Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kankaanpää 2008


Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Nostetaan tämä ylös niin tulee viestit samaan ketjuun. Kankaanpäässä taitaa olla viikonlopun ainut maraton Suomen maalla. Sääennusteeksi luvataan +5c ja 4m/s. Piutsu kysyi toisessa ketjussa huusseista ja puskista matkan varrella. Puskia löytyy vaikka joka kilometrille, mutta huusseja ei ainakaan edellisinä vuosia ole ollut. Lähtöpaikan ohi juostaan 3 kertaa ja siellä vessassa käy kyllä muutamassa minuutissa.

Ensi yönä vielä töitä ja tankkaus alkaa keskiviikko aamulla. Normaalia kolotusta ja aavesärkyjä alkaa olla jo siellä sun täällä :)

Link to comment
Share on other sites

Järjestelyt oli jälleen huippu luokkaa. foorumiakin seurataan koska WC oli ilmestynyt 3,5 ja 7,5 km kohdalle. Juoksijoita tapahtuma keräsi suurinpiirtein saman 600 kuin viime vuonna.

Oma juoksu meni pilalle ekalle kierroksella, lähdin tavoittelemaan 2.50 alitusta ja pidin vauhdista väkisin kiinni pitkällä vastatuuliosuudella. Puolikkaan väliaika oli vielä 1.24 mutta tuossa vaiheessa oli siirrytty jo alle 3h aikatauluun. Vitosen välein laskin aina että millä vauhdilla tulos saavutetaan. Ehkä minuutin tai kaksi olis voinut saada pois jos olisi ollut kisaa, mutta edellä menevät olivat niin kaukana lopussa juoksin yli 4.30min/km.

Tuuli oli kyllä paha, tulostaso romahti 2007 20 alitti 3h eilen 5.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy