Jump to content
Juoksufoorumi.fi

17.1. La


aztec
 Share

Recommended Posts

Sain kutsun mukaan erääseen paikalliseen lenkkiporukkaan ja todella upealta porukalta vaikuttaakin. Tänään 10 hengen yhteislenkkinä 30.4 km 5.21 min/km avg 136 (70%). Talvisin ei tarvitse juomapulloakaan kantaa mukanaan, meni tuo kolmekymppinen ilman yhtään juomaa. Kunto on mahtavasti nousussa, taitaa kuulua kiitos pitkille retkiluisteluille jotka ovat luoneet hyvää peruskestävyyspohjaa. Pakkasta -18.

Link to comment
Share on other sites

10 km/1:06:45/153 keskisyke/570 kcal/6:40 min km vauhti

Oli sen verran kylmä (-8C?), että oli pakko juosta reippaasti. Siitä huolimatta paleli koko ajan, etenkin naamasta ja jaloista. Enempää vaatekerrastoja ei voi enää laittaa päälle, muistuttamatta Michelinin-ukkoa.

Olin laittanut uudet, paksut Juoksija-sukat Nikeen. Ne hieman painoivat, vaatisivat ilmeisesti isommat tossut, mutta eivätpähän varpaat palelleet. Muuten oli tiet kyllä hyvät juosta - pitkästä aikaa ei ollut liukasta! Jotain nilkkakipua kyllä ilmeni, mistä lie tullut. Mentiin aika lailla jalkojen ehdoilla, ja pitempää matkaa ei tällaisissa arktisissa oloissa olisi pystynyt tänään menemään.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy