Jump to content
Juoksufoorumi.fi

äly(ttömyys)testi


miinuliinu
 Share

Recommended Posts

Nyt testataan, pitääkö paikkansa väite, että mitä pitempi matka, sen tyhmempi jätkä.

Kolme naista meni yöksi hotelliin. Yö maksoi 300 euroa. Myöhemmin hotellinjohtaja huomasi, että naisilta oli otettu liikaa, hinta olisi pitänyt olla 250e. Hän käski virkailijaa palauttamaan 50e naisille. Virkailija pistikin 20e omaan taskuun ja palautti naisille 30e, kympin kullekin. Nythän on niin, että jokainen on maksanut hotelliin 90e, eikös vaan?

Mutta sehän tekee yhteensä 270e. Ja virkailija pimitti vain 20e. Kuka sen kympin söi?:conf:

Link to comment
Share on other sites

Miehet on vaan fiksumpia...?

että miesten ja naisten aivotoiminta on erilaista. Aivoissa oleva kurkiainen (vai mikä se nyt olikaan?) toimii miehillä lähinnä yhteen suuntaan (vrt. analogisesti sanaan "putkiaivo" = kun miehillä on järkivaihde päällä siihen ei kannata tunteita sekoittaa; kun miehillä on tunnevaihde päällä siihen ei kannata järkeä sekoittaa => eli kykenevät kyllä tekemään useita asioita samanaikaisesti esim. puhumaan, kävelemään ja syömään purkkaa).

Naisilla tuo kurkiainen toimii molemminpäin (= tästä mahdollisesti entisaikojen naisiin tyypillisesti liitetty hysteria-käsite) eli naiset "vievät mennessään, tuovat tulleessaan ja muuten vain hoitavat asioita". Eli hahmottavat maailman kompleksisesti.

Tiedän että tästä tosiseikasta ollaan montaa mieltä, enkä lähtisi siitä mielelläni kiistelemään. Sanon vaan että ansionsa kummallakin sukupuolella. Ja siitä johtuvia ongelmia molemmilla sukupuolilla.

Link to comment
Share on other sites

Tulet T-risteykseen, josta toinen haara vie valehtelijoiden kylään, jonka asukkaat valehtelevat aina, ja toinen tottapuhujien kylään, jonka asukkaat taas puhuvat aina totta. Keskellä risteystä seisoo mies, joka on toisesta näistä kylistä, mutta et tiedä kummasta. Haluat tottapuhujien kylään, ja voit kysyä vain yhden kysymyksen tältä mieheltä. Mitä kysyt?

Link to comment
Share on other sites

Kysyisin, että "jos kysyisin toisen kylän asukaalta, että kumpaa tietä minun tulisi mennä, jotta pääsisin tottapuhujien kylään, niin mitä hän vastaisi?" ja menisin juuri toista tietä.

Pointsit Markkikselle. Voi myös kysyä "Kumpi tie johtaa kylääsi?" tai "Asutko tuolla?" ja osoittaa jompaan kumpaan suuntaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy