Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 4.12.


Herra47
 Share

Recommended Posts

Pohkeet ei kestä. Nilkuttamalla piti lähteä liikkeelle, ja venyttelyt ei ihmeemmin auttaneet, joten heitin leikin kesken suosiolla 4 kilsan jälkeen. Kuntosalikeikan jälkeen tilanne selkeesti paheni, ja pohkeet ei kestäneet oikein salitreeniä. Tämä tarkoittaa sitä myös, että omat treenit jatkuu altaassa juosten, jos ylipäätään viittii edes lähteä. Sen verran ottaa kupoliin nämä jalat nyt. Huomenna käväsen hieronnassa, mutta ei tästä sormia napsauttamalla selvitä. Tavoitteena on joulukuussa kokeilla aina silloin tällöin kevyesti, että kestääkö jalat. Ja treenit siirtyy uimahallin puolelle välittömästi.

Hakunilan maantiejuoksu siis taitaa jäädä väliin. Toki tuon vitosen jotenkin nilkuttamalla vois vetästä, mutta tuskin se jaloille kovin hyvä juttu oliskaan. Pieni oljenkorsi silti jätetään, mutta hyvin pieni.

4 km/ 26:16 / 6:34 min/km / avg. 141

Link to comment
Share on other sites

Tavoitteena on joulukuussa kokeilla aina silloin tällöin kevyesti, että kestääkö jalat. Ja treenit siirtyy uimahallin puolelle välittömästi.

Mie sinuna en joulukuussa testailis tippaakaan. Saattais parantua nopeammin. Ei se kuule mitään merkitse jos vielä tän kuukauden teet jotain ihan muuta. Annat niiden pohkeiden rauhoittua ihan kunnolla.

Ja omaa sitten:

Vuorokaudenrytmin muutosta viimeisen yön jälkeen. Eli aamulla vain pikkutorkut.

Päivällä sitten kävin sellaisessa paikassa, missä piti vähän aikaa odottaa odotushuoneessa. Istahdin pehmeälle sohvalle ja ojensin kivasti jalkani. Seuraava muistikuva on se kun tuntui, että joku tuijottaa. Siinä olin komeasti kuorsannut ja kuolarihmasto vain valui suupieltä alas.

Tästä virkistyneenä sitten jaksoin käydä illalla synttärikakkua sulattelemassa 10km verran Aikaa meni 1h ja 3min ja sykkeetkin pysyti valvomisesta huolimatta aika asiallisina eli 136.

Nyt alkoi vapaat, joten yritän vähän enemmän tässä touhuta sekalaista soppaa, jota liikunnaksi kutsutaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy