Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Itsenäisyyspäivä 6.12


 Share

Recommended Posts

Aamulla heräsin klo 5 korjaamaan ensimäiset oksennukset.

Siitä se päivä lähti käymään.

Aamulenkille kuitenkin ehdin.

29km avg 129 ja vauhti n. 6.50/km

Taidan jättää päivän ainoaksi liikunnalliseksi puuhasteluksi. Loppupäivä menee oksuämpäreitä kannellessa ja linnanjuhlia katsellessa. Liekö noilla toiminnoilla niin kovin eroa.

Link to comment
Share on other sites

Itsenäisyyspäivän kunniaksi intervalli-spinning - päätin mennessä ottaa kaiken irti. Pah! avg. 122 ja max. 140 - ja sentään mielestäni painoin sen minkä irti sain. Jos tuossa nyt on kaikki mitä tästä kropasta saa irti, niin ei paljon naurata. Mutta hiki tuli kuitenkin ihan kiitettävästi, kun sai naisihminen lattiankin luututa tunnin päätteeksi. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

10 km/1:08:37/151 keskisyke/560 kcal/6:52 min km vauhti

Juoksua kirpeässä pakkassäässä. Laitoin pitkästä aikaa uudet Niket jalkaan, joissa on omistamistani tossuista kaikkein tukevin pohja. No joo, taisi olla vain hätävarjelun liiottelua, koska kerrankin Vantaan tiet olivat hyvin hiekoitetut, kiitos tästä!

Juoksu kulki tosi hyvin, ja oli nautinnollista juosta pitkästä aikaa ulkona. Samalla tein havaintoja ympäristöstä, joka oli muuttunut sitten viimeisen lenkkini: Ilolaan oli valmistunut uusi ABC-huoltamo, ja toiselle puolelle tietä rakennetaan kevyen väylän linjaa. Koko Tikkurilan väki oli kokoontunut Elvis Burgerille, siinä kohtaa jalkakäytävää saikin väistellä ruokaa jonottavia ihmisiä.

Olin pukeutunut aika lämpimästi pakkassäätä varten, jotta voisin juosta hitaasti. No, en kuitenkaan tarpeeksi lämpimästi: Palelsi jonkun verran ja koska uusi soittolista tsemitti menoa sen verran, en malttanut juosta hitaasti pysyäkseni lämpimänä. Vasta 8 kilsan kohdalla alkoi tulla mähösmäisiä oireita, ja sitten olikin pakko hidastaa vauhtia, jotta selvisi kotiin asti ilman vahinkoa. Nimittäin 8-10 kilsan kohdalla ei ole ollenkaan sopivia puskia.

Loppumatkan tuntemuksista huolimatta oikein onnistunut lenkki, eikä myöskään mitään jalkakipuja.

Ai niin, hyvää itsepäisyyspäivää!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy