Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tennis


Manus
 Share

Recommended Posts

Odotinkin, että joku avaisi tänne hiukan tenniskeskustelua. Tuli tosiaan pelkästään perjantaina ja sunnuntaina istuttua yhteensä yli 8h tenniksen äärellä. Tuollaisia otteluita ei vaan voi jättää välistä. Perjantaina kylläkin ajattelin Rafan vievän korkeintaan neljässä erässä - lopulta ottelu olikin paras, mitä olen ikinä nähnyt (:kumarrus:), peitoten jopa Nadalin ja Federerin kohtaamiset. Harmi vain, etten päässyt kuulemaan Eurosportin aina-niin-mahtavia Hedmaneja, koska en ollut kotona.

Link to comment
Share on other sites

Oli kyllä klassikoaineksia tuossa kohtaamisessa jälleen. Hämmästyttää FedExin näennäinen pehmeys koko ottelun ajan. Iso mies liikkuu kuitenkin hämmästyttävän hyvin, ja nytkin tuli useampia hakuja crosseista siten, että palautus tuli kaksinpeli verkon ulkopuolelta kenttään. Rafa puolestaan tuntui olevan koko ajan pulassa, mutta tiukan paikan tullen löytyi aina yksi pykälä lisää.

No niin, nyt pitää lähteä esportiin harjoittelemaan...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Olipa huikea matsi äsken Madridissa Nadalin ja Djokovicin välillä. Paras kolmesta, ja kesto yli neljä tuntia... Viimeisen erän tie breakissa Djokovicilla kolme ottelupalloa, mutta Nadal vei lopulta 11-9. Nyt on menossa Federer - Del Potro, josta löytyy Nadalin finaalivastustaja. Näkyy ainakin bet365.com:lla.

Tuli käytyä keskiviikkona pikaisesti paikanpäällä katsomassa pelejä. Saatiin vielä liput pääkatsomoon, mihin mahtuu 12 500 katsojaa. Nadalin matsiin ei ehditty, mutta Safina vs. Li ja Roddick vs. Haas ehdittiin katsomaan. Jälkimmäinen tosin alkoi niin myöhään, että ekan erän jälkeen lähdettiin metrolla kohti hotellia. On se mukava välillä päästä ihan livenä katsomaan huipputennistä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Joo. Lainaus viimevuotisesta ketjusta:

Ei tuu Federer voittamaan koskaan Nadalia Roland Garrosissa... Mistä voidaankin päästä siihen, että miestenniksen kaikkien aikojen parhaaksi nopeasti kipuamassa olevalle kaverille voi hyvinkin jäädä yksi oleellinen saavutus väliin, Ranskan avointen voitto. Kyllä senkin Federerille soisi.

Nyt olisi Federerillä tuhannen taalan paikka. Ei tarvitsisi voittaa Nadalia voittaakseen Roland Garrosin. Saas nähdä kuinka äijän käy.

Link to comment
Share on other sites

No niin, neljännesvälierät edessä ja kekkerit parhaimmillaan.

Nadal kun tosiaan lähti Söderlingin toimesta laulukuoroon niin mestaruus on vähän niinkuin pedattu Federerille. Tuo Rogerin viiden erän ihmepelastuminen kuilun partaalta Tommy Haasia vastaan antaa varmaan lisää itseluottamusta. Muita kandidaatteja kannunnostoon ovat mielestäni Andy Murray ja ranskisten oma poika Gael Monfils, jolla tosin nyt vastaan tulee Roger.

Naisista... jaa-a, kai se olisi Dinaran tai Serenan heiniä. Paljon vaikeampi ennustaa.

Link to comment
Share on other sites

Oli mahdollisuus katsella Madridissa Haasin ja Roddickin matsia, enkä hämmästellyt yhtään, että Haas piti FedExiä tiukoilla. Haas oli Madridissakin Roddickia vastaan suorastaan musertavan ylivoimainen pelin alkupuolella. Nyt en nähnyt Federerin matsia, joten en tiedä miten peli kääntyi, mutta Madridissa Haasin peli ei kestänyt loppuun saakka yhtä hyvänä. Tämän turnauksen toivoisin kyllä menevän Federerille.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy