Jump to content
Juoksufoorumi.fi

22.1 torstai


kurppa
 Share

Recommended Posts

Piti tehdä juoksulenkki, missä kävelypätkiä. Mutta toisin kävi:)

Lunta oli niin paljon pyörätiellä, että tuli kävelylenkki juoksupätkin.

Mutta se hyöty oli, että tuntui poskionteloissa, että poks kun paineet hellitti ja räkä alkoi valua. Tarkempaa kuvausta varmaan ette halua, mutta aika hyvin alkoi pää tyhjetä. Liekö niistin aivojen loput matkassa. Keveän tuntoista ainakin on kun päätä heiluttaa.

Olkoot viimeinen juoksulenkki. En lähe enää tuonne hankeen kahlaamaan. Vielä pari hiihtolenkkiä ja venyttelyä. Lonkat on ihan jumissa ja kireällä tästä tyhyjänpäiväisesta makkaamisesta.

Link to comment
Share on other sites

Hölkkäillen taas töihin.

Eilisistä kaatuilimisista ja hangessa kahlaamisista kuluneilla tossuilla sain tarpeekseni ja kustomoin hieman IcePugeja. En nimittäin ole voinut pitää niitä kuin kerran viikkoon jalassa kun kipeyttävät akillesjänteet ja takareidet. Liimasin kaksi kerrosta 3 mm huonekaluhuopaa kantapään kohdalle limittäin, pohjallisen alle. Olihan hyvä popotella menemään.

Link to comment
Share on other sites

yhdistelmäajoneuvo koira+rattaat+mie pk-13,4km / 6.52 / ave 125 / 92min.

Koira oli hyvä apu ylämäkilöissä, muuuten lumi hidasti. Olis varmaan saanu koirasta enemmän hyötyä vauhdin merkeissä. Mutta n.20s/km nopeempi kuin tiistain lenkki ja 5 pykälää sykekkin alempi, joten kyllä Onni poikakin vetoa on tehnyt. Harvoin näkköö kaveria noin rauhallisena ku se nyt on ;)....siis hengissä on!

Link to comment
Share on other sites

16 km/1:44:45/158 keskisyke/960 kcal/6:32 min km vauhti

Kausilenkkeilijät loistivat tänään poissaolollaan. Liekö johtunut kovasta lumipyrystä: Olisi joutunut tekemään lumityöt päästäkseen autolla Arenalle, ehkä kotisohva oli houkuttelevampi, I don't know?

Paikalla aika paljon juoksijoita ja nopeita sellaisia. Liekö johtunut tästä, mutta innostuin juoksemaan aika reipasta tahtia, kun hyvältä tuntui. Ajattelin, että korkeat sykkeet johtuvat takana jylläävästä flunssanpoikasesta, joka yrittää iskeä päälle, mutta ei saa jalansijaa. Niin, ja tietysti oli kiire kotiin: Jos juoksee nopeammin, olisi jo perillä.

Tossuasia nyt hieman arveluttaa. Ehdin sisäänajaa New Balancet viime loppusyksynä, ja ne tuntuivat hyviltä, ja mahdollisilta puolikkaan tossuilta. Koska olen kuitenkin säästellyt niitä Esport Arenalle, olen ulkona juossut Asicseilla ja Nikeilla, jotka ovat huomattavasti leveämpilestisiä, mutta tukevapohjaisia. Jo viikko sitten NB:t tuntuivat todella oudoilta jaloissa, mutta tänään vielä enemmän, tuntui siis, että ne puristavat. Jaaha, saan sitten uudestaan opetella niillä juoksemisen; ulkona en viitsi niillä juosta niin kauan kun on liukasta ja lunta.

Ps. 100 km meni sitten tänä vuonna rikki.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy