Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maraton alle 3:00


SamuelS

Recommended Posts

  • 1 year later...

Tämän rajan kimppuun on tarkoitus käydä elokuun lopulla Helsinki Marathonilla. Tällä hetkellä tavoitevauhti kulkee suhteellisen mukavasti VK-alueen puolivälin kieppeillä eli sykkeiden osalta en ole niinkään huolissani, jalkojen kestämisestä kyllä. Onneksi HHM:n jälkeen ehtii vielä tehdä jonkin verran maratonohjelmaa.

 

Käsittääkseni Helsinki Marathonille ei ole tulossa 3h jäniksiä, joten pitänee katsella alkumatkasta sopivaa ryhmää jos sellaista muodostuu. Riskinä tuolla reitillä kun on nimenomaan merenranta ja tuulet. Tuloksesta riippuen seuraava tavoite on joko yrittää tätä samaa rajaa uudestaan loppuvuodesta etelämmässä tai sitten keskittyä ensi vuoteen ja 2:50-rajaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 5 months later...
On 5.6.2020 at 12.56, SteveEller kirjoitti:

Valmentajan hankkiminenkin on ruvennut kiinnostamaan, joten jos sellaisen yhyttäminen seuran sisältä olisi mahdollista, niin lasken sen ehdottomasti plussaksi.

Helsingin Juoksijoiden toiminnassa on mukana valmentaja Pasi Päällysaho, hänen ohjelmillaan tein ennätykseni viime syksynä, eli voin kyllä suositellä häntä!

Espoon Tapioilla on myös aktiivinen juoksuklubi, jossa valmentajana Minna Syvälä. 3 talvea tultu siellä oltua mukana, yhteistreeneissä saa hyvin puristettua itsestä enemmän irti kuin yksinään.

Kannattaa mennä ainakin kokeilemaan, mukavaa porukkaa molemmissa seuroissa,  

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Ilmoittaudutaan myös itse kolmen tunnin alitusta tavoitteleviin. PB 3:17 eli ei varmaan vielä tänä vuonna olla menossa alle, mutta 3:0X 2021 ja 2022 sitten iloisesti ali. 
 

Taustaa itsellä 9 maratonin ja kahden 1/2 IM:n verran ja vajaa 10v. Ikää karvaan alle 30 eli kun 22 kesällä menee ali, niin tasan 30v. Pari kautta juostu enemmän tosissaan ja tämän kauden jälkeen olisi tarkoitus saada kerrankin ehyt vuosi treenin osalta. Eli vikan maran jälkeen olisi tarkoitus alkaa tankkaamaan kilometrejä kunnolla pk tasolla ja vuoden päästä sitten vasta enemmän maratonvauhtista ja vetoja. Tämä kausi mennään sitten vkl pitkis siinä vk alueella 20-30km ja viikolla pk 2 ja osittain ”palautusta” pk1 tasolla. Joitain mäkitreenejä mukaan viikolla toki myös. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy