Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Nuoruusvuosien hyvä biisi


raatonamaantiellä
 Share

Recommended Posts

Ah..ne vuodet. Millaista musiikkia sitä tulikaan silloin digattua? Huomasin tuossa You Tuubia selatessa, että ei noita ainakaan kehtaa suoraan tuonne Hyvä biisi -ketjuun täräyttää. Eli hyviä biisejä tai ei niin muistoja varmaan herää - kerro myös niistä.

Avaukseksi tämmönen http://www.youtube.com/watch?v=Q9ocLN4Dc3I&feature=related . Ennen Rock valaistusta löytyy siis luurankoja kaapista (..ja paljon)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pahat aloitukset, huhhuh. Ei löydy näitä. Minä olen säilyttänyt "tyylini", eli nuo samat Neil Youngit ja Pink Floydit olivat kovia aikaisemminkin. Ja AC/DC yms. Täytyy seikkailla näiden ketjujen välillä. Milloin ilmoittatuu ensimmäinen Lambada tms. jäsen? Anyone?

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Pahat aloitukset, huhhuh. Ei löydy näitä. Minä olen säilyttänyt "tyylini", eli nuo samat Neil Youngit ja Pink Floydit olivat kovia aikaisemminkin. Ja AC/DC yms. Täytyy seikkailla näiden ketjujen välillä. Milloin ilmoittauu ensimmäinen Lambada tms. jäsen? Anyone?

HaiFaivit Herra47:lle tuon vaihtovirtaosaston suhteen, joihin itse koin herätyksen seuraavasta biisistä http://www.youtube.com/watch?v=ZHj_Is5gn1M se Highway to Hell??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy