Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 11.2.2009


Olga
 Share

Recommended Posts

Sellanen 13km 1h15min ja risat.Voi p..seen suti ,että oli nihkeetä.Viimeiset 3km kulki vähän paremmin.Olis luullu ,että jalat on tukossa eilisestä kuntopyörällä sotkemisesta mutta ongelmana oli huonosti imeytynyt aamupala mikä hyppi vatsalaukussa edes takas.

Ilalla vois säheltää vielä punttien kanssa kunhan saa perikunnan ruokittua.

Link to comment
Share on other sites

vedon tapasia 5*5min/ 1.5-2min pal. + läm ja verr/ 8,15km/ ave 146

vauhdit 4.39-4.59min/km, vetojen avet 150-160. Pari vetoa sattu ylämäkiseen kohtaan, oli luikasta (ajattelin että onhan ne pyörätiet hyvin hiekotettu eikä nastoja tarvita, ei ollu). Pikkasen on tukkosen olosta eikä sykkeen tullessa 160 yli taho meno olla enää rentoa, mutta paljon parempi kuin viimeksi.

Link to comment
Share on other sites

Kovasti liukkaalla alustalla mukava 11km pituinen lenkki. Ilma oli mahtava ja juoksu kulki hyvin sunnuntain pitkän jälkeen.

Huomenna hieroja, saas nähdä ennätänkö aamulla lenkille ennen hierojaa.....riippuu siitä kuinka kauan nukkumatti katsoo aiheelliseksi levätä. Luvassa siis pari vapaapäivää, viikonloppu meneekin sitten töissä.

Link to comment
Share on other sites

VK 13,2 km (VR 1 km + VK 11,2 km + VR 1 km). Tavoitteena oli vedellä marasykkeellä (165-170) ja katsella kotona "vauhtia". "Vauhti" oli 4:59 min./km - 4:39 min./km, elikkäs kovempaa kuin tässä vaiheessa kautta oletin. Ja tämä PK-mättökaudella ilman paljoja VK-kilsoja, runsaassa vaatetuksessa ja liukkaalla kelillä (ei nastoja). Summa summarum, kunto nousussa, jepjep. Loppuviikko sitten taas hiiviskellään. Ja ensi viikko on viimeinen PK-viikko. Lomalla voi toivottavasti juosta kauden kovimman määräviikon. Siksi ei kotirataa, vaan useita treenejä (välillä 2Xpv). Hyvä fiilis! Yyteri 42,2 km vapise!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy