Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Joensuu Maraton 2009


Recommended Posts

Joensuu Maraton 9.5 2009

Ilmoittautumiset

9.2 mennessä Maraton: 35e, Puolikas: 35e, Kymppi: 30e

9.4 mennessä Maraton: 35e, Puiolikas: 35e, Kymppi: 30e

30.4 mennessä Maraton: 40e, Puolikas: 40e, Kymppi: 35e

8.5 mennessä Maraton: 45e, Puolikas 45e, Kymppi 40e

9.5 paikan päällä Maraton: 50e, Puolikas 50e, Kymppi 45e

Juoksijakortilla 2e:n alennus ilmoittautuessasi 8.5 mennessä.

HUOM! 9.2. mennessä ilmoittautuneet saavat ennen juoksua Joensuu Maraton -paidan.

HUOM! 30.4 mennessä ilmoittautuneet osallistuvat polkupyöräarvontaan. Arvontapalkintoina naisten Helkama Kaunotar 7-vaihteinen trekkingpyörä ja vastaava miesten Helkama Kulkuri.

Maksuun sisältyy osallistumisen lisäksi maraton mitali, ruokailu juoksun jälkeen ja lippu Virkistysuimala Vesikkoon.

http://www.joensuumaraton.fi/

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Yhtenä kisan järjestäjänä haluan nostaa esiin muutaman asian:

1. Reitti on tasainen ja juoksusuunta tosiaankin päätetään vasta kilpailupäivän aamuna. Tämä takaa sen, että ennätykseen on kaikilla mahdollisuus ainakin olosuhteiden puolesta. Meille on pirun tärkeää se, että olosuhteet tehdään juoksijoille mahdollisimman hyviksi.

2. Tänä vuonna mukana myös juniorijuoksu perheen pienimmille. Matkana 1,5km.

3. Vuoden 2009 Joensuu Maratonin keulakuvana on Yrjö Pesonen. Linkki maratonmitaliin, joka on meikäläisen mielestä hienoin ikinä missään.:thumbsup:

http://joensuumaraton.fi/index.php?page=palkinnot

Seitsenkertainen kuninkuusmatkan Suomen mestari on Katajan kestävyystallin kovimpia kasvatteja ja samalla jokaiselle suomalaiselle maratoonarille mainio esikuva.

4. Ruokailu kaikille osallistujille. Eikä mitään keittolitkuja, vaan ehtaa makaroonilaatikkoa hiilaritasapainon palauttamiseen.

Viime vuonna Joensuun reittiä kiersi noin 500 juoksijaa. Tällä hetkellä ilmoittautuneita on jo reilusti sata, ja uskommekin että viime vuotisiin lukemiin päästään suhteellisen helposti. Tulossa on myös sopuhintainen majoituspaketti, joten ollos tervetullut pidemmäksikin aikaa!

Terv Tuomo Lehtinen - Kataja yleisurheilu

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Täällä kokonainen taitaa olla kevään tavoite, vielä pienellä varauksella.

Mutta olis kai se entisen kotikaupungin tutuilla kujilla ihan mukava juosta. Ja aamulla tarkastaa Karjalaisesta tulos :)

Mitäs juomaa siellä on tarjolla veden lisäksi ?

Squeezyä tänä vuonna.

http://joensuumaraton.fi/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=8&cntnt01returnid=15

Link to comment
Share on other sites

Entiseen kotikaupunkiin olisi tarkoitus mennä kokeilemaan uutta enkkaa. Siis jos paikat ja mies pysyy kunnossa. Odotan mielenkiinnolla. Varmaankin aika yksinäistä juoksentelua, mutta niinhän nämä ei massatapahtumat tuppaavat olemaan. Selkiä tarvittaisiin heikkoina hetkinä.... Jos joku tavoittelee kokonaisella n. 3.20-3.25 aikaa 4.45-4.50min/km vauhtia niin olisi hauskempaa yrittää jänistellä toista.. Jos ei, niin mennään yksin mitä pystytään, sillä päivän kunto ja fiilishän sen ratkaisee (vauhdin). On nimittäin jääräpäisesti tullut yritettyä tavoitevauhtia joskus aikaisemmin,vaikka fiilis ei ole ollut hyvä- ei myöskään lopputulos omiin tavoitteisiin nähden.

Link to comment
Share on other sites

Varmaankin aika yksinäistä juoksentelua, mutta niinhän nämä ei massatapahtumat tuppaavat olemaan. Selkiä tarvittaisiin heikkoina hetkinä.... Jos joku tavoittelee kokonaisella n. 3.20-3.25 aikaa 4.45-4.50min/km vauhtia niin olisi hauskempaa yrittää jänistellä toista..

Tuskimpa yksin joutuu juoksemaan. Eiköhän siellä ole mukana 3.30-3.15 sakkia seuraksi. Lisäksi startit ovat porrastettu: mara 11:00, puolikas 12:30 ja kymppi 13:00, joten noitakin pyörii jaloissa tai kiitää ohi :-)

Link to comment
Share on other sites

Ultra on näköjään pudotettu matkavalikoimasta.

Olin aikaisemmin vahvasti sitä mieltä, että samallahan se ultrakin juoksutetaan kuin mara ja puolikaskin. Periaatteessa niin onkin. Viime vuonnahan kaikki sujui ihan kivasti kun ultraajia oli vain kuusi, joista kaikki suoriutui matkasta alle kuuden tunnin. Joensuu Maratonin reitillä on kuitenkin aika monta risteystä joihin tarvitaan liikenteenohjaajat ja heidän (+ kolmen huoltopöydän henkilöiden) työaikaa pitäisi todennäköisesti pidentää jos isompi joukko ultraajia olisi mukana. "Aikatauluongelmasta" päästäisiin tietysti jos määrättäisiin, että viiden tunnin jälkeen ei pääse enää kuudennelle kierrokselle, mutta se tuntui hieman hölmöltä. Tämä ja muutama muukin seikka olisi varmasti ollut kohtuudella ratkaistavissa, mutta alkoi tuntumaan että ultra ei sovikkaan samaan tapahtumaan. Todennäköisesti tulevaisuudessa järjestetään Joensuu Ultra ihan omana tapahtumana, mutta toistaiseksi siitä ei ole mitään vakavia suunnitelmia. Ideoita kaikesta asiaan liittyvästä otetaan vastaan.

jari.soikkeli[at]katajayu.fi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

jep, kokonaiselle imottauduttu.

Jos jollakin sattus vauhti olemaan vaikka sellasta, että eka puolikas menee 1:30:30, niin sattuu hitaammat puolikkaan menijät siihen ohitettaviksi. No ei kai niitä tuhansia tainut olla. Tai sitten pitää yrittää olla aikaisemmin siinä etapissa. (siis sen jonkun)

Aikapaljon olen panostanut nyt tuohon makaroonilaatikkoon, pitkien lenkkien jälkeen aina makaroonilaatikkoa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy