Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Perjantai 3.10.08


 Share

Recommended Posts

Olihan reissu, mutta tulipahan tehtyä. Päätin illalla, että nyt pitää se hiukan pidempi lenkki tehdä ennen viikon päästä juostavaa maraa. Eka kymppi meni pohkeita ihmetellessä, ja sykkeet oli ilahduttavan alhaalla. Ekalla kympillä ne huiteli hiukan yli 130, ja vauhtikin alle 6:30 hiukan. Pohkeet on iso arvoitus, ja pitää yrittää nyt jäljellä oleva aika panostaa lihashuoltoon.

Toisella kiekalla (7.7 km) alkoi sitten kaatosade, jota lopussa ukkonenkin säesti. Hienolta näytti salama kieltämättä pimeässä. Kastumiselta ei siis voinut välttyä, ja kengät ja sukat oli olivat alta aikayksikän litimärät. Päätin kiristää vauhtia, ettei tulisi vilunväreitä. Joten loppupätkä mentiin jo selkeesti lujempaa, ja keskisykekin nousi hitusen yli 140.

PK 17.7 km / 1:52:32 / 6:21 min/km / avg. 142

Link to comment
Share on other sites

Kuulin ukkosen, mutta en arvannut, että Pantse oli lenkillä. Meikä otti tän päivän löysäillen. Heh.

Täytyy kyllä myöntää rehellisesti, että en olisi arvannut, että lenkillä näkisi tänään vielä salamointiakin. Sateen mahdollisuuden tiesin, vaikka sekin tuli lievästi yllätyksenä, kun eka kymppi meni kuitenkin vain tuulen kanssa taistellessa. Johtopäätös ==> syksy on tullut lopullisesti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy