Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 21.09


hatapa
 Share

Recommended Posts

Rantamaratonin reittiä (siis kilpailijoiden jälkeen) 18,6 km / 2h 03min / avg. 139

Hieno ilma ja ruska.

Sama täällä, mutta hieman lyhyempää lenkuraa, 11.2km mukavahkoa juoksua, hieman oireillut oikea reisi/pakara verttyi matkan edetessä, ehkä kävisin juoksemassa pääkaupunkijuoksun varttimaratonin puolikkaan sijasta, jotta vamma ei äityisi...

Link to comment
Share on other sites

15 km/1:46:10/150 keskisyke/915 kcal/7:05 min km vauhti

Kuusijärvelle ja takaisin plus 2 x järven ympäri á 1,2km. Lämmin ilma n.+15 C. T-paidalla olisi tarjennut, oli kuitenkin pitkähihainen t-paita ja sen päällä lyhythihainen t-paita.

Koska viime aikoina on uusilla Nikeilla tullut polvikipuja, halusin testata tuleeko vanhoilla Asicseilla myös polvikipuja. Tuli myös jonkun verran, lisäksi kengistä iskunvaimennus täysin kadonnut, joten ainakaan Vantaan marareitille näistä vanhoista tossuista ei ole. Ehkä otan kuitenkin riskin ja kokeilen niitä Nikejä Pääkaupunkijuoksuun, vaikka reitti onkin hiekkatietä - pitää vain toivoa, ettei eilisen kaltaisia säären luukipuja tule juoksun jälkeen. Tällä hetkellä ei oikein mikään tossu tunnu hyvältä jalassa.

Link to comment
Share on other sites

PK pitkispitkis 29 km, 3:01:25, syke 144, 6.14 min./km.

Olihan upea keli. Juoksentelin eri alustoilla ja itselleni ihan oudoissa paikoissa, kun matkaa ei tarvitse mitata. Metsäpolut ja niillä kiipeily uusi tuttavuus, samoin rantakalliot. Välillä istuskelin kannonnokassa, join ja katselin merelle. Juotavaa mukana liian vähän, lopussa sykekarkailua. Jalat tönkkönä eilisestä + vähän erilaisesta maastosta tänään. Onneksi huomenna hieronta ja lepo. Olihan upea keli!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Ei kait tämän ole tarkoituskaan olla helppoa. Sillä sitä tämä nyt ei ole. Nokka vuoti lenkin aikana, ja oikean jalan multipohjejumi antoivat lisähaastetta sunnuntain "pitkälle" lenkille. Tietysti edellisillan viininmaistiaisetkin ois voinut jättää väliin, koska vatsa ei siitä kovin tykännyt seuraavana päivänä. Tuskaista on tällä hetkellä, joten jos ylipäätään olen Vantaan maran viivalla, niin sekin on jo voitto. Näin se taitaa vaan olla nyt.

13.8 km / 1:28:06 / 6:23 min/km / avg. 149 !!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy