Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Miten pukeudut töissä/koulussa


Satkus
 Share

Recommended Posts

Nyt kun on vaihdettu mielipiteitä pukeutumisesta erilaisissa viestiketjuissa niin kertokaapa miten pukeudutte työpäivänä/koulupäivänä (joudutte pukeutumaan) ja miten haluaisitte pukeutua.

- Arkipäivänä riippuen hieman päivän ohjelmasta on päälläni normi jakkupuku ei hametta vaan suorat housut. Pääasiassa kaapista löytyy mustia ja harmaita pukuja. Joskus kesällä rennommin, mutta ei silloinkaan enää lyhyitä hamosia.:hali_hehe: Ei tällä iällä.:022:

Vanhaan malliin perjantaille (Casual Friday) ei kamalasti sovita mitään palavereita joten silloin voi heittää jalkaansa jopa farkut :thumbsup:

Olisihan se ihan kiva, että voisi pukeutua mahd. rennosti joka päivä.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Toimin tällä hetkellä alle 3-vuotiaiden opettajana, joten työasu on mahdollisimman rento, yleensä mulla on collegehousut ja puuvillapaita ylläni. Ei likaantuminen haittaa eikä kiristä liikaa, kun joutuu kumartumaan sun muuta. Ulkoiluun sitten pakkaan MONTA kerrosta päälleni, kun ei siellä kovin tule lasten kanssa juostua ja olen aikamoinen palelija.

Link to comment
Share on other sites

Työasuna on työantajan "pakko"paita tai huppari, kelin mukaan joko pitkähihainen tai lyhythihainen t-paita tai pikee, mitä milloinkin työantaja on hankkinut. Housut oman maun mukaa,hametta ei taida meillä kukaan pitää, ei ainakaan pojat! Joten farkut ovat useimmiten tai sitten vaan mukavat collegehousut tai sellaiset salihousujen tapaiset. Kenkinä piraatti crocsit! Joskus joutuu laittamaan lenkkarit kesken päivän kun on niin kipeet jalat seisomisesta ja tukisukat tietysti!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy