Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Nieminen


perttu
 Share

Recommended Posts

Nyt kyllä Jarkko on iskussa, listan kolmospelaaja Novak Djokovic kaatui tyylillä kahdessa erässä ja finaalissa on huomisaamuna Suomen aikaa vastassa Nalbandian. Hienot pisteet on jo nyt koossa Sydneystä ja uran toiseen turnausvoittoon on varmasti hyvät mahdollisuudet kun pelikunto on kohdallaan. Tämänpäiväinen taisi olla uran kovin päänahka.

Link to comment
Share on other sites

Olipa hienoa peliä Jarkolta! Katselin aamulla bet365.com:sta matsia niin tiiviisti, että lapset myöhästyivät tarhan aamiaiselta ja ehdin itsekin hädin tuskin aamun ekaan palaveriin. Toinen erä jäi näkemättä, mutta Djokovic oli kyllä helisemässä monessa kohtaa ekan erän aikana.

Harmi, että Tsonga jäi välistä. Olisi ollut Jarkolla hyvä revanssin paikka edellisen turnauksen tiukan häviön jälkeen. Pakko nousta aamulla katsomaan finaalia...

Link to comment
Share on other sites

Oma matsi siirtyi alkamaan klo 11, joten ehdin katsomaan toisen erän ratkaisuhetket ja viimeisen erän. Jarkon on tästä hyvä lähteä Australian avoimiin. Kelpo peliä, ja on kyllä osoittanut viimeisissä kovissa matseissa (edellisen turnauksen niukka tappio Tsongalle, voitto Djokovicistä ja kelpo finaali Nalbandiania vastaan), että kymppisakki on kaadettavissa. Nadal voi olla turhan kova, mutta kaavion mukaan tulisi vastaan vasta loppuottelussa ;-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy