Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Espanjan La Liga


stuta
 Share

Recommended Posts

Aah, sunnuntai-ilta, La Liga ja Tuomas Virkkunen. Atlético Madrid on johdossa toisen jakson lopussa ja ei omassa pelissä ei ole mitään hätää. Sitten vastustaja pääsee kerran rankkialueelle ja heti pilkku. Tuomas Virkkunen päivittelee ties monettako kertaa miksi, oi miksi aina Atléticolle käy näin?

Rankkari josta kuulemma Jaap Stam olisi ylpeä.

Hyvin korkealle arvostamani Diego Forlán pelaa taas mahtavan maalintekopaikan, mutta Maniche ei viimeistele. Virkkunen muistuttaa, että peli ei ole vieläkään ohi koska kysessä on Atlético. Sitten pari minuuttia ennen loppua vastutaja tasoittaa aika ihmeellisest tilanteesta. Siitä alkaa Virkkusen monta minuuttia kestävä tarina Pedrosta ja hänen pojastaan joka kysyy: 'isi miksi me kannatamme Atléticoa?'. Ja Pedron pojan pojasta joka kysyy saman kysymyksen pari vuosikymmentä myöhemmin isä Pedrolta. Tarina naurattaa ja itkettää yhtä aikaa ja pelikin ehtii siinä välissä loppua 1-1. Onkohan minusta tulossa Atlético fani?

Espanjassa pelataan hyvää futista ja siellä pelit eivät todellakaan ole ohi ennen kun ne ovat ohi. Toisin kuin monissa muissa liigoissa.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sama homma mulla,,siksi kattelinkin Manun matsia ja Bundesliigaa ,että loppuilta jäi Sharonille:)

Basic Instinct 2? Sehän on ihan kamalaa kuraa :-/

Virkkunen on huikea selostaja, joskin välillä vähän epäilyttää että meneekö jutuista suurin osa täysin ohi niiltä ketkä eivät vietä aikaansa futisfoorumilla. Jaksamisia Atleticon faneille! :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Virkkunen on huikea selostaja, joskin välillä vähän epäilyttää että meneekö jutuista suurin osa täysin ohi niiltä ketkä eivät vietä aikaansa futisfoorumilla. Jaksamisia Atleticon faneille! :thumbup:

Jep, La Liga on hienoa peliä tosin vähän liikaa kaatuilua on mukana. Silti häntäporukat pelaa ihan eri tasolla kuin esim. Englannissa.

Virkkusen päivittely on kyllä ihan piristävää verrattuna vaikka YLEn selostajiin. Tosin ei tuossa Atleticossa mitään ihmeellistä ole, se pelaa melko avointa peliä eikä silloin ole suuri yllätys että omissa välillä soi. Tosiasiassa Atleticon materiaali ei ole niin hyvää kuin kärkiseuroilla eikä se sen vuoksi pysty niitä pitkässä sarjassa haastamaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tänään ainakin ohjelmatietojen mukaan taas Virkkunen selostamassa. Viime viikolla iski jo paniikki kun oli eri selostaja, aika lattea oli meininki vaikka itse pelissä ei mitään vikaa ollutkaan.

Barcelonalla ei kovin vahvasti viime aikoina mennyt, mutta nyt taas saivat pari pistettä lisää eroa Real Madridiin. Ero siis 6 pistettä, pahimmillaanhan se oli tuplat(jos ei ylikin?).

Valencia on umpisurkea, prkl. Ajattelin mahdollisesti viettää siellä ensi vuoden kevään, mutta eipä taida päästä katsomaan Mestareiden Liigaa kun lepakot ottaa takkiin viikosta toiseen. :076:

Link to comment
Share on other sites

onko kentällä joku, joka ei ole saanut varoitusta?

Ei.

La Liga on kyllä upea sarja. Taaskin umpitylsään peliin saatiin kunnon episodi pöksyjen vaihdosta!

Olin muuten paikan päällä katsomassa Malagan historian ensimmäistä liigaottelua. Ja ne voitti sillon aika surkealla pelillä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy