Jump to content
Juoksufoorumi.fi

21.02


hatapa
 Share

Recommended Posts

Maaseutulenkki 25,6 km 5,44/km AVG 127 MAX 138.

Tosi upea juoksusää, pari astetta pakkasta ja aurinko paistoi.

Lenkki suuntautui reitille, jossa jouduin juoksemaan liikenteen seassa suhteelllisen kapealla tiellä ja tulihan siellä tietenkin eteen tilanne, jossa molemmista suunnista tuli samanaikaisesti auto juuri kohdallani. Vastaantulleen energiayhtiön (?) huoltoauton kuljettaja osoitti pelisilmää pysäyttämällä auton taaten turvallisen ohittamisen kaikille. Heilautin kuskille iloisesti kättä ja kiitin vielä nostamalla peukalon ylos. :ajaminen :kädet

Link to comment
Share on other sites

Noniin, ensimmäinen viesti foorumille. Ehkä näin tulee pidettyä kirjaa omista lenkeistä ja voi tulevaisuudessa katsoa kuinka kunto kehittyy..

Säännöllistä juoksua takana vajaa puoli vuotta (pääosin rauhallista 6-10km lenkkiä). Sitä ennen satunnaista hölkkäilyä, pyöräilyä ja rullaluistelua puoli vuotta. Tätä ennen en muista koska olisin kuntoillut säännöllisesti useaan vuoteen.

Tänään teki mieli juosta eilisen lepo(remontti)päivän jälkeen oikein vauhdilla:

12,0 km 5,36min/km vauhdilla ja 152 keskisykkeellä.

Link to comment
Share on other sites

Jalkalihastreeeniä 30 minsaa ja 45 minuutin hiihtolenkki päälle. On tämä äitiyden (4 lasta),työelämän ja urheilun yhdistäminen joskus rankkaa. Aina on huono omatunto jostain! Mieli tekisi juosta ja hiihtää joka päivä mutta... :ei noin

Juu, tätä asiaa olen tässä jo melkein vuoden ruikuttanut täällä. Tekee mitä tahansa, aina on huono omatunto.

Ja itse asiaan. Kuntosalia tunti. Ei vain yksinkertaisesti haluttanut tuonne ensin pakkaseen ja nyt lumimyräkkään tarpomaan. Iski armoton tympäännys koko talveen.

Link to comment
Share on other sites

Aamulla ensin 9 km kevyttä juoksua, ja pari juminpoistonykäisyä loppuun.

Illalla ensin 5 km verkkaa, pari tasasella tehyä pyrähdystä, ja sitten 8*100 m ylämäkeen. Ensimmäinen tolpanväli kiihdyttäen, ja toinen kovaa, uskaltaisinpa melkein sanoa täyttä. Yhteensä tuli iltalenkille 13 km mittaa. Saas nähdä miten tulee uni, kun en muutenkaan ole unenlahjoiltani sieltä parhaasta päästä. Illalla ei oikein passaisi minun tehdä näitä kovempia treenejä.

Aika hyvältä tuntui nyt meno, eikä tullut ehkä edes liian kovaa tehtyä, niinkuin yleensä on ollut taipumuksena. Huomennahan tuonkin taas kintuissaan tuntee.

Link to comment
Share on other sites

Tänään 15,5 km lenkki Pitäjänmäestä Paloheinään. Paloheinässä tuli nautiskeltua n. 10 minuuttia mehua ja mäkihyppyä (telkkarista siis). Ja sitten samaa reittiä takaisin.

8,3 min/km, syke 154. Aurinkoisesta säästä nautiskellen. Vauhtia pitäisi joskus saada lisää, mutta eiköhän sitä ehdi, kuten motto kertoo...

:kieli

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy