Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Syysleiri, mallia Endurance


roadrunner
 Share

Recommended Posts

  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Yhtään lenkkiä en ole Wihan jälkeen juossut ja pikkuhiljaa alkaa paniikkia iskemään tuon E24:n suhteen.

Rauha vaan hatis. Parantelu on nyt tärkeämpää, sitten on kiva taas terveenä treenata vaikka vähän kovempaa, on jotain hyötyyki, ainaki enemmän kuin puolikuntoisena rahjustamisesta.

Leirille olen tulossa minä myös.

Link to comment
Share on other sites

Tulossa ollaan. Ikinä en oo juossu yli 100 km:n viikkoa ellei oo ollu saman viikkona satasen kisaa. Nyt ois tarkoitus tuokin ihme kokea, ja leirillähän voi mukavasti kilometrejä keräillä. Tarkoitus on juosta jalat jumiin...tai no, saas nähä paljonko tästä uhoamisesta on enää Vierumäellä jäljellä :hali_hehe:

Link to comment
Share on other sites

Onkohan siellä hyvin merkityt lenkkipolut jos me Koivulan kanssa lähdettäis lauantaina ennen kokousta juoksemaan? Meidän suunnistustaito on vähän niin ja näin!

Muistaakseni siellä on hyvin merkityt ne ns. viralliset polut ja valaistuja polkuja on myös. Viime vuonna Pasi oli merkkaillut niitä muita metsälenkkejä tosi hienosti, en tiedä onko ehtinyt tänä vuonna.

Link to comment
Share on other sites

Näillä näkymin kaitsen neljää lasta tuon viikonlopun, mutta jos saan lapsenvahdin niin lauantaiksi olisi tarkoitus tulla leireilemään ja illalla takaisin...

Ajan tuolta pääkaupunkiseudun kautta, eli jos tulen niin MBones voi hypätä jossain sopivassa kohdassa kyytiin ja jäädä mahdollisesti illalla samaan paikkaan...

Tosin en kovin myöhään tuolla aio olla, mutta jonkin aikaa kokouksen jälkeen...

Eiköhän tässä viikonlopun aikana tuo selviä...

Link to comment
Share on other sites

Onkohan siellä hyvin merkityt lenkkipolut jos me Koivulan kanssa lähdettäis lauantaina ennen kokousta juoksemaan?

Muistaakseni siellä on hyvin merkityt ne ns. viralliset polut ja valaistuja polkuja on myös.

Löytyy esim. tällasia vaihtoehtoja (opiston merkkaamat reitit):

- autonlevystä, luonnonpohjasta ja mäkistä maastolenkkiä 3/5/7/10km

- osin asfaltti-, osin hiekkapohjasta tasasta 4,4/4,7/5,6km (golfkentän ympäri)

- luontopolku 3,9km järvi-/harjumaisemassa (kivasti kumpuilevaa)

- Ilves"polku" Heinolaan, ajoittain aika mäkistä, raiskattu suurilta osin autonlevyseksi hiekkatieksi, lenkin pituuden voi valita väliltä 0-30km, noin 3-5km porrastuksella

Nää on suhtkoht. hyvin merkattu, mut parantamisen varaa löytyy aika paljon eli harhailun mahdollisuus on olemassa. Merkkaus on kuitenkin kuulemma ihan tarpeeksi hyvä niitten mielestä ketkä ei reittiä itse käytä. Valaistuja on toi golfkentän ympäri menevä ja sit Ilvespolusta noin 15km pätkä. Lisäks on valtion merkkaamaa autotietä niin paljon kun jaksaa tai ehtii juosta.

Viime vuonna Pasi oli merkkaillut niitä muita metsälenkkejä tosi hienosti, en tiedä onko ehtinyt tänä vuonna.

Nyt en oo ite merkannu metsälenkkejä, kun on ollu puhetta ettei juostais tällä kertaa niin älyttömästi et ehitään tehä muutakin. Noita valmiiks merkattuja on kuitenkin niille ketkä haluaa juosta enemmän. Mut jos joku haluaa lähteä metsään seikkailemaan, niin voin tietty merkata sinne nauhalla jonkun kivan polun ja vähän tiuhemmin kun viimeks kun loppu naru kesken. Tosin, jos näin tehdään, ni tällä kertaa laitan lähtöpaikalle huomautuksen, että älä lähde tälle reitille ennen syyskokousta. Mönkijä voi vaikka halutessaan kertoa, minkä takia. :hali_hehe:

Leirille ilmottautuneita on tällä hetkellä 51kpl, joista 26 torkkuu voimistelusalissa. Aikamoinen kööri, mut hyvin sinne mahtuu. Saunavuorolla voi tosin tulla ahdasta kun käytössä se on se uimahallin tilaussauna, johon mahtuu arviolta 8 kaveria kerralla, tappituntumalla. Koitan kysyä, saataisko lupa käyttää myös uimahallin varsinaista saunaa siltä varalta jos tulee liian ahdasta. Eikä oo ollu mitään puhetta, et tuleeko myös mökkimajottujat uimahallin saunaan vai vihtovatko omassa privaattisaunassa.

Ite oon töissä koko viikonlopun eli ilmesesti en ehi muutakun sinne voikkasalliin tarkistamaan et kaikki löytää nukkumispaikan. Koitan laittaa kaiken valmiiks ja pidän puhelinta päällä ni siihen voi soitella, jos on ovet kiinni tms. Tai jos joku vaikka eksyy metsään ni ei tuu hätä.

Muokattu
Lisäsin loppuun noi yleiset leirijutut
Link to comment
Share on other sites

Taidankin käyttää tilaisuuden hyväkseni ja tutustun ainakin tuohon

opiston kymppiin siinä sunnuntaina.

Olin ajatellut tulla jyystämään sitä yön yli jos Töysään ei olisi tulevana keväänä päässyt. Jotain olisi pitänyt tehdä ennen kesän ulkoilumatkoja eikä mitenkään olisi ollut varaa/intoa lähteä rajojen ulkopuolelle kisaa etsimään...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy