Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Hannun harjoituspäiväkirja


hannu
 Share

Recommended Posts

Haluaisin kirjata itseäni varten (kukaties pitkänkin ajan mittaan) tuloksia jonnekin ylös. Täällä ne pysyisivät tallessa mutta en ole ihan varma onko tämä osio sitä varten, kun viestit ovat tietyssa formaatissa (joka ei tuntuis oikein sopivan mun tarpeisiin).

Jos tarkoitat sitä, että omat harjoitukset olisi mukava "koota yhteen", niin hakutoiminnolla saa kätevästi koosteen treenipäiväkirjastaan:

Hakuehdoiksi oma nimi ja foorumiksi tämä päiväkirjafoorumi. Sitten valitset: "Näytä tulokset -> (x) Viestejä" ja "Näytä ensimmäiset 1000 merkkiä", jolloin saat yhdelle sivulle kaikki omat treenisi.

Mukavaa tuossa samaan (viikko/päivä) säikeeseen kirjaamisessa on se, että säikeiden määrä pysyy maltillisena ja lisäksi sieltä saa hyviä vinkkejä omiin harjoituksiin, kun kirjoittaessa tulee selailtua muiden harjoitukset.

Toivottavasti Sepon foorumi on ikuinen, koska minä ainakaan en kirjaa harjoituksiani minnekään muualle.

Link to comment
Share on other sites

Kyllä minun mielestäni "mun threadi" sopii tänne ihan hyvin. Vois olla ihan kiva lueskella Hannun etenemistä ihan omassa puussaan. Voisit kyllä muuttaa nimen "Hannun threadiksi".

No tarkemmin ajatellen ihan kivan kuuloinen idea noinkin.

Noissa viikkojutuissa kiinnostaa legendaaristen "JussiH"-viikkojen lisäksi samoilla tavoitteilla harjoittelevat. Tuota miettien tuli mieleen, että ehkäpä joku innostuisi luomaan "Eka mara Tukholmassa 2006 " tai vastaavia virtuaalitreeniporukoita?

Link to comment
Share on other sites

Tuota miettien tuli mieleen, että ehkäpä joku innostuisi luomaan "Eka mara Tukholmassa 2006 " tai vastaavia virtuaalitreeniporukoita?

Tuossa on muuten ihan hyvä idea niille teistä, jotka olette ekaa maraanne Tukholmaan menossa juoksemaan. Toinen toistansa tukien hyvään tulokseen.

Kukahan aloittaisi...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy