Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 30.11


vm-52
 Share

Recommended Posts

Olisipa niin haluttanut hiihtämään, mutta järki vei voiton ja ajattelin, että kaipa sitä pitää jonkin verran juostakin.

17km ja aikaa meni 2 tuntia. Pyttymäinen keli. Ekat 10 kilsaa satoi naamalle jäätynyttä lumitihkua. Sattui muuten pirusti silmiin ja naamaan kun tikutti. Välillä tuli sitten myräköitä niin, että lumisokeus iski ja piti oikein pysähtyä miettimään, missä on pyörätien reuna, etten juokse ojaan.

Sen päätin, että yli 20km lenkkejä en tälle talvelle juokse kovin, koska nilkkoja myöten lumessa kahlatessa niistä ei saa muuta kuin paikat jumiin ja selän kipeiksi. Olkoot roppa tottumatta rasva-aineenvaihduntaan ja jalat väsyneenä juoksuun. Mie en jaksa enkä viitti.

Silmät on edelleen punaiset siitä myräkästä. Jollain keinolla ne pitäis saada normaalin näköiseksi kun klo 16 pitäis olla töissä. Luulevat muuten, että olen parkunut koko aamun.

Ens viikolla ei taida merkintöjä tulla. Yövuorojen välit käytän jumppaan ja kävelyyn, joilla ei taida olla mitään merkitystä. Keskityn siis hömppäketjuihin.

Link to comment
Share on other sites

15 km pitkä lenkki, ja välissä ensimmäinen vk-harjoitus syyskuun ekan viikon jälkeen. Lenkin välissä 5*1000 m / 400 m hölkkypalautuksilla. 4.55 eka ja 5 s/veto vauhtia lisäten, viimeinen 4.34. Vedot siis hölkkää ja palautukset hölkkyä.

Ei tuntunut kovin pahalta, vaikka hengästymiseen asti en ole juossut muutamaan kuukauteen.

Ja taas juostiin matolla kosteaa syysilmaa karussa.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

16 km/1:48:50/keskisyke 152/924 kcal/6:48 min km vauhti

Meni vähän myöhään lenkille pääsy, oltiin Esport Arenalla vasta myöhään iltapäivällä, ja itse lähdin vetämään ekaa kierrosta klo 16.45 jälkeen. Alussa ei ollutkaan paljon juoksijoita, mutta lopussahan niitä kertyikin sitten enemmän, ovatko muut sitten vielä enemmän aamu-unisia?

New Balanceilla juoksin, lopussa polvikipuja.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy