Jump to content
Juoksufoorumi.fi

su 28.12


kurppa
 Share

Recommended Posts

Totta se ny on sunnuntai?

Aamulenkki lipsahti vähän pitkäksi. Juoksin kaupunkiin katselemaan uusien talojen jouluilmettä. Voi hitsi, että oli hienoja ja olivat nähneet tosissaan vaivaa joululyhtyjen ja muiden kans. Kävi siinä mielessä, että jos olis rikas niin tietäisin tarkkaan, millaisen talon tällaiselle suurperheelle haluaisin.

Takaisin tullessa poikkesin vielä Hirvaalla rannan kautta ihailemassa sielläkin joulupihoja. Sinne olikin tullut paljon uusia taloja ja näkyi paljon pulkkia pihoissa. Kiva, että tänne maallekin muuttaa lapsiperheitä lisää.

Eväät oli kyllä vähän köpöset kun vimpulat oli löytäneet minun suklaapatukkapiilon. Onneksi turkinpippurit olin kätkenyt työmatkareppuun. Otin sitten evääksi pari juustoleipää ja appelsiinimehua. Turkinpippureita oli sitten kiva imeskellä siinä hölkätessä.

Sen kengässä olevan bodyshitin (vai mikä hitto foodpodi se oli) mukaan, matkaa tuli 42km. Kansalaisen karttapaikka väittää, että matkaa oli 44km.

No tuo shitti kyllä talvipakkasella näyttää vähän mitä sattuu pitkillä reissuilla. Vaikka eipä tuo ny niin kilometrin päälle ole. Pitkän lenkin kriteerit kuitenkin täyttyi. Kävelyä oli paljon ja keskisyke oli 131. Aikaa meni 4h30min.

Lenkki tuntui kevyeltä ja olo on sellainen, että tästä pääsee lasten kans ihan hyvin luisteleen ja illalla palautteleen hiihtolenkille vielä ennen kuin lähden ajelemaan lasten kans mummin luo joulurääppiäisten viettoon.

Mies kyllä uhkasi kun tulin kotiin, että kyörää minut tuohon läheiseen mielisairaalaan jos tulen joskus kertomaan, että "käväisin tuossa satasen kisan juokseen hyvänä treenilenkkinä. Voi vítsit kun oli kiva pitkä lenkki tuo masokistin unelma tai wihan kilometrit"

Link to comment
Share on other sites

Kauniissa auringonpaisteessa määräviikon päätöslenkki ..85 km tälle viikolle.

17,4km/ 1:53 . Vuosikilsat pari päivää ennen uutta vuotta 2808 km- viime vuoden saldo oli 1598km. Suomi tuli siis laahustettua päästä päähän ..tai hatapan ja Tallinnan välinen laivaliikenne tälle vuodelle:)

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Meni aikataulutus taas sekaisin, joten en ehtinyt laiskotella juoksun jälkeen. Käsky kävi mummolaan aikaisemmin, joten vetaisin malto-proteiinisotkut kaakaojauheella ja pikakahvijauheella kitusiini ja kiskoin hiihtokamppeet päälle. 16km ja aikaa meni 1h35min.

Joskus vain tulee mieleen, että kun menen ilmoittaan työvuorolistat, että oli 5 yötä ja nyt 4 vapaata, sitten 4 yötä ja 4 vapaata, alkaa ihmisillä kilkattaa kello päässä, että siellähän se vain persettä levittää ja kaivaa napanöyhtää kotona vapaat. Sehän vois tehä sitä ja tätä ja kuskata tuota ja hoitaa tänkin asian siinä sivussa.

Missähän hemmetin välissä mie nää 2 määräviikkoa muka saan juostua.

Sama se, mie lähen pakkaamaan. Pitäkää hauskaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy