Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Bratislava Marathon


Recommended Posts

hinao. kavin sipaisemassa nykyisen maratonin ilmeisen edeltajan, Donau Marathonin luokkaa vuonna 1999. Silloin juostiin Bratislavasta Itavaltaan ylamakeen, kaytiin kaantymassa pienen kylan torilla, missa tirolihattujampat kannustivat oluttuoppeineen. takaisin samaa reittia sitten notkupolvilla alamakeen. pieni tapahtuma se oli silloinkin, ehka muutama sata osallistujaa puolikas mukaanluettuna. Kaikki toimi kuitenkin hienosti ja kaupunki linnoineen on aina pienen visiitin arvoinen.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Pitihän se tänä vuonna juosta, kun samana viikonloppuna oli muuta asiaa Bratislavaan.

Tapahtuma on pieni ja melko vaatimaton, mutta järjestelyt toimivat. Miinuksena se, että urheilujuomaa ei matkalla ollut tarjolla. Sattui sateinen ja viileä ilma, mutta edellisen päivän kova tuuli onneksi loppui. Se olisi pitkillä aukeilla ollut ikävä. Jäniksiä oli mukana ja kokeilin sellaisten apua ensimmäistä kertaa hyvin kokemuksin. Nettisivujen osoite on http://www.bratislavamarathon.com/en/

Link to comment
Share on other sites

Kiitos kokemusten jakamisesta! Mitä kautta se reitti mahtoi edetä? Nettisivuja kyttäsin jo aiemmin ja -jos en onnistunut missaamaan kaikkea relevanttia- tuntuivat varsin niukoilta infoltaan. Puolikastahan tuolla ei juosta? Yritän löytää maaliskuulle maratonin, josta löytyisi puoliskolle puolikas ja itselle pidempi... B:ssa vain asuvat tuttavat, joten se vetäisi sen puoleen.

Link to comment
Share on other sites

Näköjään sivuja on karsittu, mm. reittikartta ja kilpailukutsu ovat häipyneet. Kaksi kierrosta juostaan koko maratonilla ja yksi puolikkaalla, joka siis on mukana. Lähtö ja maali ovat torilla keskellä kaupunkia. Suurin osa kiekasta on joen eteläpuolella kiertäen Petrzalkan alueen ympäri (kartta liitteenä).

post-3112-14304184759143_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy