Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Perjantai 2.1.2009


villho
 Share

Recommended Posts

Lenkille kauniiseen pakkassäähän. Lämpötila -12 celsius, tuuli 2m/s, tuli puettua ehkä liiankin tukevasti päälle mukaaanlukien Craftin kommandopipo. Eipä paleltanut poskia eikä korvannipukoita, Crafti ulottuu myös alas kaulaan joten löfflerin kauluri sai jäädä narikkaan. Ensimmäiset 5 km oli taas vähän tahmean tuntuista, olisikohan lihaksissa vielä kinkkuhappoa vaikka olen lopettanut kinkun syönnin jo pari päivää sitten. Loppu lenkki meni tavallisen oloisesti, vähän hankausta oikean jalan varpaissa. Yksi kynsi musteni jo viime vuoden puolella, vanha vaiva uusiutuu nyt tossujen vaihdon myötä. Sukkia olen kokeillut vähän eri paksuisia, täytyy tehdä niin että vasemmassa jalassa pidän vähän paksumman sukan kuin oikeassa.

Vuoden eka lenkki siis 19km, 2h16min.

Link to comment
Share on other sites

Hrrrr, kylmä. 24 astetta pakkasta.

Vimpulat melskas aamulla niin, että ei oikein nukkumisesta tullut mitään. Joten kellun täällä yöpuku päällä vielä ja liikkeelle lähden vasta kun astun auton rattiin ja ajan töihin.

Ens kesänä voin sitten puolustella, että jos olisin silloin 2.1 käynyt lenkillä niin taatusti olis ajat parantuneet kunnolla. Ja vähintään Espoossakin olisin päässyt 50km pitemmälle jos olisin tänään lähtenyt lenkille.

Ei kiinnosta pätkääkään.

Muoks. jatkan.

Olisin sen verran skarpannut, että olisin kakaroille käynyt leivänkyrsää ostamassa, mutta sulake oli palanut ja auto sanoi vain, että wouu, wouu, wouuuuu...

Plääh, mie lähen vaihtaan sulakkeet ja odotan jos se lämpiäis.

Niin on sydän lämmin hellä ja mieli ihmisellä.....

Muokattu
lisäys
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy