Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Nukutko shortseissa?


nedflanders
 Share

Recommended Posts

En. Liian kylmä. Pitää olla vähintään pitkälahkeiset housut ja paksut villasukat, yläosa ei ole niin tärkeä, mutta jalat palelee aina, säästä ja vuodenajasta riippumatta.

Voin kertoa yhden ainoan tilaisuuden, kun jalat eivät palelleet ja se oli viime lauantaina Tallinnassa: Jalkahoidossa hoitaja valeli jalkoihin kuumaa hunajaa, jonka jälkeen kääri jalat tuorekelmuun, laittoi pyyhkeen ja paksun villapeiton jalkojen ympäri - se oli ensimmäinen kerta elämässä, kun oli juuri sopiva lämpötila jaloille!

Link to comment
Share on other sites

Itse aika usein nukun yöni juoksushortseissa,

Mitähän se ukko-kulta tykkäisi kun jonain iltana eukolla olisi illalla nukkumaan mennessä shortsit jalassa :) tulis valkotakit varmaan hakemaan.

--- ei kyllä mä tyydyn ihan naisten normi hepeneisiin ja joskus talvi pakkasella on ollut lämpimät pörrösukat jalassa. :):thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Miksi ihmeessä nukkuessa pitäisi olla päällä mitään? Hankaa, hiertää ja hirttää kiinni. Ainoa paikka, jossa käytän vaatteihia unen aikana on vaelluksella teltassa. Makuupussi likaantuu vähemmän ja tekninen aluskerros lisää lämpimyyttä.

Jos yöllä on kylmä, hilaudun lähemmäksi unikaveria. Jos on kuuma, vetäydyn kauemmaksi. Orgaaninen kiertolämmitys.:love0034:

No jaa, täällä venäläisessä opiskelija-asuntolassa käytän yöllä shortseja, koska italialainen huonekaverini järkyttyisi kokonaan jos kekkuloisin kelteisilläni jakamassamme huoneessa iltaisin ja aamulla. Jo nyt hän sai hermoromahduksen, kun vaihdoin yöhousuihin hänen (17 vuotiaan) venäläisen tyttöystävän ollessa huoneessamme. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Nukun kyllä shortseissa useimmiten joo, mutta juoksushortsit jätän ihan vaan juoksemista varten. Vaikka toisaalta nyt talvella lyhyet shortsit kyllä lojuu tuolla kaapissa käyttämättömänä, mutta eiköhän nuo yöshortsit kuiteski paremmin asiansa aja. Ei ihan ekana tulis mieleen juoksupöksyjä yöksi laittaa jalkaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy