa tms. ei teepaitaa ei mitallia. Muuten huollot ja tämmöset kohdillaan.

Manun kanssa pisteltiin hirmusta (mulle hirmusta n. 5:15) kyytiä 65 km kahdestaan ja sitten Manu lähti ja mää jäin "varmistelemaan" yheksän tunnin alitusta. 80km asti meni hyvin mutta sitte vasen polvi jotenkin omituisesti kramppas ja siihen polven ulkosyrjään sattu aivan kamalasti ja 10 min sitä siinä elvyttelin ja kävi sitä joku emäntäkin hieromassa. Samalla meni Suomen kaksoisjohto.... Ei siitä sitten saanut enää juoksua kulkemaan oikein kunnolla ja lopputulos oli 9:19:56, mikä sekin oma enkkari.

Hyvä maku jäi tuosta reissusta. Kilsoja ei ole kamalasti kertynyt, mutta muuten reeni on ollu sitten vissiin laadukkaampaa kun 80km kulki oikein mainiosti 5:05-5:30 vauhtia. Enempi kilsoja olis kuitenkin tarttenu alle ettei tollasia polivkrramppeja tulis. Tai mikä sitten lieneekään vieläkin sitä yöllä särkee ja sillon sunnuntaina se "narisi" aika häijyn tuntusesti. Muuten oli mukavata kun uskalsi ensimmäistä kertaa lähteä sataselle tolleen rohkeammin reilummalla vauhdilla. Tietysti kovempi vauhti kostautui just tollasella yllättävällä polven hajoomisella...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy