Jump to content
Juoksufoorumi.fi

VO2 telvisio-ohjelma


Rookie
 Share

Recommended Posts

Urheilukanavalta on tullut 4 jaksoa uutta urheiluohjelmaa nimeltä VO2. Todella lupaavan oloinen ohjelma alun perusteella, paras (kestävyys)urheiluohjelma jota olen katsonut. Ei voi puhua elixiristä edes samana päivänä, on kyllä ihan eri tasoa.

Ohjelmaa juontaa Älä Katso:sta tuttu, mutta ohuempi, Teemu Virtanen ja saippuasarjatähti, mutta paksumpi, Tuomas Kytömäki.

Kannattaa katsoa jos et ole vielä katsonut. Eka jakso löytyy jo netistä ja tähän mennessä tulleet neljä ekaa jaksoa tulee aaton aattona putkeen klo. 18:30 alkaen.

Rookie

Link to comment
Share on other sites

Kiitos vinkistä, VO2 on mukana mm. HCM:llä, Masokistin unelmassa (Tai joku muu ultra), Sulkavan souduissa, Jukolan viestissä, veteraanien MM-kisoissa Lahdessa ja monessa muussa...

Jos noista kaikista lähetetään ohjelmaa niin juoksufoorumilaisia nähdään usein televisiossa ;)

Nettisivut ovat käytettävyydeltään melko surkeat...

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Katselin tuota ensimmäistä jaksoa netistä kymmenkunta minuuttia. Toivotaan ettei tämäkin urheiluohjelma sorru siihen, että juontajat "harrastavat" näitä kivoja lajeja ja varsinaiset taitajat jäävät vähän sivurooliin. Kiinnostavaa oli huomata, että leffaohjelmia ja visailuohjelmia juontanut Teemu Virtanen oli todellakin laihtunut sitten viime näkemän. Vantaan maratonista oli ihan kiinnostava pätkä.

Link to comment
Share on other sites

Joo parin katsotun jakson perusteella on tosi hyvä ohjelma. Paljon myös hiihtoasiaa. Eikä ihme sillä tämä kyseinen Teemu Virtanen on äärimmäisen kova hiihtäjä pitkillä matkoilla. Ei siis todellakaan mikään elixir-tyyppinen "juontajapuuhastelija". Se on suurempi kysymys miksi saippuasarjasohvaperunalässyttäjä on ohjelmassa mukana.

Link to comment
Share on other sites

Jep, kovassa kunnossa Teemu toki on, ei siinä mitään. Siltikin toivoisin, että VO2 keskittyy jatkossa muuhunkin, kuin juontajan tuloskunnon seuraamiseen. Ja ennakoitavissa on, että sen toisen juontajan maratonille valmistautumista "pääsemme" seuraamaan, kun kerran testissäkin kaveri käväisi. Kyllä tää silti Elixirin voittaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy