Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Perjantai 9.1.


Lanttu
 Share

Recommended Posts

Jo kolmas päivä lepoa maratonin jälkeen. Palautuminen tapahtuu nyt hitaammin, kuin edellisessä. Vielä väsähtänyt olo, pulssi kymmenkunta lyöntiä korkeammalla, kuin normaalisti. Öisin herään painajaisuneen, jossa horjahdellen saavun juottopisteelle ja minua järjestäjä kannustaa:" Vielä 2 kierrosta, se on vain 10 kilometriä".

Link to comment
Share on other sites

1 h Bodypump

50 min Motivus Harmony

Tämä perjantain ohjaaja vetää pumpissa jalkakyykyt ja hauikset toisesta sarjasta kuin tämä nykyinen BP68. Täytyy myöntää, että tykkään sarjan 68 liikkeistä enemmän. Nyt onnistuin muuten tekemään lopussa tehtävien kyykkyjen kanssa tangon pidon kädet ristikkäin olkapäillä, kun en ole aiemmin oikein hiffannut sitä.

Olin koko viikon ihmetellyt kipeää keskisormea, ja muistin tänään, että olin maanantain BP-tunnilla tiputtanut painon sormen päälle, joka muuten koski! Ja parantuminen ilmeisesti hidasta.

Tunnilla oli muuten eräs tosi outo ihminen. Ensin hän valitti kovalla äänellä kahdelle pojalle, että "menkää ulos juttelemaan" (en edes kuullut, että he keskustelivat, kun olin niin keskittynyt omaan treeniin) ja lopussa hän alkoi huutelemaan ihmisille, jotka palauttivat painoja, että "ulos salista äkkiä, että saan painoni vietyä paikoilleen." Hermot kireellä jo tammikuusta?

Harmony-tunnilta myöhästyin vähän, kun painojen viemisessä ja vessajonossa meni niin paljon aikaa. Ovi oli jo lukossa, mutta onneksi joku päästi minut sisälle. Kolmas kerta tällä tunnilla, tuntuu ihan kivalta lajilta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy