Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tiberias-Maraton 8.1.09


Recommended Posts

Tiberias - tuttu kaupunki. Israelissa 16kk tuli aikoinaan oltua, en juossut Tiberiaksen maraa, mutta Tel Avivin maraton tuli mentyä hyvin pienellä treenillä 3.04.

Muistaakseni Tiberias-maraton lähtee itsee kaupungista, ja reitti seurailee lähes kokonaan Tiberias-järven (Sea of Galilee, -210m) rantaa kulkien myötäpäivään Kapernaumin kautta En Gevin tienoille ja takaisin, aika tasainen reitti. Kesäaikaan siellä 200m merenpinnan alapuolella olevassa "järvikattilassa" on aikamoisen kuumaa, mutta nyt talvella kohtuullisemmat oltavat.

PS.

Huhujen mukaan ylihuomenna syntymäpäiviään viettävä hemmo voitti aikoinaan tämän Tiberias-maratonin oikaisemalla järven poikki...

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Noniin, tuli viikko sitten juostua.

Reitti oli ihan mukava, tosin ehkä tasaisuudessaan ja edestakaisuudessaan ei niin mielenkiintoinen kuin joku muu. Urheilujuomaa olisi ehkä toivonut hiukan useammalle juomapisteelle, aika monella pisteellä oli vain vettä tarjolla. Sää oli hyvä, ei ollut liian kylmä eikä liian kuuma.

Oma maraton-ennätys parani 29 minuuttia ja tavoite alittui 8 minuutilla joten tyytyväinen olen, vaikka tulikin paha 30km muuri eteen ja kaveri meni maalisuoralla ohi.

Tuli myös sen aikoinaan järven poikki oikaisseen puhepaikkojakin vähän käytyä katsomassa samalla reissulla.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy