Jump to content
Juoksufoorumi.fi

20.1. Tiistai


aztec
 Share

Recommended Posts

pk-10,01km / 7.15 / ave 130. Kähö rattailua pöperölumen seassa, liukastakin oli. Nastat jäi kotia, mutta tuskin niistä apua olis ollu senverran oli jään päällä lunta. Yllättävän hyvin meni ottaen kelin ja 24kg rattaat (kumpa raaskis ostaa ne juoksurattaat)ja 8kg juniorin.

Joulukuun alussa meni n.1min/km hitaammin ilman rattaita.

Link to comment
Share on other sites

Eilinen löysäily oli tarkoitus kuitata tänään. Ja vedin sakkorinkinä toisen varttimaran kierroksen aika tasaisella vauhdinjaolla. Muutaman kerran otin kävelyaskeleita. Tarkoitus on myös totuttaa jalkoja hieman pidempiinkin lenkkeihin välillä, ja hyvin huomasikin, että paljon on parantamisen varaa jalkojen kestävyydessä, joten paljon on hommia edessä kevään mittaan, että jalat tottuu iskutukseen.

Oli aika vapauttavaa juosta ilman sykemittausta. Jatkossa aion tehdä samoin. Kyllä keho kertoo, jos liian kovaa mennään.

PK 21.1 km / 2:23:40 / 6:49 min/km

p.s. Juostu siis kahdesti vanha Vantaan maran reitti ympäri. Koisotiellä oli pirtsakka vastatuuli, joten vähän lisähaastetta.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Lap 1 - 10,08km 47:52 (4:44/km)

Lap 2 - 4,74km 30:23 (6:24/km)

Karmiva keli juosta, puuskittaista tosi kovaa tuulta ja alusta tollasta lumihötöä.. Nooh, eikä siinä - kovaa yritin mennä ton kympin - ja aika kovaa pääsikin, mutta yritykseen nähden vauhti oli pettymys em. seikoista riippumatta. Pöh.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy