Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Juoksuseuraa Lauttasaaresta tai lähiseudulta


JattaR
 Share

Recommended Posts

Terve,

Mieluiten naispuolista juoksuseuraa haen Lauttasaaresta tai lähiseudulta. Olen 29-v. ja juossut muutaman maratonin ja puolikkaan, nykyään tosin vähän lyhyempiä lenkkejä (10 kilsan molemmin puolin). Juoksen usein Lauttasaarta ympäri, mutta silloin tällöin myös Keilalahden ja Hietsun/Seurasaaren maisemissa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Itse nyt en ole nainen, mutta juoksuseura Lauttasaaresta kelpaa kyllä. Eli tosiaan Lauttasaaressa tulee asusteltua nykyään ja paikallinen lenkkiseura voisi olla joskus ihan tervetullutta vaihtelua yksinhölkälle. Useimmiten tulee itsekin kierrettyä saarta ympäri tai sitten, varsinkin viikonloppujen pidemmillä rykäyksillä, tulee lähdettyä Espoon suuntaan.

Link to comment
Share on other sites

Koska tuota tulee itse kierrettyä niin ehdotetaan: seuraava opastettu kierros lähtee 14.11 perjantaina klo 17:00. Lähtöpaikkana saaren pohjoisin kohta Laukkaluodonpolun sillalla:

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=60.170971,24.861149&spn=0.003159,0.007725&t=h&z=17

Ledi mukaan.

Matkavauhti kaikille sopiva. Itse juoksen mieluiten 6:30min/km tai hitaampaa tai nopeampaa.

Link to comment
Share on other sites

Juoksen tuosta ohi työmatkalla ja yritän yhyttää teidät jos olen noihin aikoihin liikenteessä. Mitään pitkää mutkaa en ole aikeissa tehdä, mutta muutaman kilsan ehkä jaksan kierrellä. Olettaen siis, että tyttöjen lenkille pääsee mukaan :-).

Juoksuvauhdiksi kävisi sellainen sopiva. Eli about 4:00-7:00 min/km on ihan OK.

Link to comment
Share on other sites

seuraava opastettu kierros lähtee 14.11 perjantaina klo 17:00.

Tähän en varmaan ehdi kyytiin, mutta viikonloppuna olisi tarkoitus vetää pari pidempää rykäisyä Lauttasaaresta lähtien (huomenna 20 ja sunnuntaina n. 30 kilometriä). Seuraan saa liittyä, vauhdin yritän pitää maltillisena ja porukassa se onnistuisikin paremmin. Startit joskus aamupäivällä varmaan molempina päivinä, paikasta voidaan sopia tarkemmin mikäli halukkaita lähtijöitä ilmaantuu. Itse asustelen tarkemmin Vattuniemessä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Samalla asialla, kaipaisin juoksuseuraa Lauttasaaresta tai lähiseudulta että pääsisin suurimman kynnyksen yli eli ulos kotiovesta :) Oon aloittelija eli juoksen hitaasti, juossut maraton pari vuotta sitten ja ensvuoden Tukholma kiinnostais paljon. Juoksuseuralla ei ole mitään väliä iän tai sukupuolen suhteen, oon itse 30v. Vastauksia voi postaa tähän threadiin tai suoraan mulle!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 months later...

Nostetaan taas tää esille, juoksuseura Lauttasaaresta/Ruoholahdesta tms. kelpaa edelleen :)

Sama. Nyt palauttelen Perniöstä jonkin aikaa, mutta kyllä varmaan juhannuksen jälkeen taas aloitellaan. Kesällä tosin panostan pyöräilyyn tosissaan, mutta kyllä varmaan juostuakin tulee säänöllisesti se 2-3 kertaa viikossa ainakin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy