Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 21.12.08


Larry
 Share

Recommended Posts

Melkein pitkis tehty 13 km 1.38.00 naapurin kera.Kiitos hänelle hyvästä seurasta.Vauhti pysyi tasaisena soljuvasta puheen sorinasta päätellen.

Tehokasta juoksuaikaa varmaan 1.36. kun pari minuuttia tuli käytettyä kylänraitilla vastaan tulleelle mummolle äidin sairaskertomuksen päivittämiseen.No mutta positiivisen ajattelun voimalla eteenpäin :thumbsup: ...enää puoli vuotta juhannukseen ja huomenissa päivä on jo silmäniskun verran pidempi.

Link to comment
Share on other sites

13 km/1:32:20/142 keskisyke/726 kcal/7:06 min km vauhti

Sitä on taas unohtanut millaista on juosta vesisateessa, kun on muutamana päivänä juossut pikkupakkasissa. Ensinnäkin vaatetusta oli menomatkalla vähän liikaa, paluumatkalla sopivasti. Negatiivista oli se, että vaatteet ja kengät kastuivat litimäräksi ja sade hakkasi ikävästi kasvoihin. Positiivista oli taas se, ettei ollut liukasta ja kaikkein parasta se, että oli happirikas ilma, helppo hengittää, eikä yskittänyt ollenkaan!

Tein mielenkiitoisen havainnon: Kuusijärvelle juostessa sykkeet pysyy alhaisempina kuin Vantaan Vanhalla Maralla. Mistäköhän sekin johtuu?

Vuoden 2006 Asicset olivat tämän pituiselle matkalle ihan hyvät tossut uhrattavaksi kastumiseen

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy