Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Semi Marathon de Saint Denis et du Stade de France - Saint Denis Half Marathon


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

3 viikkoa aikaa palautua maratonista huomioon ottaen kelpo tulos. Koitin itse 2005 juosta Salo ultramaratonin (60 km) myös 3 viikkoa Paloheinän satasen jälkeen. Vaikka tuntui viikolla ihan hyvältä juoksu, jo alkuvaiheessa huomasi että reidet alkaa kipeytymään, ja hyytyi vääjäämättä meno selkeästi siitä mihin olisi pitänyt pystyä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jep - reunaehdot huomioiden ok, vaikka rekordiin olisi tietysti ollut mukavampi kausi päättää.

Raportti musiikkimuistoilla höystettynä venähti vähän pitkäksi... Aika siis 1.31.14 ja sijoitus koko porukassa ja sarjassa ok, meni vaan 3 -4 minuuttia kauemmin kuin ennakoin. Oli muuten kauden hitain puolikas.

Tänään tuli kaksi viikkoa täyteen kisasta ja ylimenokautta - josko sitä tänään kokeilisi juoksua... Pyöräilyn ja kuntosalin merkeissä on menty, joten ei kunto mihinkään ole kadonnut. Kai.

-gs

Link to comment
Share on other sites

Virheettömän näköinen, ryhdikäs juoksuasento, jossa jalkaterät osoittavat suoraan eteenpäin. Ensi vuonna puolikkaan enkasta vielä reilu lohkaisu pois?

Kiitos, arvio lämmittää - mutta vielä on tekemistä tekniikassa(kin). Ja ehdin aika-arviosikin nähdä. :-) Vaikka raporttini loppupuolella jonkinlaista uhoakin on niin ihan niin kovaa lukemaa en sentään siellä kenttään laittanut... Edellyttäisi puolikkaan kulkemista kovempaa vauhtia kuin varttimatkan paras (ja toisaalta ainoa) noteeraus menneellä kaudella. Mutta määritetään ne tavoitteet kunhan päättynyt kausi on ensin analysoitu.

-gs

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy