Jump to content
Juoksufoorumi.fi

ING Taipei 21.12.2008


Recommended Posts

Kohtuullisen ex tempore -tyylinen ilmoittautuminen Taipeihin tehty. mistaan en tieda mitaan, mutta matka lienee sama kuin muualla. ei meinannut tietaa ihan heti sihterikaan, kun kaikki tieto tuolla kapinoivalla maakunnalla on perinteisella (appelsiini-)kiinalla kirjoitettua. lontoosta ihan turha uneksiakaan. mukaan kuulemma paasee viela. jos joku olisi sattunut kaymaan tuolla, niin kertokaa kokemuksia. itse menen vain viheltelemaan kamera kadessa ja kayn 101-buildingissa jossain valissa..

Link to comment
Share on other sites

Tuohon kisaan en ole osallistunut, mutta Taipeissa on tullut takavuosina käytyä. Viime kerralla 101 oli vielä maailman korkein rakennus, mutta sen yläkerrosten viimeistely oli kesken, joten piti tyytyä käymään alakerrosten ostoskeskuksessa.

Joulukuussa Taipeissa on useimmiten sateista ja kosteaa ja usein myös koleaa, joskaan ei varsinaisesti kylmää. Taipei on yksi maailman tiheimmin asuttuja suurkaupunkeja ja sijaitsee laaksossa, joten tyynellä säällä ilman saastemäärät voivat olla melkoisia. Tuuli ja sade toki auttavat putsaamaan ilmaa.

Taipein taitaa olla foorumilla tunnetumpi ultrapuolella kuin maratonpuolella. Taipein 24h -kisat ovat varsin tunnetut, ja niissä on juostu moni maailman kärkiluokan tuloksia.

Muistan kuulleeni Taipein maratonistakin jossakin yhteydessä, mutta nyt ei tule mieleen mitään mainittavan arvoista. Tiedot olisivat melko vanhoja muutenkin.

Hyvää matkaa joka tapauksessa. JiaYou JiaYou (paikallinen kannustushuuto).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy