Jump to content
Juoksufoorumi.fi

11.2


Liikkuja
 Share

Recommended Posts

Tänään lähdin ajoissa lenkille, ihanassa talvisäässä, -7 ja tuuleton, alussa hieman raskas, "mutta kyllä se siitä sitten lähti käyntiin"- lenkki. :smiley.

8km.

Hyviiä tv-katseluhetkiä urheilun parissa seuraavat kaksi viikkoa! :innostunut

Samoissa tunnelmissa täälläkin. 14 km kevyttä juoksua. Alussa vähän jumitti eilinen vk, mutta loppu tuli kevyesti lämpiämisen ja muutaman jumintappovedon jälkeen.

Mielettömän hieno ilma. Ei haitannut lumipöperökään, kun juoksi autojen uria pitkin.

Manninen ottaa tänään kultaa! Ja varmasti ottaa kanssa. Nyt katsomaan sitä mäkiosuutta. :innostunut

Link to comment
Share on other sites

Aamukahdeksalta tuli itsekin singahdettua tv kevyelle. 60 min, 141. Ollaan Keski-Suomen seutuvilla kyläilyreissulla ja muiden jatkaessa uniaan mä lähdin tutustumaan juosten tähän paikkakuntaan. Näkymät on ihan erilaiset kuin autolla ajaessa. Kevyt viikko takana ja kyllä tässä jo kaipaa vähän vauhdikkaampaa jolkuttelua.

Viime yönä näin unta Tervamaratonista. Reitin opastus oli päin mäntyjä, olin jatkuvasti hukassa, alusta vaihtui asfaltista sosemaiseen lumeen. Välillä kipittelin portaita ylös ja huutelin muilta reittiä. Tervassa mukamas juostiin neljä reilun kympin lenkkiä ja toisen lenkin jälkeen olin kuluttanut liki neljä tuntia aikaa. Kokonaistavoiteaika oli 4:30, joten unessa sapetti, että tavoite karkasi. :uninen

Link to comment
Share on other sites

Aivan uskomattoman upea juoksukeli!!! Ja niin kaunista, että itkettää.

Yliarvioin matkan, luulin valinneeni kiekuran josta tulisi n. 20 kilsaa. Kattia kanssa kun kiekura kääntyi kotiin päin oli kilometrejä arviolta 7... muutin suunnitelmaa ja kokeilin ensimmäistä kertaa Hännisen ohjelman pitkiä vetoja. Hauskaa oli, mutta samalla kyllä paljastuu, ettei ne jalat niin vahvat olekaan...

Link to comment
Share on other sites

Hieno juoksukeli myös täällä Sääksmäellä!!!

Tänään piti olla lepo, mutta eihän tässä malta, hyvin ehti yhdistetyn välillä käydä hölkällä.

No ei olis ehkä kannattanut, vähän tökkii

5km kevyttä 135avg.lla 34.51 :oops:

Nooh, vähän kuntopiiriä tossa Puurusen menoa katsellessa ja Mannisen kultajuhliin virittäytyessä 1st.gif

Link to comment
Share on other sites

Eipä tosiaan ole nyt keleissä valittamista, varsinkin noiden pakkasten jälkeen.Aamupäivällä kiekalle lähtiessä ei olo tuntunut kovin voimalliselta, taisi käydä niin että eilinen palauttavaksi tarkoitettu lenkki ei ollutkaan palauttava.Taapersin kuitenkin 2,5 h, avg 144, eikä vauhti päätä huimannut.

Lenkin jälkeen litra tuoremehua ääntä kohti, sitten kuulostelemaan pysyykö sisällä.Viikko sitten vastaavassa tilanteessa meni laatoitushommiksi, energiat olivat varmaan huvenneet liian vähiin.Tämä lauantai olikin parempi päivä ja ilta mennee vapaalla tyylillä vetelehtiessä.

Link to comment
Share on other sites

Alkuverryttelyksi lattioiden siivousta, pyykin lajittelua ja pesua,vessan pesua, kauppakassien raahausta, murrosikäisen patistamista huoneen siivoukseen, kouluikäisen vieroittamista game-boysta, kuljetustoimintaa , sykkeellä n. 120. 30 min. juoksua sykkeellä n. 150, päälle kuntosalitreeni.

Että erittäin rentouttava lauantain VAPAA-päivä taas. :innostunut

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy