Jump to content
Juoksufoorumi.fi

XXVI Hakunilan Uudevuoden juoksu 31.12.08 klo 19.00


Recommended Posts

Kävin maksamassa, kun muistin, että tänään olisi ollut vika maksupäivä, mutta olisihan tässä ollut vielä pari päivää aikaa maksaa. Aikamoinen säästö tulee, jos maksaa etukäteen juoksijakorttialennuksella.

Sama "härdellipalvelu" kuin Vantaan maratonille ilmoittautuessa. Onneksi muistin vielä käyttäjätunnuksen ja salasanan. :lipsrsealed:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Monet ovat kyselleet, missä kunnossa juoksualusta on. Kävin juuri juoksemassa reitillä (+1°C, kevyt länsituuli). Alkupätkä eli Vanhan Lahdentien pätkä (n.4,6km) oli aivan sula, kuten odottaa sopii. Pyörätiellä oli osittain jäätä, mutta se oli nihkeää ja siinä näytti olevan vanhaa hiekkaa mukana. En löytänyt liukasta paikkaa, vaikka yritin hakea kaikkein liukkaimmat. Juoksin Niken Vomeroilla ilman nastoja. Eli jos ei sada ja tuulee, niin pinta pysyy kuivana ja pitävänä. Viimeisessä nousussa onkin sitten 100m silkkaa jäätä, kun vesi on valunut metsän puolelta suoraan hiekkatielle. Síihen täytyy käydä keskiviikkona laittamassa hiekkaa. Löysin koulun pihalta hiekka/soralaatikon. Tyhjennetään se sinne mäkeen. Sää näyttää hyvältä. Voipi olla, että aattoiltana pikkuisen jo pakastuu. Se ei ainakaan liukastuta alustaa.

http://www.yr.no/place/Finland/Uusimaa/Vantaa/long.html

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Marski! Meinasin juuri laittaa asiasta kysymyksen, kun oli täällä Hiekkaharjussa tänä iltana pikkuisen liukasta. Viime vuonna juostiin plussakelissä ja vesisateessa, joten keli saattaa olla hieman haastavempi tänä vuonna, kun en omista talvilenkkareita nastoilla, vaan ihan tavallisilla Niken tossuilla pitäisi pärjätä.

Se ylämäki lopussa on aika tiukka ja pakkaskelillä liukas, ja yhtenä vuotena olen juossut sen, kun mäki oli liukas, joka luonnollisesti hidastutti juoksua.

Link to comment
Share on other sites

Tääkin kävi juokseen. Surkia juoksu, surkia tulos. Tuttuja oli paljon ja kannustustakin tuli matkan varrella. Nyt palataan sorvin ääreen. Vetelä äijä täytyy laittaa ruotuun. Vähennetään työntekoa näin niinku tulevan laman kunniaksi ja toteutetaan erilaisia elämänarvoja juoksemalla.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Tääkin kävi juokseen. Surkia juoksu, surkia tulos.

Aivan tismalleen sama täällä.

En tienny reitistä etukäteen mitn (enkä vaivautunu ottamaan selvää) ja lähin painamaan sitä alun nousua miehekkäästi melko lujaa. No senhän tietää että tällä kunnolla siinä palaa pian loppuun ja välillä mentiinkin hissukseen. Lopussa sitte muutama kilometri kauheella raivolla jonkun porukan mukana ja vikassa nousussa ohi.

Mut eihän se oo ku lisää runtua raadolle tänä vuonna! :076:

Kiitos kanssajuoksijoille ja järjestäjillle, ihan sympaattinen ja mukava tapahtuma.

Link to comment
Share on other sites

Tämä hidas äijä juoksi elämänsä hitaimman kympin kisan. Aikaa paloi peräti 44:24 eli PALJON enemmän kuin vuosi sitten. Ja kelissä ei ollut mitään vikaa, vaan kaikki syy oli miehessä. Ihan sata lasissa en tosin tällä kertaa juossut, mutta kumman hitaasti kulki nuo alamäkiosuudetkin. Kuinka pitkä se viimeinen kilsa muuten onkaan, kun siinä kului aikaa ihan tolkuttomasti (5:15!)? Lopun nousu oli tietysti vähän hidastava, mutta silti vähän ihmetyttää, kun en huomannut mitään erityistä vauhdin hidastumista siinä kohtaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy