Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 8.2


Recommended Posts

"Rehakan" uusinta eiliseltä tehty. Tarkoitus oli mennä kevyemmin kuin eilen. Ja kyllähän se onnistuikin, koko matkan askel tuntui kevyeltä vaikka Vähikkälän jälkeen alkoi inha vastatuuli ja vesisade. Ensimmäinen puolikas matkasta taittui mukavasti rouskuvassa n. 2cm paksussa jääröpelössä - josta vielä löytyi eilisen askelluksen kuvat. Niistä oli hauska vahtia, miltä se eilinen meno näytti jalanjälkinä =). Noh, sitten tosiaan kun Vähikkälän aukeat avautuivat eteen alkoikin se inha keli, jossa tiet sulivat alta pois ärsyttävän liukkaiksi ja ainoa tukeva paikka jalalle oli luonnollisesti penkan puolella lumessa. Ihan hyvä niin, siellä kun oli ruuhka-aikakin taas (ainakin 3 autoa tuli vastaan!). Ajan puolesta reissu meni taas miten meni, vaan eipä sitä tullut tiirailtua kun mentiin vaan taas siten kun hyvältä tuntui. Tämmönen siitä nyt sitten tuli:

Lap 1 - 24,73km 2:05:20 (5:04/km) 162/173bpm ja 2629cal

Week 6; API; 72,0km; 6:02:35; 5:02/km

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Kävästiin LI kanssa lenkillä, joka oli itselleni samalla viikon ja kuukauden eka lenksa. Pientä sohjonpoikasta oli ajoittain, mutta kohtuullisen mukavasti silti meni. Käytin sukkahousun pätkiä tuolla säären alaosassa lämmittimenä, ja kieltämättä hieman miellyttävämpi oli hölkkäillä.

10.7 km / 1:15:30 / 7:03 min/km

Link to comment
Share on other sites

10,7 km/1:15:30/n.143 keskisyke????/715 kcal/7:03 min km vauhti

Vaihtelu virkistää: Hieman erilainen reitti tänään hautausmaalle ja takaisin toista reittiä pitkin. Ja tällä kertaa en edes eksynyt hautausmaalle, koska ei ollut vielä pimeää.

Keli oli muuttunut eilisestä radikaalisti: Ei pelkästään sohjoa, vaan isoja lammikoita. Jalat kastuivat jo alkumatkasta, mutta onneksi oli lämmintä ja jalat hikoilivat, joten ei jalkoja palellut. Pysähdyksiä tuli useampi, siksi syke ei ole luotettava.

Onneksi Pantse mukana lenkillä, niin ei ollut niin tylsää.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy