Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Forssan puistojuoksu


Recommended Posts

Puistojuoksussa on mukavan leppoisa meininki. Onhan tapahtuma järjestetty jo vuodesta 1985 alkaen, 11 kertaa vuodessa. Tapahtumaa voi suositella sekä huippukuntoisille juoksijoille että aivan tavallisille juoksijoille. Myös kävellen voi lenkin kiertää.

Vakioreitti tarjoaa hyvän mahdollisuuden testata kuntoa. Lenkkiä on viime vuosina säädetty siten, että talvella startataan Vesihelmi-kylpylän lähistöltä ja kesällä perinteisesti Kaikulan ulkoilumajalta. Tästä johtuen talvilenkki on hitusen verran kesälenkkiä pitempi. Eräänlaisena kompensaationa on sitten tarjolla vapaa pääsy kylpylään silloin kun startti on Vesihelmestä (Puistojuoksun osallistumismaksu on 5 euroa, kylpylän lipun arvo 9 euroa).

Järjestäjät ovat viime vuosina hieman laiskasti merkanneet reittiä, mikä nostaa uusien juoksijoiden osallistumiskynnystä. Porukan mukana reitti tulee tutuksi ja sitä voi kartalta toki etukäteen opiskella. Mikään sisäpiiritapahtuma Puistojuoksu ei ole, eli aidosti kaikki juoksijat ovat varmasti tervetulleita. Itselläni on takana ehkäpä arviolta 100+ starttia.

http://www.forssansalama.fi/kuntojaosto/puistojuoksu.htm

Link to comment
Share on other sites

Itselläni on menossa 20. vuosi Forssan Puistojuoksussa - olen siis paikallinen harrastelija. Kuukausittainen "lappu rinnassa" kisa on loistava tilaisuus seurata kunnon kehittymistä. Tapahtuma on todella leppoisa vanhojen tuttujen tapaaminen, jossa uudetkin otetaan mielellään mukaan!

Itse pyrin aina juoksemaan 2 kierrosta eli yli kympin sekä toukokuussa 4 kierrosta.

Huom. - seuraa mainos!

Tänä vuonna 2009 tämä neljä kierrosta mitataan virallisesti 21,0975 km mittaiseksi, ja nimeksi tulee "Puistopuolikas", juoksu on torstaina 7.5. startti kello 18:30. Ennakkoon ilmoittautuneille osallistujille mitali! Osallistumismaksu vain 5 €, johon sisältyy lisäksi sauna, huoltopisteet ja osallistuminen arvontoihin.

- teppo

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy