Jump to content
Juoksufoorumi.fi

15.1. To


aztec
 Share

Recommended Posts

  • Replies 29
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Aamutuimassa "nopea" reppuselkäpyrähdys töihin 14 km; 1:15.

En oikeen tiedä vituttaako edes, tuo työmatkahölkkäily.

Aamuisin on oikeestaan kiva hölkätä töihin, ihmiset kattelee säälivästi että eikö tolla oo varaa ees pyörää ostaa. Ja minä kattelen säälivästi noita lihavia rassukoita, jotka puuskuttaa jo kun auton rattia pitää kääntää. Kiva käydä suihkussa ja saapua tarmoa puhkuen työpisteelle. Kotimatkat on sitten ehkä enempi einiinkivoja, muttei nekään sanottavammin vituta, niistä puuttuu vaan se jokin.

Eihän tää mitään järkevää juoksua ole, kun aina samaa pituutta juoksee. Mutta pitkä kevät on vielä edessä ja sillon ehtii kyllä lenkkien pituuksiakin muutella.

Link to comment
Share on other sites

Tänään en päässyt juoksukouluun lenkkiä vetämään, kun yövuoro painaa päälle kohta puoliin. Mutta vedinpä oman PK lenkkini 12.2km. Näyttää siltä, että joulun aikaan pidetyt levot tuottavat tulosta vasta nyt:) Alkaa olla vauhdit ja sykkeet entisellä tasolla. Nyt pitäis sitten alkaa hakemaan ihan uutta vaihdetta päälle, jotta tämän vuoden tavoitteet aikanaan toteutuisivat. Pelkkä PK:n junnaaminen saa nyt jäädä.

Link to comment
Share on other sites

12 km/1:18:15/153 keskisyke/672 kcal/6:31 min km vauhti

Arenalla pitkästä aikaa, kun on 10 kerran lipussa vielä pari käyttämätöntä kertaa. Huomasi, että oli tammikuu: koko Suomi oli innostunut kuntoilemaan, saa nähdä mihin nämä "kuntoilijat" katoavat taas parin viikon päästä.

Kova alusta otti jalkoihin, kun on viime aikoina juossut ulkona lumessa ja hiekkateillä. Vaikka muutama juoksija olikin pukeutunut talvitrikoisiin sisätiloissa(!), itse tarkenin kyllä juosta ihan shortseissa.

Link to comment
Share on other sites

VK 10,1 km. Kiihtyvä lenkura pakkasessa (yäk), kipakassa tuulessa (yäk), liukkaalla kelillä (yäk) ja pimeässä (yäk), muuten oli kivaa. Elikkäs: VR 3 km + VK 6 km + VR 1 km. "Vauhdit" 6.30 min./km - 4.42 min./km. Kai siinä vähän on eri skaalaa. Tuo VK meni aina 2 km:n nostoilla (150-160; 160-170; 170-175), ei menty maksimeille. AVG. 159 (80%). Tuntui mukavalta tehdä taas muutakin kuin junnata PK-lenkkejä. Niitä toki lisääntyvässä määrin vielä tulossa, myös.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy