Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Metsästys


kanto5
 Share

Recommended Posts

Onko täällä kuinka paljon metsästystä harrastavia kansalaisia palstalaisen joukossa?

Ihan mukavaa pitkäkestoliikuntaa. Tänään kävelin koiran kanssa kolmisen tuntia metsässä. Koira saa olla luvan kanssa irti, keli on mukava, matkaa kertyy ihan huomaamatta. Saaliista ei niin väliäkään, koska lintulajeina oli lähinnä "kaakana", "ohi meni" ja muutama muu tuntematon räpättäjä.

Link to comment
Share on other sites

Allekirjoittanut tuota jaloa lajia harrastanut koko ikänsä. Tänä syksynä vaan nuo lintukannat siksi huonot, että vähemmän on tullut käytyä. Joku kanalintu kuitenkin pakkasessa. Harmittaa tuon vanhan pystykorvaherrankin puolesta kun ei lintuja löydy, joutuu mokoma korvikkeekseen myyriä jahtaamaan.

Mukavaa on myös että tuo juniorikin innostui mettähommista, patistelee isukkia useemmin liikkeelle.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Itse olen järkeillyt niin, että näin syksyllä kun muuten tulee viimesen kisan jälkeen otettua löysemmin, niin hirvimetällä ajomiehenä toimiminen käy ihan hyvästä peruskuntotreenistä. Sykkeet pysyy suht alhaalla, mutta on pitkäkestoista, hikoiluttavaa puuhaa.

Jos kolmekin ajoa on päivässä, niin 12 - 18 km päivässä tulee siirtymisineen (pitäis joskus varmaan GPS:lla mitatakin mielenkiinnon vuoksi) kävelyä vaihtelevassa maastossa, joka tyypillisesti on suota/vaivaiskoivikkoa/märkää/pehmeäpohjaista tms.

Ja sitten kun porukalla vedetään sitten hirveä jostakin suolta tai risukosta paremmalle noutopaikalle jalat hapoilla, niin tulee vähän voimatreeniäkin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy